ای وای.!!!!!!!:41:
من تازه امروز گرفتمش.یعنی نصبش نکنم؟
حیف:2:
Printable View
ای وای.!!!!!!!:41:
من تازه امروز گرفتمش.یعنی نصبش نکنم؟
حیف:2:
دوست عزیز بازی رو نصب کن
خیلی با حاله :8:
من خودم به شخصه خیلی وقت بود بازی 3 شخص به این قشنگی بازی نکرده بودم :10:
این نظر شخصی منه
سلام
منم بازی رو گرفتم . نکته بسیار جالبی که برام بود اینه که چون میخواستم برم سراغ مافیا نشستم یه ضرب بازی کردم. یهو دیدم تموم شد. !!!!!!!! خیلیییییییی کم بود . مثل یه شوخی میموند. از لحاظ فنی بازی حرفی برای گفتن نداره اونم تو این موقعی که بازی های شاخ دارن میان. نه گرافیک خوبی داشت نه گیم پلی . داستان هم خیلی ساده و ابتدایی ( اینقدر بکش تا از شانگهای بیریم بیرون) البته انقام Xiu هم باید بگیریم. همین. خلاصه همچین ارزش بازی کردن نداشت.
چه حالی میده ادم بد بودن دیگه انقد تو بازی ها خوب بودیم که نفرتم از هر چی بازی اومده بود.
دیگه بسه نجات دادن دیگه بسه دنبال یه شاهدخت رفتن..دیگه بسه از یک ترور جلوگیری کردن یا دنیارو از خطر بمبی چیزی
نجات بدیم این بار فقط باید خودمون باشیم و ملت رو نابود کنیم بکشیم خرخره شون رو بزنیم
پوستشون رو بکنیم خون بپاشیم این ورو اونور و کشته شدن یک بچه جلو مامانش رو با دستان خودمون احساس کنیم یا برعکس.
بریزی توی خونه مردم بکشی تارو مار کنی فوحش بدی ...تجاوز کنی..کلا الان هر چیزی بدی که توی دنیا هست خوبه
من لذت میبرم این بازی کمی داره ارضام می کنه.
یکی میگه بده یکی میگه خوبه :13:آخرش ما چیکار کنیم بخریمش یا نه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بازی یک امر سلیقه ایه. نظرات هیچ کس نمیتونه روی انتخاب شما تاثیر بذاره یعنی برای من اینطوریه من بازی رو که بخوام میخرم اونی که که نمیخوام نمیخرم. مثلا الان من استارکرافت رو نگرفتم و بازی نکردم چون ذاتا از استراتژی بدم میاد اما اینو بازی کردم چون عاشق اکشنم. البته بماند که در حد انتظارم نبود. ولی شما اگه از اکشن خوشت میاد بگیر. شاید باش حال کردی.
چرا وقتی میدوم صفحه تار میشه ؟چرا این قدر فیلبرداریش بده ؟ من حال نکردم
تا آخر بازی این تاری و نحوه حرکت دوربین همینه یا ادامه بدم ؟
برای دوربین راه حلش اینه که بری دا خل منو بخش کنترل و گزینه steadycam رو فعال کنی. اینطوری دوربین ثابت میشه و مثل حالت فیلمبرداری روی دست نیست میشه یه اکشن سوم شخص معمولی با دوربین ثابتنقل قول:
ممنون حل شد
حالا یه سوال دیگه
ماله شما هم موقع دویدن تار میشه ؟
یا موقع شلیک صفحه یه کم مربع مربع نمیشه ؟بعضی جاها هم یه نوار بنفش کم رنگ از بالا تا پایین صفحه میاد
اره میاد .....تار هم میشه...