تریلرهاش واقعا عالی بود، وقتی داشتم تریلرهاشو می دیدم کیف می کردم. بایوشاک همیشه یه شاهکار بوده، نسخه ی اول که حرف نداشت، این نسخه هم شاهکار میشه.
Printable View
تریلرهاش واقعا عالی بود، وقتی داشتم تریلرهاشو می دیدم کیف می کردم. بایوشاک همیشه یه شاهکار بوده، نسخه ی اول که حرف نداشت، این نسخه هم شاهکار میشه.
لذت دوباره ی بایوشاک در راه است!!
تریلرم دیدم!!خیلی امیدوار کننده!!
گیم پلی هیجانی!!گرافیک عالی!!فضا متفاوت!!
منتظریم!!
مدیریت و همکار بخش گیم
پست های این Atayr رو پیگیری کنید تو تاپیک مترو و اینجا و کلا گیم ها اومده یه شر و وری گفته،احتمالا یوزر دوم یه بنده خدایی باشه.
Bioshock همیشه اونقدر خوب نمایش داده شده و قوی حاضر شده که نیازی به تبلیغ نداشته . بی سر و صدا معرفی میشه و بی سر و صدا هم منتشر میشه و کل جایزه هارو درو میکنه ( این لیست زیر فقط برای شماره ی 1 هست ! ) :
نقل قول:
At E3 2006, BioShock was given several "Games of the Show" awards from various online gaming sites, including GameSpot,[106] IGN,[107] GameSpy[108] and GameTrailers's Trailer of the Year.[109] BioShock received an award for Best Xbox 360 Game at the 2007 Leipzig Games Convention.[110] After the game's release, the 2007 Spike TV Video Game Awards selected BioShock as Game of the Year, Best Xbox 360 Game, and Best Original Score, and nominated it for four awards: Best Shooter, Best Graphics, Best PC Game, Best Soundtrack.[111][112] and the game also won the 2007 BAFTA "Best Game" award.[113] X-Play also selected it as "Game of the Year," "Best Original Soundtrack," "Best Writing/Story," and "Best Art Direction."[114]
At IGN's "Best of 2007" BioShock was nominated for Game of The Year 2007,[115] and won the award for PC Game of the Year,[116] Best Artistic Design,[117] and Best Use of Sound.[118] GameSpy chose it as the third best game of the year,[119] and gave BioShock the awards for Best Sound, Story and Art Direction.[120] GameSpot awarded the game for Best Story,[121] while GamePro gave BioShock the Best Story, Xbox 360 and Best Single-Player Shooter awards.[122] BioShock won the "Best Visual Art," "Best Writing," and "Best Audio" awards at the 2008 Game Developers Choice Awards.[123] Guinness World Records awarded the game a record for "Most Popular Xbox Live Demo" in the Guinness World Records: Gamer's Edition 2008. BioShock is ranked first on Game Informer’s list of The Top 10 Video Game Openings.[124] GamesRadar placed Bioshock as the 12th best game of all time.[125]
حیف اون شماره یک که شما بازی کردی :38:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم شد بازی !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمارهه یکش که آشغال بود حیف پول که واسش دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز بازی کردن درک میخواد. شما اگه این بازی رو درک میکردی متوجه میشدی که شاهد یکی از بهترین بازی های چند سال عمرت هستی :11:
به نظر من اولین نسخه ی این بازی شاهکاری بیش نبود.
اون زمان بهترین گرافیک رو بین بازیا داشت. بهترین گیم پلی و اولین بازی ترسناکی بود که وقتی بازی میکردم واقعا میترسیدم :20: و به شدت بهم هیجان وارد میشد.
من اون موقع هیچ بازی رو ندیده بودم که طراحی مرحله هاش اینقدر خلاقیت و تازگی داشته باشه.
بی صبرانه منتظر نسخه ی سوم بازی هستم و با توجه به تریلر ها شاهد یه بازی شاهکار دیگه خواهیم بود :40::11::20:
راستی یه سوال ... !
انجین این بازی Unreal هست ولی به نظرم محیط هاش خیلی قشنگ رندر شده و واقعا فوق العاده س !
یا مثلا فیزیک بازی خیلی خوبه در صورتی که فیزیک انجین Unreal که توی UDK هم بود تعریفی نداش !
قضیه چیه ؟! :31:
تیم 2K Marin یه وسواس خاصی توی انجین ها داره طوری که به اون چیزی که داره قانع نمیشه و اونقدر توی انجین تغییرات میده که کلا عوض بشه ( بر خلاف تیم تنبلی مثل IW که زورش میاد اون انجینش رو یه ذره تغییر بده ! ) اینقدر توی Unreal Engine هم تغییرات داده که دیگه نمیشه گفت انجینش UE3 هست ! خودشون گفتن UE3 رو به عنوان بیس انجین خودشون انتخاب کردن ! چند وقت پیش هم یه خبری خوندم که تیم سازنده ادعا کرده بود هیچ کدی از انجین نسخه ی 1 این بازی به نسخه ی 3 منتقل نشده ! یعنی اونقدر به روز هست که انجینشون از نسخه ی 1 بازی تا 3 کلا تغییر کرده !نقل قول:
راستی یه سوال ... !
انجین این بازی Unreal هست ولی به نظرم محیط هاش خیلی قشنگ رندر شده و واقعا فوق العاده س !
یا مثلا فیزیک بازی خیلی خوبه در صورتی که فیزیک انجین Unreal که توی UDK هم بود تعریفی نداش !
قضیه چیه ؟!
محیط بازی هایی که با UE ساخته شده تقریبا یه حالت مشترکی داره طوری که انگار تاریک و قهوه ای ماننده . این به خاطر استفاده از یه سیستم به اسم Lightmass هست . این سیستم یه کاری میکنه که نور با توجه به متریال ، فیزیک متریال و کلا رنگ محیط اطراف به کل محیط بازتاب بشه ! توی واقعیت هم ما این رو میبینیم طوری که اگه نور رو به یه دیوار روشن بتابونی بازتابش خیلی بیشتر از یه دیوار تیره هست . یا مثلا اگه نور رو به یه دیوار آبی بتابونی بازتابش ( البته خیلی کم ) یه رنگ آبی میگیره . در مورد فیزیک متریال میتونم اینطور توضیح بدم که بازتاب با توجه به شفاف بودن و کدر بودن جسم متفاوته . مثلا بازتاب از یه یخ خیلی متفاوت هست با بازتاب از یه سنگ . البته شاید بگین باید خیلی سیستم سنگینی برای کامپیوتر باشه ولی اینطور نیست و حتی روی بازی های کنسولی هم ما اینو میبینیم در حالی که تأثیر زیادی روی فریم ریت نمیزاره و در واقع میشه گفت از نظر سنگین بودن فرقی با یه Lighting معمولی نداره ! ( واقعا توی این قسمت Epic شاهکار کرده چون اصلا با عقل جور در نمیاد همچین سیستمی اینقدر سبک باشه ! ) بازی هایی که با UE ساخته شدن اکثرا دارای محیط کثیف بودن و به خاطر استفاده از Lightmass یه رنگ تیره ای به محیط بازتاب شده که این کثیف بودن رو بیشتر جلوه میده. توی Bioshock 1 و نسخه ی دومش از Lightmass استفاده میشده و فکر کنم الان توی Lightmass تغییراتی رو ایجاد کردن ... البته سیستم رندر خود UE رو از همون اول تغییر داده بودن که اونم تأثیر داره ولی تأثیرش اندازه ی Lightmass نیست
عکس زیر یکی از نمونه های ساخته شده با UE هست که از Lightmass هم استفاده کرده و خیلی هم سبک هست ( چون یه خورده بزرگ هست لینکش رو میزارم ):
فیزیک خود UE 3 قبلا Physx بود که الان تغییرش داده به Apex . اما توی انجین Bioshock برای فیزیک از Havok استفاده کردن که خیلی عالیه ( البته به خوبی Apex نیست ) ... احتمال داره بازم به روزش کنن و فیزیک رو بزارن Apex چون واقعا فیزیک عالی و به روزی هست ( هر چند Havok نقص آنچنانی نداره که بخوایم بگیم مجبورن همچین کاری کنن )کد:http://up.--------.com/images/u6eqvuf3xjfmwq0fcthq.jpg
سعید جان خیلی ممنون از پست مفیدتون.
اینقدر قشنگ توضیح دادی که فقط دکمه ی تشکر زدن واسه این پست واقعا کمه :11:
این Lightmass که میگی فکر کنم نمونه ی بارزش رو توی بازی Crysis 2 دیدیم ... درسته ؟
در نتیجه فکر میکنم Cry Engine نسبت به UE توی این زمینه خیلی موفق تر بوده ! اینطور نیس ؟ :20:
میشه در مورد سه فیزیک انجین Physx و Apex و Havok توضیح بیشتری بدی ؟
تفاوتاشون چیه ؟ :10:
نقل قول:
Lightmass مختص Unreal Engine هست و Cry Engine همچین چیزی نداره و فکر نکنم حالا حالا ها Crytek بتونه همچین چیزی رو به این خوبی بسازه . توانایی Epic در ضمینه ی Optimize کردن انجین خیلی خیلی بیشتر از Crytek هست در حالی که اکثر گیمر ها Cry Engine رو به خاطر عنوانی به اسم Crysis بهترین انجین حداقل از نظر رندر میدونن. اگه من بخوام به Cry Engine 2 از لحاظ Optimize بودن امتیاز بدم ، حتما صفر میدم ! چون اون گرافیک Crysis 1 به نظرم نباید اونقدر سنگین باشه که بعد از چند سال تازه یه سیستم براش ساخته بشه که بتونه 40 فریم بگیره ! بعضی از گیمر ها اینکه تا چند سال سیستمی ساخته نشده بود که از کرایسیس فریم ریت خوب بگیره رو نشونه ی بالا بودن گرافیک و قوی بودن انجین میدونن که تحلیلشون کاملا برعکس باید باشه . Crytek به خاطر ضعف Render Performance اومد Cry Engine 3 رو منتشر کرد که Optimize شده Cry Engine 2 بود ... یه سری تغییرات هم توی ادیتور Sandbox به وجود اومده بود ولی بازم شما میبینید که توی کنسول گرافیکش به بعضی عناوین کنسولی نمیرسه ( مثال های واضحش Killzone یا Uncharted یا Gears of War ) و این نشون میده هنوز اونطور که باید انجین Optimize نیست و هنوز خیلی زوده برای Crytek که بتونه این سیستم رو روی انجینش استفاده کنه . اونی که شما توی Crysis دیدی خاصیت شیدر ها بوده که وقتی نور بهش تابیده میشد ( مخصوصا گیاه ها ) شفافیتش بیشتر میشد طوری که انگار داره نور رو بازتاب میکنه ولی در واقع اصلا این کار صورت نمیگیره !
سؤال دومت خیلی کلی هست و نمیشه دقیق بررسی کرد .. یه توضیح خلاصه میدم ..
Physx فیزیک انجین استاندارد NVIDIA و Unreal Engine 3 بود که توی یه سری از بازی ها مثل Batman Arkham Asylum ازش استفاده شده بود . توی بازی گرشاسپ خودمون هم از این فیزیک انجین استفاده شده ! فیزیک انجین خوبیه و زیاد ایراد نداره ( به جز بعضی حرکات غیر طبیعی پارچه ) ولی انتخاب های بهتری مثل Havok و Apex هم هست . Havok مجانیه ( به شرط اینکه لوگوش اول بازی بیاد ) و توی بازی هایی مثل Mortal Kombat 9 و Alan Wake و Just Cause استفاده شده بود . شبیه سازی حرکات طبیعی شخصیت ها و شبیه سازی وزش باد و خیلی چیزای دیگه ، برتری های Havok نسبت به Physx هست. از اونور Apex که میشه گفت یه فیزیک انجین برای نسل جدید بازی ها هست ! حرکات پارچه رو به شدت طبیعی شبیه سازی میکنه و علاوه بر قابلیت های فیزیک انجین Havok برای هر کاراکتر دو چیز رو معرفی میکنه ... Ragdoll + Muscle
Ragdoll که توی بازی های سال 2000 هم بوده ! استخون بندی کاراکتره
Muscle ماهیچه ی کاراکتر رو تشکیل میده طوری که وقتی من ضربه به پای کاراکتر بزنم عین واقعیت ماهیچه هاش تکون میخوره !
علاوه بر اون Dynamic Fractured Tools داره طوری که تخریب پذیری Battlefield در مقابلش چیزی حساب نمیشه
اگه اشتباه نکنم NVIDIA این فیزیک انجین رو گرفته و از این به بعد شاهد استفاده ی اون توی بازی ها خواهیم بود . بعید نیست فیزیک انجین الان Bioshock همین Apex باشه !
APEX جانشین physx نیست. بلکه زیر مجموعه اش به حساب میاد.
در واقع مثل لایه ای می مونه که روی physx کشیده شده و ساختن شبیه سازی های مشکل رو آسون تر می کنه. تو برنامه نویسی بهش می گن framework
مصرف کنندگان عمده ی APEX هنرمندان و کسانی اند که حوصله و دانش سر و کله زدن با کدها و الگوریتم های برنامه نویسی رو ندارند.
به علاوه در مافیا 2 و بقیه اندک بازی هایی که از APEX پشتیبانی می کنند، برای فعال کردن APEX شما همیشه نرم افزار physx رو در کامپیوتر نصب می کنید.
چطور مگه؟ شما تجربه ی برنامه نویسی در این زمینه دارید که فکر می کنید اینکار با عقل جور درنمیاد؟!نقل قول:
واقعا توی این قسمت Epic شاهکار کرده چون اصلا با عقل جور در نمیاد همچین سیستمی اینقدر سبک باشه !
استفاده ی غیرتجاری از hovak رایگانه. برای استفاده ی تجاری از این موتور که شامل استفادش در بازی هایی که نام بردید میشه، باید هزینه ای پرداخت بشه. ولی physx در هر دو صورت رایگانه.نقل قول:
. Havok مجانیه
تغییرش نداده. بلکه پشتیبانی از فریمورک APEX رو به موتورش اضافه کرده. APEX برای اجرای شبیه سازی های فیزیکی از physx استفاده می کنه.نقل قول:
فیزیک خود UE 3 قبلا Physx بود که الان تغییرش داده به Apex
به غیر از مافیا 2 و چند بازی دیگه که اجرای روان افکت هایی که با APEX خلق شده، در اون ها فقط از عهده سخت افزارهای قدرتمند برمیاد، دیگه چه بازی ای قراره ازش استفاده کنه؟ فعلا که هیچی.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم NVIDIA این فیزیک انجین رو گرفته و از این به بعد شاهد استفاده ی اون توی بازی ها خواهیم بود . بعید نیست فیزیک انجین الان Bioshock همین Apex باشه !
همین physx مگه در سال چند بازی از قابلیت های جذاب و چشمگیرش استفاده می کنه؟ انگشت شماره و فقط منحصر به پلتفرم pc و نیازمند سخت افزار قوی و گران .
در ضمن APEX یک انجین نیست.
فقط ساختن شبیه سازی رو آسونتر نمیکنه ... کلی قابلیت که چند تاشو توی پست قبلی گفتم به Physx اضافه میکنه پس میشه گفت با توجه به اینکه داریم کم کم وارد نسل جدید بازی ها میشیم دیگه کسی از Physx خالی استفاده نکنه و استفاده از Apex خیلی بیشتر بشه ( البته اگر دوباره سازنده ها مسائلی مثل فیزیک و AI و ... رو فدای گرافیک نکنن :13: )نقل قول:
APEX جانشین physx نیست. بلکه زیر مجموعه اش به حساب میاد.
در واقع مثل لایه ای می مونه که روی physx کشیده شده و ساختن شبیه سازی های مشکل رو آسون تر می کنه. تو برنامه نویسی بهش می گن framework
در این زمینه تجربه ی برنامه نویسی ندارم و خیلی دوست دارم بدونم چجوری ساخته شدهنقل قول:
چطور مگه؟ شما تجربه ی برنامه نویسی در این زمینه دارید که فکر می کنید اینکار با عقل جور درنمیاد؟!
توی سیستم های رندری مثل Mental Ray و V-Ray این قابلیت وجود داره ولی استفاده ازش رندر رو خیلی کند و سنگین میکنه در حالی که توی رندر Real Time انجین Unreal از این استفاده شده و تأثیرش توی فریم ریت اصلا زیاد نیست
+
همزمان باید چیز هایی مثل متریال و فیزیک متریال چک بشه و با توجه به اون نور حاصل از یه منبع نوری بازتاب بشه که فاکتور های دیگه مثل رنگ و نوع شیدر و ... هم تأثیر خودشون رو میزارن که قبلا گفتم
با توجه به دو نکته ی بالا من گفتم با عقل جور در نمیاد که اینقدر سبک باشه و گرنه اگه کد هاش رو میدیدم شاید تعجب نمیکردم !
بله این حرف شما برای چند وقت پیش درست بود اما حالا Havok مجانی شده:نقل قول:
استفاده ی غیرتجاری از hovak رایگانه. برای استفاده ی تجاری از این موتور که شامل استفادش در بازی هایی که نام بردید میشه، باید هزینه ای پرداخت بشه. ولی physx در هر دو صورت رایگانه.
اینم صفحه ی مربوط به Havok Professional Game Licenseنقل قول:
There will be no fee associated with this because the license fee has been covered by Intel under a commercial agreement with Havok.
کد:http://www.havok.com/index.php?page=pro
من گفته بودم Apex یه جورایی فیزیک نسل بعد بازی ها هست.نقل قول:
به غیر از مافیا 2 و چند بازی دیگه که اجرای روان APEX در اون ها فقط از عهده سخت افزارهای قدرتمند برمیاد، دیگه چه بازی ای قراره ازش استفاده کنه؟ فعلا که هیچی.
توی این نسل اونطور که گرافیک بازی ها پیشرفت کرد ، فیزیک و AI پیشرفت نکردن و فدای گرافیک بازی ها شدن. البته بازی ها نیازی به فیزیک آنچنانی نداشتن مثلا همین Batman Arkham Asylum فکر کنم توی کل بازی های این نسل استفاده ی بیشتری از Physx داشته !نقل قول:
همین physx مگه در سال چند بازی از قابلیت های جذاب و چشمگیرش استفاده می کنه؟ انگشت شماره و فقط منحصر به پلتفرم pc و نیازمند سخت افزار قوی و گران .
حرف من این نبود که Physx ضعیفه ولی با اومدن Apex مشخصه کسی از Physx خالی استفاده نمیکنه