به نظره من شما اگه بیشتر هزینه کنی و یه ایکس10 بگیری بهتره
Printable View
به نظره من شما اگه بیشتر هزینه کنی و یه ایکس10 بگیری بهتره
من نهایت بودجم به LEGEND میخوره که 530-540 تومنه.
n86 بگیر
نسل ۳٫۵، دوربین ۸ مگاپیکسل، لنز Carl Zeiss عریض، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، ۸ گیگابایت حافظه داخلی، صفحه نمایش ۲٫۶ اینچی AMOLED با وضوح بالا و تفکیک ۱۶ میلیون رنگ، مسیریاب جیپیاس، قطبنمای دیجیتالی، حسگر شتابسنج جهت دوران خودکار صفحه، فرستنده رادیویی، سیستم عامل Symbian نسخه ۹٫۳، شبکه بیسیم به همراه فناوری UPnP، خروجی تلویزیون، خروجی صدای استاندارد، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، رادیوی افام استریو، بلوتوث استریو، ...
تو که همه گوشیهارو دور زدی ؟:31:چرا دور بر موتورولا نمیپلکی؟:31:
خودم به شخصه (نظر شخصی)ارادت خاصی نسبت به موتورولا دارم !اما چون شهرستانم وگفتن گیر نمیاد و همه جا نیست و واسه فروش وپشتیبانی مشکل داری (باید ببری تهران) یه 5800 گرفتم !وگرنه اگه موقعیتش جور بود حتما موتورولا میگرفتم!
مثل:A3100-MILESTONE-A45-RAZR2 v8 luxury
اگه کمی صبر کنی :(شایدم اومده)back flip
----------------------------------------------------------------------
اگه از 5800 زده شدی کلا دیگه نوکیا نگیر (به نظرمن)چون اگه به ظاهر باشه زیاد فرق نمیکنه مگه خیلی تخصصی نیگاه کنی مثلا یه جاییش از 2شده3 یادوربینش بالاست
تجربه نشون داده گوشی جدیدی بگیر که صفحه اون از مال خودت بیشتر یا مساوی باشه چون زده میشی
من از نظر ظاهر-کیفیت-امکانات-بودجه-برند- و... به این 4 گزینه رسیدم.و با سلیقه ی من بیشتر جورن.
اگه ممکنه نظرتون رو در مورد همین 4 مورد بفرمایید(HTC HERO-HTC Legend-Nokia N97-Nokia N96).
مرسی
N96 و Hero را بندازید کنار.......چون اون 2 مدل آپدیت اون هاست............و بین این 2 من افسانه را بدلیل سیستم عامل بهتر انخاب میکن........
نقل قول:
اقا اگه اینه همون htc legend رو بگیر بهتره!جدا از امکانات هم باکلاسه و تریپه هم ناخز
من شنیدم n97 میهنگه که تو مینیش بهتر شده ولی شنیدن کی بود مانند دیدن! به نظرم ولی کلا n97 کیبورد دار 5800 هست!
به نظره من نوکيا خوبه ولي ان86 ميتونه خوب باشه و لمسي هم ويواز گزينه ي خوبيه.
اگه سيمبين هم نميخاي ايکس10 يا تاچ اچ دي2 يا اومنيا2 گزينه هاي خوبي هستن