خدایی من هر وقت دلم میگیره میام اینجا توصیه های پزشکی و مطالب علمی و معتبر دوست عزیزمون Old_Chater رو میخونم کلی سر حال میشم میرم سراغ زندگیم!
اقا دمت گرم! کلی ما رو شاد میکنی و میخندونی!
دوست عزیز! شمایی که میگی میای اینجا درباره ی مخدر و ارامبخش میپرسی برای افزایش اطلاعاتت! پس قربون دستت حداقل از چیزهایی که بقیه میگن و 4 تا کتاب از شما بیشتر خوندن یه چیزی یاد بگیر!
یه نمونه از راهنمایی های شما:
کاربر اول: من حالم خوب نیست چی کار کنم
Old_Chater : عزیزم شما 2 تا کلونازپام بخور
دانشجوی پزشکی یا پزشک: دوست عزیز شما باید فلان دارو رو زیر نظر پزشک مصرف کنی
Old_Chater : اقا این داروی شما اسمش چیه؟! روزی چندتا باید خورد؟ از فلوکستین بهتره؟ من میتونم همراه با فلوکستین بخورم؟! اسم داروخونه ایش چیه؟! ایشاله توش مخدر داره دیگه؟
//
من به جز این دیالوگها چیزی از شما توی این بخش ندیدم! هم با اطلاعات فوق العاده غلطی که داری (اطلاعات که به هیچ عنوان نداری! منظورم اون چیزیه که خودت فکر میکنی اطلاعاته! اینکه مثلا 2 سال فلوکستین یا 6 ماه ترامادول خوردی حالا بخوای با تجربیات خودت مردم رو راهنمایی کنی اسمش اطلاعات نیست) مردم رو گمراه میکنی هم احترام کسی رو نگه نمیداری هم یک جمله ی انگلیسی رو نمیتونی ترجمه کنی اونوقت منبع معتبر پزشکی میخوای! هم داری توی قرص و دارو خودت رو خفه میکنی!
من هیچ سودی توی پستهای شما نمیبینم که هیچ کلی هم مضر میدونمشون و نمیدونم چرا کسی به شما تذکر نمیده