سلام
ممنون . برای من به خوبی کار کرد .
Printable View
سلام
ممنون . برای من به خوبی کار کرد .
سلام دوستان برنامه نوکیا مپس ورژن 3.03 رو میخوام که 100%روی ستیو کار کنه گوشیم هم -- نشده.....نقشه های google رو چجوری میشه دانلود و save کرد ؟
دوستان لطفا کسانی که امتحان نکردن و وارد نیستن جواب ندن
سلام بر همگی
من ویواز پرو و معمولی دارم میخواستم بدونم اگه ovi maps nokia را نصب کنم هر شهری بخواهم داره یا همون هفت شهر اصلی ایران را دارد؟
من در قم زندگی میکنم به نظر شما از کدوم نرم افزار استفاده کنم الان اسمارت کام دارم اما با دیدن خصوصیات ovi بدم نمیاد امتحانش کنم
حالا یکی اینکه قم را دارد ؟و دوم اینکه روی ویواز نصب میشه؟ و سوم اینکه آیا کیفیتت نقشه هاش از اسمارت کام بیشتره یا کمتر؟
سلام
سوالی دارم از دوستان
ایا نقشه شهرهای کوچکتر هم داره یعنی شهرهای دیگه را نشون میده؟
1- برای این برنامه نمیشه کاریش کردنقل قول:
اون یکی را که پیام گذاشتند تست کردی؟
2- سرم نیومده تا حالا
در کل چون برنامه اصلی نیست مشکلاتی خواهد داشت
باید صبر کنیم تا ورژنی بهتر به عبارتی ورژن دستکاری شده بتهتری بیاد
البته در خود گوشیهای نوکیا به خوبی کار میکنه فقط رو گوشیهای غیر نوکیا این ایرادات هست
فکر نکنم برنامه دیگری باشه که مسیر یابی رایگان داشته باشه
با اینکه ovi map برنامه خوبیه اما من همیشه در کنارش از amortcomgps نیز استفاده میکنم
ورژنی نیست که 100 درصد بدون اشکال باشهنقل قول:
فعلا 2 تا هست که جواب میده که هر کدوم یه ایراد داره
نقشه ها قبلا هم گفته شد همون شهرهای بزرگ و جاده های ایران هستندنقل قول:
شما میتونید از smortcomgps استفاده کنید
اما امید هست بقیه شهرهای ایران نیز بعد از مدتی در سایت نوکیا قرار داده بشند
مطمئنا کیفیت ovimap بیشتره
با این حال smortcomgps نیز بد نیست و من از این هم همیشه استفاده میکنم
چرا سوالات تکراری میپرسین ؟نقل قول:
سلام.سیستم عامل گوشی حتما باید سیمبین باشه؟رو جاوا نصب نمیشه؟مثلا روی ?s8300
سلامنقل قول:
بله
این برنامه رو سیمبیان قابل نصب هست
متاسفانه گوشیهای جاوا برنامه خوبی برای راه اندازی gps ندارند
واقعا ممنونم من 3.02 رو 3هفته هست که ریختم رو ویواز .خیلی عالیه.کلی دارم باهاش حال میکنم. فقط یه مشکل دارم که فکر میکنم قابل حله و من باید توو تنظیماتش یه چیزی رو تنظیم کنم. هر کاری کردم نشد ایراد اینه که وقتی مسیر یابی بهش میدم خیلی خوب به صورت صوتی و 3d بهم مسیر رو راهنمایی میکنه ولی بعد از 28 ثانیه error زیر رو میده و به حالت نقشه بر میگرده و از حالت مسیر یابی میاد بیرون.اعصابم رو بدجوری خورد کرده drive & walk not available for this region واقعا ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
با سلام من گوشیم ساتیو برنامه OviMaps_3.03_54__m0h1t_MOD.sis را روش نصب کردم و بصورت صحیح نصب شد بعدش وقتی نقشه میریزم داخل برنامه که میشم صفحه زرد است و نقشه نمیاد لطفا کمکم کنید چکار باید بکنم ؟
سلامنقل قول:
احتمالا یا نقشه هارو در مسیر اشتباهی ریختین......یا نقشه های مربوط به ورژن دیگه برنامه رو استفاده می کنین
یه بار این دو مورد رو چک کنین....