نقل قول:
یه کیف با یه چیزای توش و یه فلش 2 گیگ دادن بهمخون حالا بسته به رشته ممکن بود چیزای مختلف گیرت بیاد
نقل قول:
کدوم دانشگاه هستین شما؟
د لامصب چرا قبل انتخاب رشته نگفتی اینارو ؟! :31:نقل قول:
پلیتکنیک
نقل قول:
یه کیف با یه چیزای توش و یه فلش 2 گیگ دادن بهمخون حالا بسته به رشته ممکن بود چیزای مختلف گیرت بیاد
نقل قول:
کدوم دانشگاه هستین شما؟
د لامصب چرا قبل انتخاب رشته نگفتی اینارو ؟! :31:نقل قول:
پلیتکنیک
از اول تا آخرشو براتون می گم:
1)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گذاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.:27:
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری.بعضی از دانشگاهها هم مثل دانشگاه شیراز قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حظوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از کاغذ بازی ها احتمالا زمان اردو رو مشخص می کنن بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن
بعد از ثبت نام::27:
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقتی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و .... پیدا کن:8:
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.:18:
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیده کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.:21:
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار:36:.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.:25:
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.:10:
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
:31:
2)حذف نهایی: معمولا 2 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .:40:
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست:21:
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود:27:
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.:13:
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو:2:
7) سلف سرویس: غذا خوری:5:
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود:10:
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
یکی از بچه ها گفت اگه نیمه اولی باشی مختلطه! :19: پس نیمه دومی ها چی؟
راستی اون هایی که قراره نیم سال دوم برن باید کی ثبت نام کنن؟شهریور یا بهمن؟
خوابگاهشون چجوری میشه؟
اصلا چجوری باید خوابگاه گرفت؟
دبیرستان این همه دنگ و فنگ نداشت :13:
نقل قول:
سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب :18:
چه آدمای نامردی :31:مگه دبستانه :31:یعنی هنوز بزرگ نشدن؟آدم نشدن؟:31:
یعنی چی؟برادران مشمول؟نقل قول:
اصل و کپی مدرک نظام وظیفه (برادران مشمول) یا اصل و کپی کارت پایان خدمت
کسانی که سال دومشون هست کنکور میدن(یه سال پشت کنکور بودن)
مدرکی باید بدن؟از کجا بیارن؟
درود
عزیز من پیگیری کردم؛ ما سال دومی ها مشمول نیستیم؛ پس نیازی به چیزی هم نداریم. خودشون اگر نیاز باشه برای بعدا موقع ثبت نام بهمون میگند.نقل قول:
شاد و پیروز و سربلند باشید
فرقی نمی کنه شما چه نیمه اول باشید چه دوم مختلطه(تا جایی که من می دونم)نقل قول:
در مورد خوابگاه شما باید هنگام ثبت نام اعلام کنید که درخواست خوابگاه دارید اگر باشرایط دانشگاه جور بود بهتون خوابگاه می دن و هم اتاقیاتون رو هم مشخص می کنین.من خودم خوابگاهی نیستم بقیه بچه ها که خوابگاهی هستن بهتر می تونن جواب بدن بهتون
معذرت میخوام شما چه رشته ای میخونید؟؟؟نقل قول:
راهی نیست سال بالایی ها را بپیچونیم.مثلا بگیم ترم آخر به عنوان مهمان اومدیم اینجا:31:
در مورد جنس مخالف هم میتونیم یه تاپیک با این عنوان بزنیم. خودمم مدیریتشا به عهده میگیرم:31:
این رو هم بگید! ممنون :40::11:نقل قول:
من مهندسی شیمی میخونم:46:نقل قول:
نه سال بالایی جماعت رو نمی شه پیچوند 4 تا سوال ازت می پرسن نمی تونی جواب بدی اون موقع است که می پیچوننت.:18:
تاپیک با این موضوع؟؟؟:5:
والا فکر نکنم سایت این اجازه رو بده ولی من مشکلی ندارم در خدمتم:10: