نقل قول:
وضعيت سيستمRemote file is too large
:41:
من نميدونم چه جور اوناي ديگه تشكر هم كردن ! درست كنيد لطفا :11: خودم حالش رو ندارم:31:
Printable View
نقل قول:
وضعيت سيستمRemote file is too large
:41:
من نميدونم چه جور اوناي ديگه تشكر هم كردن ! درست كنيد لطفا :11: خودم حالش رو ندارم:31:
برای من که مشکلی نداشت.نقل قول:
ولی من هیچ وقت نمیتونم از آرمان عدالت2بگزرم.....
ولی به افتخار اینکه این تایپیک مال منه وبه آزانتین خیلی تعصب دارم ودوستان هم گزاشتن چشم مدیر تایپیک هم میزاره
ارادتمندعلی.:10:
شما عکس رو اول توی کامپیوترت سیو کن بعد قرار بده بده-لینکش نکن.نقل قول:
اگر مشکلت حل نشد اونوقت خودم درستش می کنم.
بازی های رو در روی دو بخت قهرمانی از نظر من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بی شک بزرگترین غایب این دوره کسی نیست جز ریکلمه ...
منتظر دعوت آیمار جای رومن بودیم که همچین اتفاقی نیفتاد
مائورو زاراته جوان آینده دار لازیو و زانتی و کامبیاسو که نیازی به توضیح و معرفی ندارن..
فرناندو گاگو و اور بانگا(بازیكن والنسیا) و گابریل میلیتو مطرح ترین غایبان از لیگ اسپانیا هستن
با غیبتلوچو گونزالسا ین هافبکها خط میانی آرژانتین اوضاع مناسبی نخواهد داشت .
ابلو زابالتا و املیانو اینسوا هم که غایبان بزرگ آرژانتین از لیگ انگلیس هستن .. اینسوا که من با دیدن بازیهاش در سمت چپ لیورپول گقتم که دیگه سمت چپ تیم ملی به اینسوا رسید . حتی در بازیهای آخر آرژانتین هم فیکس بازی میکرد ولی او هم به یکباره توسط مارادونا از ترکیب کنار گذاشته شد. زابالتا که عملکرد خوبی در دفاع راست منچستر سیتی داشته هم یکی از دیگه از اخراجیهای مارادونا بوده .
منم عوض کردم:27:
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:37 PM ----------
بچه ها این ایدتون خیلی خوب بود تنها تاپیکی که این کارو کرده تاپیک آرژانتینه
ریکلمه که مشکل داشته با مارادونا.نقل قول:
زانتیو کاش دعوت می کرد ولی کامبیاسو با اون پنالتی زدنش جلو آلمان دوره قبل حذفمون کرد رو خوب کرد دعوت نکرد.گاگو و میلیتو که اصلاش بازی نمی کردن اگرم می کردن خوب بازی نمی کردن.
زاراته رو راست میگی. اینسوا رو یکی دو تا تا بازی بیشتر ازش ندیدم، نمی تونم نظر بدم.
ولی بالاخره آرژانتین اون قدر ستاره داره که اگه اینا رو هم دعوت می کرد بازم چند تا جا می موندن. 60 نفر که نمی تونه با خودش ببره.
سابقه و آمار تیم های حاضر در گروه B در تاریح جام جهانی و همچنین آخرین رتبه آن ها در جدول فیفا
بچه ها لطفاَ همه همون آواتار و امضایی که به توافق رسیدیمو بذارید که یه شکل بشیم.