پزشكي تقاضاش الان بيشتره يا دندانپزشكي ؟
Printable View
پزشكي تقاضاش الان بيشتره يا دندانپزشكي ؟
بستگی به شهر و دانشگاه داره. مثلا دندونپزشکی بهشتی تقاضاش بیشتر از پزشکی تهرانه. در مجموع چون دندونپزشکی ظرفیتش کمتره قبولی توش سخترهنقل قول:
اخبار تلویزیون گفت 10 روز اول مرداد نتیجه هارو میدننقل قول:
پس چیزی تا دپرست شدنمون نمونده :41:نقل قول:
ااااا؟ چرا مگه چه فرقی میکنه؟چه الان چه 3ماه دیگه بالاخره نتیجه ها میاد دیگه . من که باور کن همون روز کنکور عصرش دوست داشتم نتایج رو بدن من ببینم چکار کردم تکلیفم مشخص شه . هرچی میگذره بیشتر استرس میگیرم که نکنه خراب کردم . اطرافیانمم ماشالا همه درس خون. درصد پایینشون 70. آدم استرس میگیره اینارو میبینه:27:نقل قول:
یه دوستی دارم حرف قشنگی زد چند روز پیش. میگفت ما هر کاری تونستیم کردیم . اعلام نتایج فرمالیته است. اغلبمون از الان میدونیم چکار کردیم لا اقل حدودی میدونیم. اهمیت نده . نمیخوام شعار بدم ولی اینم جزئی از کله (یعنی جزئی از زندگی) شاید برخلاف تصورت رتبه خوبی بیاری شاید یه سال بمونی و رشته خیلی خوبی بیاری. آدم که از فرداش خبر ندارهنقل قول:
این آخرین خبره!! هر روز 1چیزی میگن
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
با امضای دوستمون (mostfa NBA) کاملا موافقم!:13:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
با امضای دوستمون (mostfa NBA) کاملا موافقم!:13:
هیشکی حاله منو نداره :whistle::whistle:
وقتی ادم عربی رو 0 درصد ول کنه به امان خدا فکر میکنین نتیجه اش چی میشه:41:
من که رفتیم تا ساله بعد :10: خدا شما رو از شر این کنکور نجات بده
دوستان به نظرم از همین حالا بریم سراغ انتخاب رشته هامون! بعد اعلام نتایج تا آخرین فرصت انتخاب رشته فقط 5 تا 7 روز فرصته!نقل قول:
فکر بدی نیست. اتفاقا منم بعد از کنکور پزشکی آزاد دفترچه پارسال رو دانلود میکنم شرایط دانشگاهها و رشته ها ظرفیتهارو دقیق بررسی میکنم و یه لیست میزنم هرچند هنوز دقیقا از رتبمون خبر نداریم ولی به قول شما 1هفته وقت واسه تصمیم گیری واسه 4تا 7 سال دانشجویی و یه عمر کار کردن زمان زیادی نیستنقل قول:
یکی بیاد این وسط توضیح بده ببینیم چی انتخاب کنیم؟چجوری انتخاب کنیم؟اونم از بین این همه رشته و شهر... من که 100 تا انتخاب کممه! :31: