خوب IGN هم بازی رو نقد کرد و بهش نمره خیلی خوب 8.5 داده.
کد:http://ps3.ign.com/articles/112/1128417p2.html
Printable View
خوب IGN هم بازی رو نقد کرد و بهش نمره خیلی خوب 8.5 داده.
کد:http://ps3.ign.com/articles/112/1128417p2.html
تریلر این بازیو دقیقا یه سال پیش دیده بودم.تو مجله بازی تو سی دیش بود.
از تریلر این بازی فهمیدم که بازی فوق العاده ایه.من که خودم دیده بودم کف کرده بودم.به هر کیم نشون میدادم کف میکرد.
فقط بد بختی واسه pc نیست...:41:
امیدوارم pc هم بیاد....(که نمیاد)
خوب من یک ساعتی بازی کردم(تا آخر act1) نظر شخصیمو میگم:
گیم پلی بازی در بعضی موارد و طراحی مراحل شبیه گیرز هستش ولی انضافا تکات جدید زیادی داره و خوب ساخته و پرداخته شده......... .
مثه گیرز کاور گیری داره مثه اون از نردبون بالا میره فرم مراحل تقریبا شبیه اون منتها با این فرق که فضا فضای سفینه و ربات و ایناس...چینش دکمه ها هم مثه گیرز...... .
تفاوتها و نوآوریهاش:با لیز خوردن رو زمین و شلیک در حین لیز خوردن بازی بصورت صحنه آهسته درمیاد و اینکه وقتی هم که نزدیک مرگ هستین بازی صحنه آهسته میشه.......که کلا این صحنه آهستش جالب کار شده.
گیم پلی هیجان انگیزی داره و سرعتیه...... .
تفنگها جالبن........دو نوع هم نارنجک داره .......گاها بعد از کشتن دشمنا رو زمین یه جعبه upgrade می افته و شما وقتی که نزدیکش میشی و دکمه RB رو میزنی اون اسلحه ای که اون لحظه دستت هست upgrade میشه.....
دشمنا متنوع هستن ..بد نیس...غولاشم خوب...... .راستی melee زدنشم باحال......
گرافیکش نور پردازیش خوبه ولی بافتا تقریبا تعطیله.....چون خواستن بازی دچار افت فریم نشه در نتیجه گرافیکو سبک کردن ...ولی در کل راضی کنندس..... .
داستانم که متوسطه و فقط بهانه ای برای پیشبرد مراحل...... .
در کل بازی خوب ولی مثه گیرز (که باهاش مقایسه میشه) نیست و مثه اون یه بازی کامل و عالی نیس......یه بازی با نمره 8 رو در نظر بگیرین مناسبشه...... .
تموم شد انشالله میام کاملتر مینویسم... .
ممنون....... .
.
نگفتین تو بازی کمبو هم میزنه؟؟؟
نه دوست من کمبو نداره تو بازی.......... .وسط جنگی که از همه جا گلوله و موشک به سمتت شلیک میشه کمبو کجا بود؟؟:31:نقل قول:
فقط مثه بایونتا کارهای عجیب و غریب زیاد داره.......مثلا موشک بزرگتر از خودشو جاخالی میده بعد موشکو با دستش می گیره پرت می کنه.......:31:
نمره های IGN و کجای ساتش میزنه؟نقل قول:
باید رو خود بازی کلیک کنیم بعد اون پایین مینویسه یا مثل gamespot ه؟
خوب gamespot هم به بازی 9 داده....... .
کلا از بازی هم تعریف کرده واز ایراداش به bad voice acting اشاره کرده........ .
میانگین امتیازات بازی هم 85 هستش فعلا
راستی بچه ها بازی مثه بازی بتمن قسمت challenge داره یعنی 5 تا نقشه میده بهتون هی هی دشمن میاد شما هم می کشید.....کلا بخش باحالی هستش مثه خود بازی..... .
.
بازیهایی که نقد میشن تو صفحه ی خود بازی نمرشون گذاشته میشه.نقل قول:
نمره های IGN و کجای ساتش میزنه؟
باید رو خود بازی کلیک کنیم بعد اون پایین مینویسه یا مثل gamespot ه؟
اگه بازیش مهم باشه تا چند روزی هم تو صفحه اول IGN میشه دیدش.
+
چنتا نمره عالی دیگه:
گیم اسپات به بازی نمره 9/10 رو داده !!
از مشکلات بازی هم زود تموم شدن. دیالوگ ها و voice acting چرند!!
نکات مثبت بازی هم:
سر خوردن به اطراف و حالت slow motion عالیه. زنجیره ای ثابت از انفجار,تیر و ربوت ها.boss fight عالی. کنترل خوب و روون. یه چیز دیگه هم در مورد محیط های بازی گفته که منظورش اینه که تنوع رو به بازی اضافه کرده
Eurogamer هم همین نمره 9 رو داده!
چطور بازیه castlevania رو gamespot بهش نمره ی کمی داده و یکی از علت کم بودن نمره رو هم تقلید از بازیه gow گفته
این بازی که کلی تقلید از بازیه Geow ه پس چرا نمرش توپ شده؟هان؟
معمولا رای بیشتر میره سمت گیم پلی ! این بازی هم گیم پلی فوق العاده ایی داره که میتونه تو همه ضمینه ها به بالا بردن امتیازش کمک کنه ( نوآوری های خاص خودش هم داره )نقل قول:
بازی که کلی تقلید از بازیه Geow ه پس چرا نمرش توپ شده؟هان؟
همینطور داستان زیبا :40: