با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
Printable View
با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
ميشه بيشتر توضيح بدين دوست عزيزنقل قول:
که فقر آهن برطرف شد.
هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100نقل قول:
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
يعني همه دليل خستگي و بي حاليتون مال فقر آهن بود؟نقل قول:
هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
همزمان هم فقرآهن بود هم تالاسمی مینور(آلفا)نقل قول:
اول فقر آهن رو درمان کردند بعدش هم فهمیدم که مینور الفا هم هستیم.
نه زیاد ظاهرا بخش عمده اش مال تالاسمی مینور هستش.
این همه هزینه و وقت کردیم بعد از چندین وقت فهمیدیم مشکل چی هست آخرش هم میگن درمون نداره !!!
خطرناك هست؟نقل قول:
آخرش هم میگن درمون نداره !!!
تالاسمی مینور خطرناک نیست و حدود یک چهارم جمعیت انسانها تالاسمی مینور دارند اما اگر دو نفر تالاسمی مینور با هم ازدواج کنن و بخوان بچه دار بشن، بچه شون تالاسمی ماژور میشه؛ به همین علته که قبل از ازدواج همیشه آزمایش توصیه میشه.نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن :31:) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟نقل قول:
جنس/سن/قد/وزن/شغل/رژيم غذايي/ميزان خوب در 24 ساعت
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم :46:
نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن :31:) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم :46:
ایشون مشکلشون حل شد!!!:31:
بهتر بود حداقل پست های یه صفحه قبل ترو میخوندیدن!!:27:
نه فقط مشکل رو فهمیدیم هنوزنقل قول:
یعنی درمون نداره
خود دکتر گفت آلفا تالاسمی درمون نداره
اگر بخوام بگم داداش دوباره 3 صفحه میشه با شرح در صفحه های قبل نوشتم:2:نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مذکر 76 کیلو 180 درس میخورم و ورزش میکنم 7-8 ساعت