جالش میدونی کجا بود :31:نقل قول:
به دندونپزشکه گفتم رفتم تو فروم p30world برای همه تعریف کردم داستان دندونپزشکی قبلی رو که رفتم و درد گرفت:38:
Printable View
جالش میدونی کجا بود :31:نقل قول:
به دندونپزشکه گفتم رفتم تو فروم p30world برای همه تعریف کردم داستان دندونپزشکی قبلی رو که رفتم و درد گرفت:38:
تو دیگه خیلی داری حساسیت به خرج میدی. یه عصب کشی کردن که دیگه اینقدر ادا اطوار نداره.نقل قول:
واقعاً که!!!!!!!! ناامید کردید همه ما رو رفت پی کارش!!!!!!!!!!!!!! من فکر کردم تموم شد و پُر کردید و همه چیز ختم به خیر شد!!!!!!! نمی دونستم همه چیز از نو شروع شد. آقا جان برو پُرِش کن، این دیگه چه کاری هست شما می کنید؟!!!!!!!!! مگه بقیه تا حالا دندون عصب کشی نکردن. حالا یه نفر اینجوری بوده قرار نیست همه اینجوری باشن که!!!! برو و ببین چقدر اشتباه می کردی. برای اینکه مطمئن بشی دندون بی حس شده به دکتر بگو سیخونکی بزنه به لثه، اگر حس کردی که واکنش نشون می دی اگه هم حس نکردی که یعنی بی حس شده. برای اطمینان بیشتر هم از مریض های مطب بپرس که کار این دندونپزشک چطوریه؟ شما اشتباهی که کردید همین بوده که انگار از مریض های اون درمانگاه نپرسیده بودید که کار این دندونپزشک چه جوریه! و یک دفعه رفتیتد و اینجوری شد. نترسید باز هم برید.
من دندون عقلم که در اومده بود و کامل توی لثه بود. به همین خاطر برای درآوردنش جراحی کردم! وای بد ترین خاطره ی عمرمه چقدر من اونجا درد کشیدم. دندون رو هم دکتر نتونست در بیاره و مجبور شد تیکه تیکهش کنه تا درش بیاره. الان این یکی دندون عقلمهم همینطوره و نمیدونم باید چیکارش کنم!!
ولی خب پر کردن که درد خاصی نداره. بعد از اینکه عصبشو خالی کنه خیالت راحت میشه که اون دندون دیگه هیچ وقت هرد نمیگیره! اینش خوبه
مطمئنا اون تجربه تلخ باعث شده شما از این مسئله یه هیولای وحشتناک بسازید...
شاید هم یه مورد خاص باشه که مربوط به عصبتون باشه...
در هر صورت ما که پزشک نیستیم ولی اینجاست که میگن هیچی مثل سلامتی نمیشه...
سلام اين همه از دندونت شكايت نكن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منو كه يادت مياد داستان دندونمو توضيح دادم
آقا من براي عصب كشي رفتم دكتر 2 تا آمپول به من زد
دندون عقلم يكي سمت راست لثه و ديگري سمت چپ لثه
بعدر از 5 دقيقه يه سوزن به لثه من زد گفت درد داري من هم الكي گفتم اره دوباره
يه آمپول قوي تر زد
من ديگه خيالم راحت شد
ديگه چونه نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوزن كه سهله اگه ميخ فولادي هم فرو مي كرد هيچ حسي نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين كلك چند بار پياده كردم و گرفت
يه راه ديگه هم هست قبل از نوبتت اين كار رو بكن همه چي حله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درد كمتري احساس مي كني
.
سلام. مثل اینکه، این تاپیک نمی خواد ختم به خیر بشه. حالا که قرار نیست شروع کننده تاپیک دندونشون رو پر کنند، من یک سوال راجع به فلز پر کننده دندون می پرسم:
آیا تمام دندانپزشکی ها از یک نوع فلز پرکننده دندان استفاده می کنند؟ اگر اینگونه است پس اختلاف قیمت ها از کجا ناشی می شه؟(به غیر از اجاره ها)
اتفاقا من هم مشکل شما رو داشتم و دندونم نیاز به عصب کشی داشت
خوشبختانه ما یه دندونپزشک داریم که کل خانواده میرن پیشش و کارش حرف نداره و موادی که استفاده میکنه بهترینه
اما پولش رو میگیره. رفتم پیشش گفت برو عکس بنداز بعد رفتم پیشش تراشیدش تا رسید به مینا و ... بعد یه سیخونک زد اون تو گفت درد داری گفتم آره بعد یه بی حسی زد و پانسمانش کرد.گفتش یه دکتر بهت معرفی میکنم برو پیشش که متخصص درمان ریشه (عصب کشی) هستش. فرداش رفتم اونجا گفت 300 تومن میشه میخوای بکنم گفتم باشه خوابیدم و حتی یک لحظه هم درد نکشیدم و یک ربع گفت تموم شد بلند شو منم بلند شدم رفتم 300 دادم بعد دوباره رفتم دکتر خودم واسه پر کردنش اون هم 90 گرفت که در کل واسه یه دندون 420 هزار تومن خرج کردم که دوباره زنده بشه.الانم شنبه وقت گرفتم واسه پر کردن دندونهای دیگه ام که به اون روز دچار نشه
در مورد پزشک هم اگر خواستید تو پیغام خصوصی نام و شمارش رو بهتون میدم.
من اطلاعاتم محدوده اما میدونم که به طور عادی از آمالگام استفاده میشه اما در بعضی مواقع برای اینکه جلوه زشتی به دندون میده (مخصوصا دندونهای جلویی) از مواد دیگه ای استفاده میکنن که همرنگ دندون هست و قیمتش بیشتر هستش.اما اختلاف قیمت آمالگام میتونه از جنس و مقدار استفاده اون برای پر کردن دندون ناشی بشه که برای دندونهای انتهایی مقدار بیشتری نیاز هستش.نقل قول:
صــلـوات بفرستيد تا شايد اين تاپيك به خوبي و خوشي به سرانجام برسه
دوستان خوبي اين تاپيك ميدونيد چيه ؟؟من هر وقت مسواك نميزنم و ميخام تنبلي كنم ييهو ياد اين تاپيك ميوفتم و سري ميرم مسواك ميزنم اونم 2 تا :31: !