نقل قول:
کلا طرحهای سایپا به هیچ دردی نمیخوره و نشون داده شده فقط برای خرج هزینه و از روی بیکاری و با بی حوصلگی فراوان این طرحها رو دادن
اينو قبول مي كنم ولي توجه كنيد كه طرح اصلي فكر مي كنم بوسيله يك شركت طراحي فرانسوي كشيده شده و بعد در سايپا خيلي بد اجرا شده
نقل قول:
حالا اینی که شما اومدی داری دفاع میکنی مثل پدری میمونه که بچش یه عیبی داره ولی پدرش میخواد مخفی کنه ، حالا چون شما 141 داری که دلیل نمیشه بیای بگی هیچ عیبی نداره و مثل همون صباست
ببينيد كسي منكر ايرادات 141 نشده ولي اينكه مثلا يكي بياد بگه كه صبا مشكلي نداره ولي 141 گيربكس و ديفرانسيل و ... كلا ايراد داره خوب اين حرفش يا از روي بيسوادي هست يا غرض . چون شالوده هر دو ماشين از اساس يكي هستن.
نقل قول:
وقتی حتی یه برف پاک کن عقب براش نذاشتن آشکاره طراحی از روی اجبار بوده
اينم تا حدودي قبول دارم چون خودم كه داشتم زير بارون مشكلي باهاش نداشتم ولي وقتي برف مي باريد وخصوصا سنگين بخاطر زاويه خاص شيشه عقب يكم اذيت ميشدم
نقل قول:
ولی نکته جالب در صحبت های شما این بود که گفتی 141 آیرودینامیکتر از پرایده ! شما یه سر برو سایپا بزن ببین اصلا چیزی از آیرودینامیک بودن ماشین سرشون میشه که بتونن با تغییر طرح یه ماشین رو بهتر از مدل قبلی بکنن !؟؟!
بله 141 بخاطر طراحي قسمت عقب كمي از صبا آيروديناميك تر هست و بخاطر همين مساله هم در جاده مصرفش بعد از MVM به عنوان دومين خودرو كم مصرف هست
قبلا هم گفتم كه طراحي اصلي اين مدل را يك شركت فرانسوي انجام داده.البته شركت چندان معتبري هم نيست و من هم مستدلات دقيقي از اين شركت در حال حاضر ندارم ولي همين طرح نصفه و نيمه در سايپا اصلا خوب اجرا نشد(متاسفانه)