-
دايي: براي تبريزيهايي كه بيغيرت خطابم كردند متاسفم
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي آن دسته از تماشاگران تبريزي که عليه من شعار داده و بيغيرت خطابم کردند، متاسفم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي دايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشحالم که بازي اول خود در جام حذفي را با موفقيت پشت سر گذاشتيم و حالا بايد به فکر 90 دقيقه حساس بازي برگشت در ورزشگاه آزادي باشيم. از همه هواداران پرشور پرسپوليس دعوت ميکنم در جشن قهرماني ما شرکت کنند.
وي در مورد اتفاقات رخ داده در تبريز گفت: براي بخشي از تبريزيها که به من لقب بيغيرت داده و توهين کردند متاسفم. هميشه تبريز و مردمانش را دوست دارم و هرگز مهر آنان از دلم خارج نميشود اما براي آن عده متاسفم.
سرمربي پرسپوليس افزود: اگر بردن فولاد گستر تبريز بيغيرتي است عيبي ندارد به من بگويند بيغيرت، اما در يک بازي فوتبال موفق شديم که حريف خود را شکست دهيم و دليل اين حرفها را نميدانم.
دايي ادامه داد: براي مسئولان تبريزي متاسفم که در تمام 90 دقيقه بازي امنيت در ورزشگاه نبود. سنگهايي به زمين پرتاب ميشد که باورنکردني بود، حتي اين سنگها از زير نيمکت به پاي بازيکنان ميخورد.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در خصوص خبر حمله به وي و مجروح شدندش تاکيد کرد: از رسانه ها ناراحتم. اعلام شد که من با چاقو مجروح شده ام . يک ناشناس با شيء تيزي به من ضربه زد ولي هيچ مشکلي بوجود نيامد، اين مسئله را بيش از حد بزرگ کردند.
وي افزود: اميدوارم بيش از پيش به شايعات دامن زده نشود. در مرحله اول جام حذفي موفق بوديم و با تمام قدرت و با هواداران پرشور خود از حالا به فکر بازي مقابل فولادگسترش تبريز در تهران خواهيم بود.
-
قرمز هام دلشون خوشه
همه تیمای لیگ یکی رو بردن یه لیگ برتریو خودشونو .... تو پنالتی توی آزادی بردن اسم خودشونم گذاشتن قهرمان
این همه داییو سرویس کردن به خاطر یه بلوتوثه که چند سال پیش توش دایی بر ضد تبریزی ها حرف زده بود
-
ضارب علی دایی دستگیر شد
بنا به گفته یکی از مدیران پرسپولیس این فرد دیروز با تلاش ماموران انتظامی استان آذربایجان شرقی دستگیر شده است.دایی در بازی فولادگستر مقابل پرسپولیس در انتهای مسابقه در شلوغی مورد حمله فردی با سوزن قرار گرفت که البته صدمه ای ندید.
بنا به گفته منابع خبری سایت گل این فرد تبریزی نیست و از استانهای نزدیک به تماشای این مسابقه آمده بوده است. از این ماجرا به خاطر حساسیتهای موجود خبر دیگری در دست نیست.
تهیه و گردآوری:پورتال هم همه
-
اصلا امکان نداره وقتی هیچ کس ندیده اش چجوری بین اون همه جمعییت شناسایی شده
فقط خواستن بگن کار تبریزی ها نیست
-
دو ماه دیگه جام جهانی شروع میشه.. ما دنبال چیا هستیم....!