دوستان امنيا 2 چطوره
امنيا اچ تي بهتره از نظر شما يا امنيا 2
؟
Printable View
دوستان امنيا 2 چطوره
امنيا اچ تي بهتره از نظر شما يا امنيا 2
؟
به نظره من اومنیا اچ دی گزینه ی بهتریه.
البته اومنیا2 هم خوبه ولی با توجه به حرف هایی که بعضی دوستان میزنن (به نظره من) این گوشی خریداری نشه بهتره
امنیا 2 هم گوشی خیلی خوبیه و هیچ حرفیم دربارش زده نمیشه نمیدونم این دوستمون از خودش چی در میارهنقل قول:
اگه چیزی هست خب بگو ما هم بدونیم
مریخ جان چقد میخای مردومو گمراه كنی اخه برو ببین چقد از بدی ایكس2 میگن خودتم كه فروختیش بعد هی به همه میگی گوشی خوبیه
درستنیست اینكارا آخه
بعد امنیا بیچاره كه همه راضین هی ازش بدمیگی
چي ميگن؟نقل قول:
ميشه توضيح بديد؟!
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم چون من 500 تومن پول گوشي رو راحت به دست نميارم كه الان ميخوام گوشي بگيرم:11:
والا این دوستمون آخر تعصبهنقل قول:
تا حالا 1 بارم تو کلوپ امنیا2 نیومده
ولی من به همه گوشیا سر میزنم و میدونم مثلاً x2 چه افتضاحیه و هیچ کس ازش راضی نیست ... این آقا هم خودش این گوشیو داشته و فروختتش ولی چون تعصب داره بازم میاد میگه گوشیه خوبیه
کارش اصلاً درست نیست که مردومو به خاطر تعصبش گمراه کنه
اینم چیزایی که در مورد x2 گفته میشه :
با این وجود این دوستمون بازم میاد میگه گوشیه خوبیه !!!نقل قول:
از سرعتش ناراضی هستم! میگن وقتی که آپدیت جدید بیاد، حل خواهد شد.
انقدر سرعت این رام کند هستش، که میترسم دوربین رو روشن کنم و گوشی هنگ کنه...
در سایتهای رسمی، اعلام کردند که در ماه May آپدیت جدیدش که ویندوز موبایل ورژن 6.5.3 هستش، منتشر خواهد شد.
ما هم منتظر هستیم که این آپدیت منتشر بشه.
کیفیت فیلمبرداری بر اساس دوربینی که داره: بد
من خودم خریدم و کاملا پشیمانم چون update هم کردم ولی بدتر شد
اگه نمی خواین مثل من پشیمان نشین نخرین
واقعا خوب گفتي دوست عزيز منم خيلي پشيمانم از خريدش خيلي باگ زياد داره و سرعتش وحشتناك كمه و گير ميكنه
شركت سوني اريكسون چجوري اين گوشي رو با اين همه مشكلات روانه بازار كرده واقعا جاي تاسف داره
من زمانی x1 داشتم و واقعا سرعتش گاهی منو دیوونه میکرد ، حالا همون رم و رام و cpu اومده روی این گوشی با سیستم عامل سنگین تر و صفحه بزرگتر ... همه نقد ها هم خیلی از سرعت پایین این گوشی شکایت کردن ... نمیدونم سونی اریکسون چرا داره این سری اکسپریا رو دستی دستی نابود می کنه ...
سلام
آقا من 2 3 ماهی میشه x2 رو گرفتم .
از دبی و بدون گارانتی گرفتم .
وسط آپدیت سیستم هنگ کرد و شارژ هم کم اومد مجبور شدم ارتباط رو قطع کنم .
اما دیگه گوشی روشن نشد !
ظاهرا" dead شده .
تاحالا هیچکس نتونسته کمکم کنه . گفتن ببر نمایندگی . بردم .
8 روز توی شرکت کامتل گذاشتم گفتن نمیتونیم درست کنیم !
من چیکار کنم ؟؟؟ اعصابم به هم ریخته !
آخه عزیز من درست نیست این کار که به خاطر تعصب مردومو گمراه کنی
حالا اگه راست میگی چیزایی که درباره امنیا 2 میگن رو اینجا کپی کن !!
جوابی را که در یکی از تاپیک ها به شما دادم را در این جا هم میگم:نقل قول:
دوست عزيز شما بار ها پرسيدين و منم جواب دادم که اومنيا2 فقط مشکل پريدن مموري داره که مربوط به يک يا دو نفر نيست بلکه مربوط به خيلي ها ميباشد و در سايت هاي مختلفي در موردش بحث شده......
و من تنها اين ايراد (پريدن مموري) را از اين گوشي گرفتم و بنا به نظره شخصيم دوست ندارم در مورد گوشي اي که ميخوام بگيرم حرف هايي مثل پريدن مموري يا هر حرف ديگه اي بزنن چون گوشي همين جوريش ايراد داره ديگه چه برسه به اين يه چيزايي هم بگن(مثل ترک خوردن ايکس1 که اين مورد بسيار بد تر از پريدن مموري ميباشد)
همان طورم که گفتم کسي که بتونه با پريدن مموري کنار بياد و احتمال پريدن مموري را بده ميتونه اومنيا2 را بگيره چون بدون در نظر گرفتن پريدن مموري گوشيه بسيار خوبيه.
در مورد ايکس2 هم من اين گوشي را داشتم و خوب باش کار ميکردم و ايرادي ازش نديدم(البته ناگفته نمونه نسبت به گزينه هايي مثل اچ دي2 که يکي از دوستانم داره سرعت پايينتري داره) در کل بايد سرعت پايين و سخت افزار قديمي را از معايب اين گوشي دونست که البته در بين پاکت پي سي هاي کيبرد دار به نظره من يکي از بهترين گزينه ها ميباشد به خصوص با اين مولتي مدياي قوي و رابط کاربري ايکس پنل که بسيار زيبا ميباشد و امکان نصب تاچ فلو 3بعدي هم وجود داره.سرعتشم قابل قبوله ولي نسبت به گوشي هايي مثل اچ دي2 يا همين اومنيا2 از سرعت کمتري برخورداره.....
و در نهایت بازم میگم من حرف های شما را قبول دارم و قبول دارم اومنیا2 گوشیه خوبیه و قبول دارم سرعت بهتری نسبت به ایکس2 داره و سی پیو قویتری نسبت به ایکس2 داره همچنین قبول دارم ایکس2 سرعت پایین تری نسبت به گوشی هایی مثل اومنیا2 داره......
ولی فراموش نشه ایکس2 یک پاکت پی سیه کیبرد دار میباشد و باید با کیبرد دار ها مقایسه باشه که در این زمینه خوب و قابل قبوله همچنین مولتی مدیای قوی ای هم داره.....
علت فروش ایکس2 هم این بود که من یه گوشیه مقاوم در حد سریه یی نوکیا میخواستم همچنین ویندوز موبایل به کاره من نمیاد و وقتی که به کارم نمیاد چرا خودمو گرفتاره پیچیدگی های ویندوز کنم.....
خطاب به دوست عزیز (~ARDESHIR~ ):
دوست عزیز حالا مشکل شما چیه؟
شما میگی اومنیا2 گوشیه خوبیه و ایرادی نداره.
منم میگم درسته و اومنیا2 گوشیه خوبیه و تنها ایرادش پریدن مموریه که اگه این مشکل برطرف شده یه منبع مورد تعید بدین تا خیال همه راخت بشه.
اگه فقط همین 1 مشکله خیلی راحت میتونی بگی نه اینکه هی بگی یه سری چیزا پشتش میگن اینجوری داری مردومو گمراه میکنی و به نظرم میرسه که هدفت همینه
اصلاً فرض کن مموری داخلی نداره ... تازه میشه مثله htc
بعدشم x2 انقدر مشکلاتش اساسیتر و اجتناب ناپذیره که اصلاً درست نیست بگی گوشیه خوبیه
خودتم داشتی و میدونی سخت افزار ضعیفی داره و این یه عیب خیلی مهمتر از اینه که حالا مموری یه عده ای بپره و تازه گارانتی تو 1 ساعت درستش میکنه بدون هیچ هزینه ای و در صورت نداشتن گارانتی هم 15 تومن هزینشه ... از همه اینا که بگزریم تنها برندی که ویندوز موبایل با مموری داخلی میزنه سامسونگه ... در صورتی که مشکل ضعیف بودن سخت افزار x2 هیچ جوری حل نمیشه
پس x2 گوشیه خوبی نیست و دلیلی نداره در حالی که خودت داشتی و فروختیش بازم ازش طرفداری کنی
و امنیا 2 گوشیه خوبیه حتا بدون مموری و دلیلی نداره بیای بگی به خاطر یه سری چیزایی که پشتش میگن بده
دوستان متعصب بحث رو تموم کنید . حتما باید پست ها پاک شه و اخطار بدیم؟ تو هر تاپیک همین بحث مسخره سر گوشی های مسخره تر هستن! مگه شما سازنده این گوشی ها هستید که انقدر تعصب دارید؟ زشته بخدا
ببخشید که من دوباره این بحث را ادامه دادم.نقل قول:
فقط خواستم بگم هر کسی هر چیزی را میفروشه دلیل بر بد بودن او چیز نیست.
ایکس2 درسته سخت افزار پایینی داره ولی من زیاد ازش ناراضی نبودم و در مجموع همیشه به عنوان یک گوشیه خوب ازش یاد میکنم و هنوزم اگه بخوام یک ویندوز موبایل کیبرد دار بگیرم ایکس2 را انتخاب میکنم....
و در اخر اینو بگم که من از اول گفتم اومنیا2 گوشیه خوبیه و تنها کسی که میخواد بخره باید به پریدن مموری هم توجه کنه