اگه بشه با گیم استدیو این بازی ها رو ساخت که خیلی عالیه(با توجه به شات ها).:5:
Printable View
اگه بشه با گیم استدیو این بازی ها رو ساخت که خیلی عالیه(با توجه به شات ها).:5:
سلامنقل قول:
من اصلن با گیم استودیو کار نکردم و نخواهم کرد ولی گفتم دو تا نکته بگم راجع به مسئله ای که شما گفتی:
اول اینکه این مطلب مال این مقالس:
درسته؟ خوب اولا که از این به بعد حتما منبعت رو ذکر کن، مثلا همینجا بعضیا ممکنه فکر کنن اینا حرف خودته و خوب خراب می شی این طوری، ادامه رو بخون می فهمی.کد:http://www.-------.com/content-1.html#3D Game Studio
دوما این مقاله بیش از نصفش غلط بود و حتی ما با نویسنده ی مقاله هم چندوقت پیش بحث داشتیم، توی همین P30World. این مقاله از سر تا پا غلطه و اگه یه نفر برای اثبات حرفش به یه مطلب غلط ارجاع بده، عملا داره می گه حرف من هم غلطه.:13: شما سعی کن از این به بعد یه منبع خوب واسه حرفات پیدا کنی، نه یه جایی مثل اون.
همون طور که گفتم من خودم گیم استودیو کار نیستم و نمی گم درست می گی یا غلط، بحث من سر اصل موضوعه، شما هم زیاد به بچه ها گیر نده، بعضیاشون رو کارشون تعصب دارن و بات بحثو ادامه می دن، من که همون اول گفتم موتورت واسه کار شما خوبه، دیگه چی می خوای؟:31: فعلا بای.
خوب گیم استادیو به نظر من یه موتور کامله ، ولی اینکه این همه دشمن داره نمیدونم چرا.....
حالا وقتی ورژن a8 اومد دیگه جای بحثی نمی مونه..........
بابت منبع درستهنقل قول:
اما در مورد غلط بودنش چیزی نمیگم. چون با اون کار نکردم.
اما استاد دانشگاه ما هم تایید کرد که به درد نمیخوره.
:40:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------
ضمنا من اصلا بحث نمیکنم.
خیلی وقت هم بود گفتم تورگ خوبه واسه من.
همیشه هم میگم هر کس واسه کارش باید یکی رو انتخاب کنه.
من خودم بالای 15 تا موتور نصب کردم هلپ دیدم و...
خیلیا اصلا محیزشون باب میل من نبود. نه اینکه خوب نباشن.
اصلا هم بحث ندارم. هنوزم میگم برای کار من تورگ و بعدی خوبه. دلایلم هم برای خودم محترمه. حالا یه نفر شاید بخواد با یه موتور دیگه یه کار دیگه کنه. ان چیزام که میگم بیشتر برای اینه که اطلاعات پخش بشن. همین. وگرنه قصد منحرف کردن کسیو ندارم
همیشه گفتن ما هم میگیم:
برنامه غلط داشتن بهتر از نداشتنه. این که یه نفر یه موتور حتی بد رو یاد بگیره بهتر از یاد نگرفتنه
ببخشید استاد دانشگاه شما چند ساله بازی سازی می کنه؟:27:
قصد دخالت ندارمنقل قول:
ولی خوب اگر به اومدنه کرای انجین هم میاد. بهتر نیست روی اون سرمایه گزاری کنیم و فعلا بریم توی کار دو بعدی؟:5:
به شخصه یک دلیل تورگ هم همین بود. وقتییک موتور بسایر خوب داریم که نهایت یک سال دیگه میاد. چرا بریم سراغ یاد گرفتن یه سری موتور معمولی؟
من قول میدم سر سال نشده لینک کرک و فلیم آموزشی بیادو...
ولی باز هم تورگ دو بعدی توی دو بعدی ها بهترین میمونه.:40:
بازم میگم قصد دخالت ندارم و موفق باشی
خوبه ولی خیلی هم به حرفاشون اعتماد نکننقل قول:
من خودم از بین 30-20 تا استادی که داشتم فقط یکی دو نفرشون اطلاعات به روزی داشتن، اون هم فقط تو زمینه ی خودشون نه همه ی زمینه ها.
استادای کامپیوتر مثل بقیه ی رشته ها بیش از 95 در صدشون بعد از استخدام شدن و حتی فارغ التحصیلی دنبال اطلاعات جدید نمی رن. رشته ی کامپوتر یه فرق گنده با عمران و برق و مکانیک داره و اونم اینکه اطلاعات 10 سال 15 سال پیش توی کامپیوتر پشیزی نمی ارزن.
نمی دونم اگه بلدی یا نه ولی هر 4-3 سال یه بار یه تکنولوژی جدید می یاد و یه قاعده تو علم کامپوتر هست که می گه تقریبا هر 7 سال کل زمینه ی کامپیوتر از این رو به اون رو میشه. پس عملا اطلاعات 7 سال پیش به درد نمی خورن چه برسه به این اساتید که بعضیشون 20-15 ساله که آپدیت نشدن. الان یه بچه ی 8-7 ساله اطلاعاتش از اونا به درد بخورتره. باور کن.
این موضوعی گفتم اصلن به این بحث ربطی نداشت، فقط گفتم که بدونی و زیاد هم رو اونا حساب نکنی.:8: یه جورایی یه نصیحت بود تا ادامه ی بحث.:5: فعلا.
من به 2بعدی کاری ندارم حرف من بازیهای 3بعدی هست....
به نظر من همه ی انجینا خوبن ولی یکی از یکی بهتر!
1- UDK
2-Game Maker
3-Game Studio
4-Game Editor
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
...
.
.
Torque Game Builder!!!!
نگاه کن محمد جان راست میگه دلیل نمیشه که مثلا چون استاده هیچ چیز بدونه باورت نمیشه یک معلم داشتم که استاد دانشگاه هم بود یک روز یکی ازش پرسید که اگه ویروس بیاد تو کامپیوتر چی کار کنیم گفت سریع پریز از برق بکشید بیرون
دوما تو ایران چون رایگان بودن یا رایگان نبودن فرق نمی کنه شما راحت می تونی موتور انتخاب کنی بعد این طرف فقط تو سایتش غلط و غلوط نوشته برای مثال مثلا همین آقا محمد بیاد تو وبلاگ بزه آموزش UDK ما می فهمیم که وارده ولی دیگران که نمی دونن که بخاطر همین که طرف وبسایت زده همین اونو بیشتر قبول دارند حتی اگر برخاسته از ذهنشون باشه:13:
اینا شات تو خود سایت گیم استدیو هست نه موتور های دیگه
در ضمن چون تو خارج قانون کپی رایت وجود داره قیمت موتور مهمه مثلا REFILEXIVE نمی یاد UNREAL بخره ولی نمی تونه از UDK استفاده کنه پس مجبور به استفاده موتور ارزون تر بشه مثلا Torgue مثل گیم استدیو یا گیم میکر یا ...
بر هر حال از من به تو نصحیت :
هر چیزی که سایت اینترنتی خوندی یا از استاد دانشگاه تون شنیدی سریع باور نکن و برو تو اینترنت درباره اش تحقیق کن
مخصوصا تو سایت -------
که همش چیزشعر نوشته
د ر ضمن خود گیم استدیو SDK داره
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
در ضمن یک چیزی یادم رفت بگم تو هرچی گیم استدیو بد باشه تو HELP بهترینه