دوستا ن GTX 470 مشکل خاصی داره ؟! دماش رو چه جوری می شه دفع کرد ؟
Printable View
دوستا ن GTX 470 مشکل خاصی داره ؟! دماش رو چه جوری می شه دفع کرد ؟
من با بودجه مشکلی ندارم فقط به نظرتون دمای GTX470 یا حتی gtx480 sli رو می شه دفع کرد ؟!
نقل قول:
sli 480 که زیاد خوشایند نیست و شما اگه دو تا 480 رو تو خنکترین کیس هم بزارین دمای کیس رو خیلی میبرن بالا !!
دمای این کارت اگه توی جای تقریبا خنک قرار بگیره در زمان بیکاری حدود 53 و در full load به 94 درجه میرسه !! (6 درجه ی بیشتر به جوش میاد:31:)
اما sli 470 میتونه گزینه ی خوبی بشمار بیاد و دماش قابل قبولتره البته در هر صورت حتما باید به فکر یه کیس مناسب باشید !!
نظرتون درباره ی قیمت و پروگرام کردن 465 به 470 چیه ؟
در مورد کیس شما که داری خوب هزینه میکنی فقط کولر مستر.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
در مورد کیس شما که داری خوب هزینه میکنی فقط کولر مستر.!!f
دوست من شما اگه مشکل بودجه ندارید خب دو تا 5970 رو کراس کنید و حالشو ببرید!
اما اگه میخاین به نسبت پول پرداختی کارایی بگیرید دو تا 460 رو sli کنید که هم مصرف و هم دمای مناسبی دارن.......
آقا کوروش physiX برام مهمه !نقل قول:
دوست من شما اگه مشکل بودجه ندارید خب دو تا 5970 رو کراس کنید و حالشو ببرید!
حالا نظری راجع به 480 sli و 470 sli و پروگرام کردن 465 sli به 470 ندارید !!!؟؟؟
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
3 way 460 sli با 470 sli یا بالاتر رقابت می کنه یا نه ؟؟؟
نقل قول:
به چه دلیل میخواین 465 رو به 470 پروگرام کنید!!
3way sli 460 بنچمارکی ازش ندارم ولی به احتمال زیاد کمی بهتر عمل میکنه ولی به نظر من شما به فکر sli 470 باش !! که کمتر جا میگیره و مشکل دمایی زیادی هم نداره و نویزش هم تقریبا با 3WAY SLI 460 یکیه!!
و شما باید به یک نکته ی مهم دیگه توجه کنید واون هم اینه که مثلا اگه شما بخواین دوتا کارت 460 رو sli کنین مثلا اگه نویز یک 460 توی حالت full load حدود 30 dBA باشه توی حالت SLI که از 2 تا 460 استفاده میشه حدود 60 dBA نویز تولید میشه !!
البته اگه به صدا زیاد حساس نیستین مشکلی نیست !!
دوستان عزیز من یه بار این نکته رو گفتم و بار دیگه هم میگم :نقل قول:
GTX 460 قابلیت 3Way SLI نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (چون یه SLI Finger بیشتر نداره )
GTX 470 رو SLI کنی چیز خوبی ازش در میاد ولی به نظر من همون GTX 460 رو هم SLI کنی ضعف خاصی توش نمیبینی . البته اگه PhysiX نمیخواستی بدون شک 5970 یا 5870 کراسفایر بهترین گزینه ها بودند.
در کل با توجه به مصرف و صدا به نظر من GTX 460 SLI انتخاب بهتریه و شما بودجه رو سر قطعات دیگه خرج کنید.
دوستان havok خیلی ضعیف تر از phisiX هستش ؟؟؟!!!