فکر کنم داریم بحث میکنیم و اصلا مشکلی وجود نداره اگر بهمدیگه توهین نکنیم .. اینجوری به اطلاعات من حداقل اضافه میشه ...:46: مگه مشکلی داره ؟
راستی بی انصافی نکنید من هم مثل شما نمیدونستم که اینجا هم پست زدید پس این موضوع متقابلا پیش اومده شما پست من رو نقل قول کردید ولی بی احترامی که قبلش به من کردید رو ننوشتید .. جالبه !!!!!
شما خیلی آدم زرنگ و در عین حال حواس پرتی هستیدا !
نقل قول:
khak bar sare nafahmet konand chon age nadashtam barresi takhasoosish ra nemizashtam olagh jan!
این عین مطلب شما در پروفایل بنده هست و من بر اساس این مطلب گفتم اینم از شعورت آقای با ادب.. اصولا گویا دوست دارید دست پیش رو بگیرید که پس نیفتید که در عموم اومدید پیقامهای من رو گذاشتید بدون اینکه بگید قبلش برای من چی نوشته بودید .. بهرحال من ازین خاله زنک بازیا خوشم نمیاد و جدا ناراحتم که مجبورم جواب اینکار عجیبتون رو بدم
خیلی دارم سریع جوابتون رو مینویسم چون عجله دارم اگر غلط املایی دارم عذر میخوام ..
نقل قول:
حالا اومدم تو اين صفحه اينارو نوشتي اي.....!
1.من كي تو سرت زدم كه ميگي زدم تو سرت...!اگه زده بودم نصفت الان تو زمين بود...!
2.راست ميگي دقت نكرده بودم...!
در قبال این جملتون فقط اینو مینویسم :
نقل قول:
سايت معتبريه و پر از كارشناسه ببين كدوم گرافيك بهتره؟
كدوم مدل بهتره؟
كدوم سي پي يو بهتره؟
كدوم باتري بهتره؟؟؟؟
اصلا جفت مدلا را بزن ببين امتياز كلي كدوم بهتره اگه مال تو بهتر بود من ديگه نمي گم اين ايسره 5741 بهتره!
اصلا اگه غير اين بود دل اونم 5010 شاه لپ تاپ دنيا!
این جملات بالا رو گفتید یا نه؟ .. من هم در پاسختون اصطلاح تو سر کوبیدن رو بکار بردم
نقل قول:
گفتي كه اشتباه بود توي سايت حالا چي داري ميگي ديگه من كه مسئول سايت نيستم برو اونجا اينا را بگو!!
اين مدل 5010 كه ميگي پدر مادر نداره كه تو سايت دل هم ميزني نمياره برو يه چك بكن!!!!
دوست عزیز خیلی باهوشیدا ؟:31: شما هی اومدید گقتید اون سایت رو ببین حالا جا زدید ! .
. جناب اینجا مشخصات 1545 نوشته شده که ربطی به n5010 نداره که میگید بی پدر مادره .. من اومدم کارت گرافیک 4330 رو که به اشتباه شما دیدی مشخصاتش رو گفتم که بدونید دقیقا چیه و یه موقع سو تفاهم نشه بعد در پایینتر بررسی ها بر اساس چیز دیگری بوده که اونو نوشتم .. شما پایینتر رو باید میخوندی بعد اینو مینوشتی
نقل قول:
خوب اگه قبول نداري اطلاعاتش رو پس چرا امتياز اونو كپي مي كني...؟
شما یه چیزم طلبکاریا از من :27: بابا خودتون گفتید این سایتو ببین عجب گیری کردیما .. بیا بزن منو :40:
واسه اینکه این درصد رو بر اساس بررسیهای 10 سایت نوشته .. یعنی چی قبول ندارم .. مگه بحث سر قبول داشتن منه ..
نقل قول:
منظورت از اين 450M همون 540M ?!!!! كه هيچ كدوم تو دل اين آپشن را ندارن اگر هم داشته باشه باشه 520M داره!
باريكلا اينارو هم بلدي!؟؟؟كه نيستي!:31:
اولا منظورم من همون 450 دل بود اتفاقا ..
عمو جان شما 5741 رو فکر کنم با این مدلها اشتباه گرفتی Acer Aspire 5820TG و , Acer Aspire TimelineX
4820TG
5741 کی چنین آپشنی داشته ما خبر نداشتیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
باز انقدر با اعتماد کامل اومدید از چیزی نوشتید که نیست
تا اونجایی که من میدونم آخرین و بالاترین کانفیگش تو ایران اینه : CPU 2.5 up to 2.93 GHz Intel Core i5-520M ...
حالا شما میخوای بگی تو خارج از مرزها این مدل هست مشکلی نیست ...
نقل قول:
الان گرافيك INvidia كه گفتي اطلاعيه داده كه پشتيباني اين DIRECTX با يه نرم افزار درست ميشه!تو قسمت NEWS اينويديا هست!
برادر من انویدیا اومد یه چی گفت تو هم باور کردی ؟
این میشه پشتیبانی از حداقل امکانات .. وقتی این کارت نتونه از لحاظ سخت افزاری ساپورتش کنه چطور با یه نرم افزار انتظار داری که مشکل حل بشه .. در ضمن در آینده خیلی از بازیها با این DirectX 11 طراحی میشند !
نقل قول:
تازه اين دايكت ايكس براي اجراي بهتر بازيهاست كه هنوز كه هنوزه بازي اي براي استفاده از اين Direct X ساخته نشده!!
میدونید مشکل من با شما چیه ؟ اینکه خیلی با اطمینان از چیزی که نمیدونید و اطلاعی ندارید مینویسید :
حداقل ده مورد بازی تا الان بر اساس این DirectX 11 برنامه ریزی شده که فعلا دوتاش یادمه ..
Battle field: Bad Company 2
dirt 2
نقل قول:
اوهوكي!!!!بله كه مشكل داره!برو GTA liberty city Stores,.... امتحان كن ببين چقدر بيخود اجرا ميكنه!مافيا2 را كه ديگه نگووو!!!
تبليغات اينطوري نوشته ميشه عزيزم!!
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
پسر خوب من مافیا 2 رو رو extra بازی کردم یعنی نهایت گرافیک ابن بازیرو بدون هیچ مشکلی اجرا کردم بعد شما میگید بیخود اجرا میکنه؟
حالا دیدید که من میگم شما بدون دلیل و تحقیق حرف میزنید واسه چیه ..
برای اثبات اینکه باز یه حرف فوق العاده غیر منطقی زدید برید به این پست :
کد:
http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5178671&postcount=4
در مورد کلاس املاتون بسیار سپاسگذارم .. حواسم نبوده و از بابت بیسوادیم عذر میخوام :11:
نقل قول:
شما كه اينقدر مانور دادي رو ATI نمي دوني فرقشون چيه؟
NVIDIA CUDA Technology:بار زيادي از پردازش گرافيكي سي پي يو را به عهده GPU مي گذارد تا كاربران حتي با سي پي يو هاي ضعيف تر بتوانند از بازيهاي سنگين لذت ببرند!بدين منظور قدرت 240 هسته پردازنده گرافيكي را در اختيار شما مي گذارد!
Nvidia PhysX technology:باعث جزييات بيشتر و همچنين سريع تر شدن پردازش مي شود!
Pure Video HD TECH:اجراي بهتر فيلمهاي HD و مرمت و ويرايش آنهايي كه مي خواهند ميكس كنند!
Nvidia unified technology , .........
شما الان اینارو به من توضیح دادید که یعنی من نمیدونم :31:
این امکانات خودشون نقطه قوتیس و هیچ شکی نیست اما :
این تکونولوژِی هایی که گفتیا همه رو در مقابل دایرکست 11 و تکنولوژِی ATI Eyefinity بدر کن ...
راستی اصلا میدونید اینها عملا جز فیزیکس فقط اسم دارند ؟ بیشتر از این سرتون رو درد نمیارم
نقل قول:
كجا كم استفاده شده؟توي دل كمتر ولي توي شركتهاي ديگه كلي استفاده شده!ولي خوب مدلهاش مدل طراحي و...نبوده به غير از
1558 كه اونم مال دل هست!اما GT 320 تو اكثر ايسوس هاي قيمت زير 1 ميليون و سوني و.... استفاده شده!
اتفاقا خیلی هم کم استفاده شده نسبت به 320 . شما اگه یه سرچ تو گوگل بزنی و مقایسه کنی کاملا متوجه خواهی شد و اینکه بازهم این دفعه در اینجا تکرار میکنم عقیده دارم و خیلیها هم با بنده هم عقیده هستند که کلا شرکت انویدیا شدیدا رو کمپانیهای بازیسازی نفوذ داره و اگر در این زمینه بیشتر تحقیق کنید متوجه میشید که چقدر تبلیغات این شرکت در بنچ مارکتها و همینطور استفاده در لپتاپها موثر بوده .. در قوی بودن این کمپانی شکی ندارم خود بنده و تا الان 5 مورد کارت گرافیکهام فقط از انویدیا بوده در طول 10 سال ... اما تجربه کاریم در این زمینه بهم ثابت کرده تا چیزی رو شخصا تجربه نکرده باشم به حرف این سایت و اون سایت توجه زیادی نکنم
نقل قول:
بله نمونه اش شما كه هنوز از GT 320 استفاده نكردي ميگي 5470 بهتره!چون تو دو تا سايت درپيت خوندي!
من فرقم با تو اينه كه من از هردو استفاده كردم!توي 3d max,maya هم اينويديا پردازشش سريع تره!
ببین عزیز تو بالا جوابت رو دادم و فکر کنم دوستان هم اگر خونده باشند با من هم عقیدند که شما فقط بلوف میزنید .. اگر استفاده کردiه بودید نمیگفتید که 5470 مافیا 2 رو افتضاح اجرا کرده ..
راستی برادر باز که تهمت زدی شاید من هم استفاده کرده باشما منتها مثل شما هی نمیام اعلام کنم :46:
نقل قول:
واسه 5010 نزدیک به 3 ساعته ...
اين يكي را كجا خوندي...؟مدرك...؟من باهاش كار كردم ايسر تو بازي 1.5 جواب ميده ولي تو 5010 به مدت 1.10 يا 5 دقيقه كم و زياد بعد مال ايسر شد باتري بده؟؟؟؟!
اینم مدرک :
کد:
http://blog.screenaid.com/2010/05/26/dell-inspiron-15r-n5010-review/
زیانتون اگه خوب باشه به جمله زیر دقت کنید :
In the battery life test, we use BatteryMark software to test Inspiron 15R N5010, and we are satisfied that the battery can be last for 3 hours and 37 minutes. In addition, the Inspiron 15R N5010 sold in the market will be equipped with the HD5470 discrete graphics, so the actual battery life time will be longer than 3 hours 37 minutes.
اینم ترجمش :
در تست عمر باتری با استفاده از نرم افزار BatteryMark به آزمون N5010 Inspiron 15R پرداختیم. و ما مطمئن شدیم که باتری را در نور 50 درصدی نمایشگر می توان حداکثر به مدت 3 ساعت و 37 دقیقه استفاده نمود. این مدل تست شده مجهز به کارت گرافیکی ATI 5470 بوده است .
نقل قول:
مال من 520M كه اگر i5 دل همچين مدلي زده باشه برابره ولي تو آپشن هاش نيس!آره همه ي مدلهاي coreI , Core 2 Due ,... اينتله!شما كه كارت لپتاپه هنوز ياد نگرفتي پسرم....؟
حرف زدتون هم ماشالله همش میخواد به آدم یاد بده :46:
ا به نظر شخصی من بین این سپیو شما و کانفیگ دل خیلی تفاوت نیست اگر واقع بین باشیم !
ولی خلاصه در یک مدل cpu بالاتر هست و نباید انکارش کرد .... و در کل منطق حکم میکنه که اگر برند معتبری مثل دل برات مهم نباشه به خاطر 100 هزار تفاوت قیمتم که شده 5741 رو بخریم
خواب در مقابل سیستم صوتی قوی و کیبورد کامل و بسیار راحت 5010 و همینطور طراحی خاص و استحکامش رو جا انداختی رفیق ! پس هر کدوم ویژگیهای خودش رو داره
نقل قول:
منطقم را هم گفتم!بي دليل نبود به خدا....!من كلا تعصبي نيستم خودت كه مي دوني....!ولي شما كه چرا از طرز نوشتنت معلومه!
من هم پدر كشتگي ندارم....
اصلا نمیتونم قبول کنم .. چون خیلی از جمله هاتون رو بدون تحقیق و با اطمینان نوشتید در حالی که اشتباهه محض بود و بهتون ثابت هم کردم
اینکه مدل شما 5741 هست و قیمتش به صرفه تر دلیل نمیشه بگید n5010 مدل مشکل داره و خیلی بی دلیل بگید فقط چرته .. واسه همینه که میگم تعصبی حرف میزنیم .. من دارم میگم هر دو مدل عالی هستند .. شما میگی نه فقط 5741 عالیه چون فقط خودتون داریدش ...
بهرحال مساله انتخاب برند سلیقه ایست و من اصلا قصد بدنام کردنم مدلی رو نداشتمو و ندارم اگر من در اینجا با شما بحث کردم به این دلیل بود که واقعیت رو بیان نکرده بودید و ذهنها رو منحرف کرده بودید .. اصولا آدم باید رئالیسم باشه و برای نشان دادن حقیقت تلاش کنه ..
من هم موافقم بحث ادامه نداشته باشه .. اگرم داشته باشه مشکلی نیست .. چون داریم همدیگرو روشن میکنیم و چیزی یاد میگیریم و اگر دلخوری پیش اومده معذرت میخوام :11: