درسته خیلی خوبه فراگیر بشه ولی مخصوص دانلود نیست . خیلی از کشورهای دیگه هم با حجم ارائه میدن نمونش همین ترکیه درصورتی که تو ترکیه با 120 هزار تومان می تونی فیبر 100 مگ بگیری. ولی به خاطر دلایلی که گفتم 3G هم اونجا حجمیه.نقل قول:
Printable View
درسته خیلی خوبه فراگیر بشه ولی مخصوص دانلود نیست . خیلی از کشورهای دیگه هم با حجم ارائه میدن نمونش همین ترکیه درصورتی که تو ترکیه با 120 هزار تومان می تونی فیبر 100 مگ بگیری. ولی به خاطر دلایلی که گفتم 3G هم اونجا حجمیه.نقل قول:
میدونین مشکل ایرانی ها چیه!؟ ایرانی ها از اینترنت فقط دانلودشو میدونن! یعنی تا اینترنتی گیرشون میاد فقط میخوان زود دانلود کنن، حالا فرقی نمیکنه چی باشه، فقط باید دانلود کنن...!
حالا اگه اشتباه میگم بگین اشتباه میگی!!!؟
نقل قول:
در حال حاضر درست میگی ولی وقتی محدودیتی تو پهنای باند نباشه هر چیزی دلش بخواد طرف ببینه همون لحظه دانلود میکنه و دیگه مثل شرایط حال ما نمیشه که همه دنبال این هستند که آرشیو جمع کنند. از این گذشته ذائقه بعضیها اینجوریه که باید دانلود کنند مثلا من آدم میشناسم تو آلمان با Adsl 16 Mb میگفت شده 1 ترا دانلود کرده. البته ایشون تورنت باز بودن.
والا اگه یه خورده منطقی به قضیه نگاه کنید و دانلود رو بزارین کنار هیچوقت دچار محدودیت نمیشین! من 24ساعته کانکت هستمو معمولا دانلودم میکنم ولی چیزایی که نیاز دارم. نه dvd 4 gb فیلمی.!
مقالات ، کتاب ها، نرم افزار ها، موزیک هاو ......
با اینا هیچوقت مشکل نخواهید داشت.
بجای اینهمه بحث الکی سرعت خطتتون رو از speedtest.net بذارین ببینم
یعنی میگی شق القمر کرده که تونسته با خط 16Mbps یک ترابایت دانلود کنه?!؟ منکه با خط 128kbps !!!! تونستم بالای 800 گیگ دانلود کنم چی پس?!؟نقل قول:
دوست من این قیمتا از نظر ما گرونهنقل قول:
اما از نظر خود امریکایی ها با درامد به مراتب بالاتر از ماها اینا براشون پولی نیست
اما هرچند قبول که واقعا پلن 250 مگی دیگه خیلی کمه
مگر اینکه فقط باهاش به ایمیلت وصل بشی وگرنه هیچ کار دیگه ایی نمیشه
چون اگه صفحه هم زیاد باز کنی سر ماه از 1 گیگ میزنه بالا
بجای اینهمه بحث الکی سرعت EDGE تون رو از speedtest.net بذارین ببینم
از من که افتضاح بود.قبلاً گذاشته بودم
بحث بر سر شق القمر کردن یا نکردن نیستنقل قول:
منظور ایشون اینکه توی خارج کسی احتیاج به دانلود نداره.الان خیلی از سایتا هستن که بهترین کیفیت از فیلمو دارن به صورت آنلاین پخش میکنن.خوب در صورتی میشه این کارو کرد که اینترنت پرسرعت به معنای واقعی کلمه داشته باشی.در این صورت کسی لزومی نداره بیخودی هارد کامپیوترشو با فیلم پر کنه
اما شما با اینترنت به قول خودتون میتونی یه فیلم بی کیفیت که مدت زمانش هم خیلی نباشه روی حتی یوتیوب نگاه کنی؟مسلما نه.اینقدر وسطش قطع و وصل میشه که پشیمون میشی
در ضمن در مورد دانلود هم درسته که با اینترنت 16 مگ دانلود 1 ترابایت چیزی نیست اما اینم درنظر داشته باشین که ایشون شاید اینکارو در مدت زمان حدود 34 ساعت(یعنی کمتر از دو روز اینکارو کرده) اما ما حاضرم شرط ببندم که خود شما 800 گیگ رو چندین ماه براش وقت صرف کردید
این یعنی اینکه اگه ایشون میخواست اینقدر وقت بزاره حجمی رو دانلود میکرد که ما ایرانی ها به خواب هم نمیدیدم.
اینه تفاوت ما و اونا.ما به سرعت آشغال 128 هم میگیم اینترنت پرسرعت در صورتی در معیار جهانی سرعت زیر 512 کیلو بایت اصلا جزو اینترنت پرسرعت حساب نمیشه.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
بابا کاردارنقل قول:
بابا پرمشغله
بابا اکتیو:31:
دقيقا منم همينو ميگم و در تايپيك فن اوا گفتمنقل قول:
ببينيد اگر دانلود بذاريم كنار اين سرويس با اين قيمت و سرعت خيلي عالي هست اصلا براي دانلود يه سرويس 512 هم كم هست اونطوري بخواييم حساب كنيم. حالا
تصور كنيد
سرويس 128 مخابرات با سرعت 14 ماهي 10 تومن
سرويس ايرانسل و همراه اول با سرعت 25 بگيريم ميانگين ماهي 10 تومن
حالا كدوم بهتره ؟
کسایی که مثله من مدام از لپ تاپ استفاده میکنن این edge یه نعمت واسشون، چون در حال حاظر هر گوشه کشور بری اینترنت همراهته. حالا اگه edge هم نبود gprs که هست!نقل قول:
شما اگه وایمکس و اینجور چیزا هم داشته باشی باید یه مودم همیشه رو کولت باشه! تازه قیمتش بماند...!
من خودم هنوز edge modem نخریدم اما هر جا به اینترنت نیاز دارم فوری بلوتوث گوشیمو روشن میکنم و با لپ تاپ کارمو انجام میدم :31: