خواهش میکنم وظیفه بودنقل قول:
سپاس فراوان
Printable View
خواهش میکنم وظیفه بودنقل قول:
سپاس فراوان
باتشکر از لطف بسیار دوستان سیستم نهایی من این شد
Gigabyte 770T-USB3
AMD Phenom II X4 945
ATI Sapphire 5670 (بالاتر اینجا نبود لطفا نظرتون رو راجع به این گرافیک بگین)
HDD 1.5TB
Monitor LG2286L LED
Ram 2*2GB 1333 APACER CL9
...
ببخشید دوستان 2باره یه سوال دارم
من توی شهرمون گرافیک ati 5750 گیر نیووردم و آخرین مدلی که بود ATI Radeon HD 5670 بود و من گرفتم
اول اینکه این گرافیک خوبه یا نه با این سیستم من؟
دوم اینکه من بررسی کردم 5670 1گیگ مشخصات پردازنده و رمش بالاتر از 4770 است ولی تو بنچمارک ها میبینم که 4770 بالاتره پس چرا اینطوره؟؟
اگه ممکنه اینو برام شرح بدین چون من ناراحتم که یه گرافیک 100تومنی از گرافیکی که من 150 گرفتم اینقدر بهتره:41:
رم دیگه به هیچ عنوان مطرح نیست الان ملاک Engine Clock ,Effective Memory Bandwidth باز هم نمیشه گفت هر کدوم بیشتره بهتره نتیجه گیری نهایی فقط از روی بنچمارک هستنقل قول:
دوم اینکه من بررسی کردم 5670 1گیگ مشخصات پردازنده و رمش بالاتر از 4770 است ولی تو بنچمارک ها میبینم که 4770 بالاتره پس چرا اینطوره؟؟
به نظر من خیلی از این مدل ها که جدبد میاد با نسخه های قبلیش تفاوت فاحشی نداره فقط قیمتش بالاتره
پس در نتیجه مدل جدید همیشه دال بر بهتر بودن نیست
اینو 100% قبول دارم ولی چرا باید کارت گرافیک با بنچمارک پایین تر 50 هزار تومن از مدل قبلی گرونتر باشه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بله کاملا درسته ملاک برتری فقط بنچمارکهنقل قول:
به نظر من خیلی از این مدل ها که جدبد میاد با نسخه های قبلیش تفاوت فاحشی نداره فقط قیمتش بالاتره
پس در نتیجه مدل جدید همیشه دال بر بهتر بودن نیست
---------- Post added at 05:16 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------
به دلیل جدید بودنشنقل قول:
ولی چرا باید کارت گرافیک با بنچمارک پایین تر 50 هزار تومن از مدل قبلی گرونتر باشه؟؟؟؟؟؟
خب جدید بودن باید به یه دلیلی باشه دیگه!!!!نقل قول:
درضمن این بنچمارک بر چه اساسی کار میکنه؟؟
چرا از لحاظ سخت افزاری یه کارت بالاتره ولی بنچمارکش پایین تره؟؟!!
خب اگه اینطور باشه که شرکت سازنده ورشکست میشه!!!
قدرت بیشتر Engine Clock ,Effective Memory Bandwidth در مدل های بالاتر مثلا در 2 مدل مشابه برتری با مدل بالاتر هستنقل قول:
درضمن این بنچمارک بر چه اساسی کار میکنه؟؟
چیپش قدیمی تره (مدل پایین تر)نقل قول:
چرا از لحاظ سخت افزاری یه کارت بالاتره ولی بنچمارکش پایین تره؟؟!!
نقل قول:
من هنوز متوجه نشدم Engine Clock ,Effective Memory Bandwidth 5670 که بیشتر از 4770 است و چیپش هم جدیدتره!!!!