آقا دلتونو صابون نزنید برزیل امسال قهرمان نمیشه . حتی اگه از سد هلند رد بشه .
هلند 1-0 این بازی رو میبره یا میکشه ضربات پنالتی که هلند اصلا توش شانس نداره ولی می بریمتون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا دلتونو صابون نزنید برزیل امسال قهرمان نمیشه . حتی اگه از سد هلند رد بشه .
هلند 1-0 این بازی رو میبره یا میکشه ضربات پنالتی که هلند اصلا توش شانس نداره ولی می بریمتون . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برزیل قهرمان می شه ، خدا می دونه که حقشه! به لطف یزدان و بچه ها ، برزیل قهرمان می شه برزیل قهرمان می شه : دی
الکی شعار نده :31: ( اینجا آزادی نیستا :31: )نقل قول:
برزیل قهرمان می شه ، خدا می دونه که حقشه! به لطف یزدان و بچه ها ، برزیل قهرمان می شه برزیل قهرمان می شه : دی
ولی خب نمیشه از دروازه بان برزیلم گذشت خدایی من خوشم میاد از جولیو سزار واقعا خوب دروازهبانی میکنه
:40:هلند:40:
هلند با خطرناکترین خط حمله دنیا امسال درس خوبی به همه تیم ها میده
من که اصلا به بازی با برزیل فکر نمیکنم ، چون اصلا ارزش نداره وقتم تلف کنم . برزیل تو باتلاق هلند میفته و حذف میشه .
من فقط دارم دعا میکنم که آلمان بتونه آرژانتین رو بزنه تا هلند بتونه انتقام فینال 74 رو از آلمان بگیره
وگرنه تو قهرمانی هلند که شکی نیست
فقط میخوام از اون ور آلمان بیاد بالا تو فینال درسی فراموش نشدنی به ژرمن ها بده
هلند قهرمان جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی ببین من کی گفتم
برزیل حذف میشه. خدا میدونه که حقتونه! به لطف یزدان و اشتباه بچه ها ، برزیل حذف میشه ، برزیل حذف میشهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
چشم دوستان . حتما بهشون می گم :20:
سرمربي تيم ملي هلند: فرصت برد به برزيل نخواهيم داد
سرمربي تيم ملي هلند با بيان اينکه تيم ما تنها به يک دليل به جام جهاني آمده و آنهم تصاحب کاپ قهرماني است، گفت: تيم هلند فرصت برد را به برزيل نخواهد داد.
به نقل از سايت فيفا، برت ون مارويک افزود : در بازيهاي جام جهاني تيم ما نشان داد که به خوبي از پس کنترل بازي بر ميآيد، ضمن اينکه تا کنون ما بازيهاي خوبي به نمايش گذاشتهايم و ۷گل نيز به ثمر رسانده ايم.
وي ادامه داد: تيم هلند از نظر دفاعي خوب کار کرده و دروازه ما در بازي ها تنها دو بار باز شده و از عملکرد دروازه بان تيمم نيز راضي هستم.
مارويک اظهار داشت: تيم برزيل نيز تيم کاملي است و با اعتماد به نفس بازي ميکند و همين نکته يکي از نقاط قوت اين تيم است.
وي تصرح کرد: به بازي برابر تيم برزيل خوش بينم و ميدانم که بازيکنانم شانس برد را از اين تيم خواهند گرفت، ضمن اينکه نبايد اين حريف قدرتمند را دست کم بگيريم.
تيم ملي هلند روز جمعه هفته جاري در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي به مصاف تيم ملي برزيل ميرود.
مطمئن باشید هلند میبره
ONLY NETHERLAND
ببینیم نتیجه این شعار چی میشه! :
5 ستارهها ترسي ندارند
از هلند بترسيد