اگه تو یه نهاد رسمی کار کنی معنی میده چون اون نهاد می ترسه که پس فردا که کپی رایت اومد چه جریمه ی سنگینی باید بدهنقل قول:
Printable View
اگه تو یه نهاد رسمی کار کنی معنی میده چون اون نهاد می ترسه که پس فردا که کپی رایت اومد چه جریمه ی سنگینی باید بدهنقل قول:
فعلا که هیچی رسمی نیست.:27:نقل قول:
عزيز براي بازي گرشاسپ هم براي اين از يه موتور رايگان و Open Source استفاده كردن كه مشكل كپي رايت نداشته باشننقل قول:
راحت ترين كاري كه Epic ميتونه انجام بده اينه كه ايران رو تحريم كنه و نزاره آپديت هاي UDK توسط IP هاي ايران دانلود بشن
به جز اون ميتونه شكايت بكنه ... كي گفته وقتي قانون كپي رايت اجرا نميشه ميتوني هر كاري دلت خواست انجام بدي ؟
يكي از همين فروم هاي فارسي به دليل گذاشتن لينك يك كتاب و رعايت نكردن قانون كپي رايت جريمه شد
حالا هم Epic ميگه اگه ميخواي بازيت رو منتشر كني بايد اين كار هارو انجام بدي ... توي سايتش نزده اون كشور هايي كه قانون كپي رايت ندارن هر كاري خواستن انجام بدن !
+
شما توي ايران ميخواي چقدر سود كني ؟! دو سوت قفلش رو ميشكونن از بازيت كپي ميگيرن ! ولي مثلا اگه بخواي توي يه شبكه ي جهاني بازيت رو منتشر كني بايد ( يعني ديگه مجبوري ) قوانين Epic + قانون هاي اون شبكه ي جهاني رو رعايت كني
فرمایش شما متین است ولی من که فکر نکنم هیچ وقت تو ایران قانون کپی رایت رو اجرا کنن.
بر فرض هيچ وقت اجرا نشه ... شما فرض كن يه بازي خيلي عالي با UDK ساختي . به نظر خودت حيف نيست بازيت فقط توي ايران منتشر بشه ؟ الان بازي هاي خيلي ساده هم داره روي شبكه هاي جهاني منتشر ميشه چه برسه به يه بازي Hardcore ... بالاخره يه موقع مجبور ميشي قوانينشون رو رعايت كنينقل قول:
چرا می تونی بری سرنوشت کشوراییو که کپی رایت نداشتنو بعدا واردش شدنو ببینی شرکتایی مثل مایکروسافت از دولتاشون سره سیستم های اداری اون کشور میلیون ها دلار پول جریمه می گرفتننقل قول:
یه نکته ی دیگه وقتی که ما خودمون کپی رایتو رعایت نمی کنیم پس حق نداریم بگیم چرا اینقدر بازیها کپی می شن و نمی ذارن بازیهامونو بفروشیم همیشه از خودمون شروع کنیم
دوستان مسله اینکه ما ایرانی ها به چیز مفت عادت کردیم . برای مثال شما نرم افزار رایگان محدود شده ولی می کنی می گردی دنبال کرک خوبه معمولا یک روز میشنین بازی خودتو کرک می کنن برای مثال RAZOR مگه بی کار میشنینه .
واقعا گل گفتی. اکثر مردم دنبال مرده خورین. یکیش خود من. هیچ کی حتضر نیست واسه AC II 6 چوغ بده.
هيچ كي هم نه!من همين ديروز موفق شدم بازي BF:BC2 رو با لايسنس اصل بخرم 30 هزار تومن و الآن هم دارم آنلاين ميزنم!
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:32 AM ----------
ولي در كل باهاتون موافقم.هم با تو كيان هم با پرويزجان!