تو ایران بازی ساختن خلاف شرعه:31:! می دونید که چرا جی تی ای انقدر می فروشه؟ برای همون مسائل:31:!
Printable View
تو ایران بازی ساختن خلاف شرعه:31:! می دونید که چرا جی تی ای انقدر می فروشه؟ برای همون مسائل:31:!
ما نگفتیم بی راه می گیم میگم اینقدر نامیدوار حرف نزن
اگه بازی های ضعیف می تونیم بازی حداقل به 6 سال قبل اونها برسنون
بدم نمی گی. ولی من حرف اول و آخرم اینه خیلیم سخت عوض می شه. تو ایران بازی سازی آینده داره، خیلی پولسازه وی من دوست ندارم. منم می خوام به بازیهام ملهقیات جی تی ای اضافه کنم ولی تو ایران نمی تونم. این یه ضعف بزرگه.
پس تو هم اون جور چیزا دوست داری؟؟؟؟خجالت نمی کشی؟؟؟بده زشته!(شوخی کردما!)
به نظر من دلیل اینکه بازیسازی پیشرفت نداره اینه که هوای بازیسازها رو ندارن.به غیر از چندتاشون که طرفدار حکومتن!(سیاسی شد!)
بعدشم تو بازی سازی در ایران موضوعات مزخرفی در نظر گرفته میشه.فقط جنگ ایران و عراق!خوب آدم خسته میشه.موضوع جدید ندارن.
البته این گرشاسب به نظر من شاهکاری خواهد بود!
امیرجان کی گفته فقط باید جنگ ایران و عراق بسازیم؟؟
کسایی که دوست دارن فقط میسازن(خودمم دوست دارم بسازم:20:)
بزارید این KING OF STREETS:BUSHEAR CITY اماده بشه!
من نمی گم باید ایران و عراق باشه.اتفاقا میگم نباید همش ایران و عراق باشه.باید مثل گرشاسب موضوعات رو خودشون هم بسازن.یعنی داستان از خودشون باشه.من بازی خودم شاید گرافیک و کیفیت نداشته باشه ولی موضوعش جالبه.(از نظر خودم)
راستی بعد از زندگی رویایی میرم تو کار یونیتی.جاواش رو کمی بلدم و C# هم همین طور.ولی نه خیلی.).حالا شروع کردم به یادگیری بیشتر این دوتا.
خوب من باید بگم فقط جنگ ایران و عراق که نیست، انرژی اتمی پس چیه. بازی برای این که پول دربیاری ازش تو ایران باید موضوعات مورد تایید ارکان دولتی باشه. با این که مردم نمی خرن ولی منتشر کنندت بهت پول می ده. می دونید که کجا رو میگم:31:
بازی به نظر من فیلم یا کتابی که فصل اولشو رو نوشتن و تو باید بقیه اش رو روایت کنی. تو همه ی فیلم هیجاان و شور و ...(منظورم رو که می فهمید:21:) هست که تو بازی های ایران نیست. cod mw2 فقط به خاطر این که یه فیلم سینمایی بود انقدر فروخت.
این بازی چیزی فراتر یک فیلم سینمایی بود!
مخصوصا اون صحنه اش تو فرودگاه!
دوستام همگی حسابی چند بار اینو بازو برین و دلی از عزا در بیارین. چون شرکت Infinity Ward مدتیه اوضاعش خرابه.:41: دو احتمال به وجود اومده. یکی این که دیگه بازی Modern Warfare نبینیم از این به بعد، که باتوجه به سودی که داشت فکر نمی کنم Activision به این کار راضی بشه. و مورد دوم که احتمالش بیشتره اینه که ورژن بعدی چنگی به دل نزنه. چون یه سری اصل کاری ها باید جایگزین بشن.نقل قول:
حتی روی برنامه باید چند وقت پیش نسخه Pre-Production در میومد که هنوز که هنوزه در نیومده. خلاصه حسابی با این Modern Warfare 2 حال بنمایید.:5:
تا بعد.:8: