سعيد يه چندتا اسم ببر ببينم با كي بودي؟؟؟اگه اسم منم توشه همين الان بيام دعوا...زنگ اخرم واي ميسي...:31:نقل قول:
منم موافقم...ولي من ديدم اون تاپيك قفليده...
چه كار كنيم؟؟؟
Printable View
سعيد يه چندتا اسم ببر ببينم با كي بودي؟؟؟اگه اسم منم توشه همين الان بيام دعوا...زنگ اخرم واي ميسي...:31:نقل قول:
چه كار كنيم؟؟؟
چرا عزیز. هم هیرو (با ورژن پایین) هم مایلستون هم nexus همگی ساپورت فارسی دارن.(البته به طور پیش فرض نه ها , میشه فارسیشون کرد.)نقل قول:
پس هیچی آقا منتفیه. بریزید همین جا.نقل قول:
چه كار كنيم؟؟؟
سامان کیفیت ساختش به نظرت چطوره؟
ال سی دیش چطوره؟
2-3 روز دیگه آمار شارژش رو هم بده
هيرو رو ميشه بگيد چطور فارسيش كنم؟ :31:نقل قول:
چرا عزیز. هم هیرو (با ورژن پایین) هم مایلستون هم nexus همگی ساپورت فارسی دارن.(البته به طور پیش فرض نه ها , میشه فارسیشون کرد.)
فارسي ميشه ولش چپكي ميخونه!و حروف از هم گسيخته
منم همينو شنيده بودم ولي اين دوستمون با چنان استحكاماتي گفتن داره كه من فكر كردم اشتباه كردم...نقل قول:
پس من درست اين يكي رو متئجه شده بودم ...هورا....
Jony جان بابت برنامه ممنون:11:
امیر جان وقتی من گوشی x1 رو از نزدیک ندیدم چجوری مقایسه کنم آخه؟نقل قول:
. اولین و مهمترین اینه که بلندی صداش در چه حده؟؟؟
با ایفون مقایسه نکن
با یه گوشی مثل سونی x1 یا چه میدونم یه گوشی که بیشتر دست برو بچ باشه
بلندی صداش کمه!همین:31:
نه.ولی عوض کردن هوم اسکرینهاش مثل آیفون سریع و رون نیست که فکر کنم به خاطر سیستم عاملشه.هرو رو که دیدم هم همینجوری بود.کد:تو قسمت های مختلف اینترفیسش اگه بخوای سریع چرخ بزنی لگ و لگد :31: نداره؟؟؟
نقل قول:
سلام.ممنونم.تو زبانش نه فارسی داره نه عربی.راستش هنوز فرصت نشده با وای فای به اینترنت وصل شم که ببینم تو مرورگرش زبان فارسی رو ساپورت میکنه یا نه.به هر حال دوستان شرمنده.
امروز ۷ صبح رفتم بیرون تا الان که ۱ شب!.فقط تونستم چند تا عکس و فیلم با گوشی بگیرم که میزارم.فردا هم حتما در مورد زبان فارسی میگم.
سرعت گوشی توی روتیت خوبه.فقط وقتی میخوای روتیت کنی صفحه یه ذره تار میشه که انگار مدلشه:دی و خودشون این کار رو کردن.
سامان جان بابا یه رویو بزار بابا به خدا صواب داره
خدا گفته کمک به خلق یکی از برترین عبادت هاست
با ایفون مقایسه کنی خیلی خوب میشه
یادمه وقتی x1 داشتم اونم اوایل صداش کم بود ولی یه فایلی بود که روش نصب کردم صداش خیلی بلندتر شد
به نظرتون اینم میشه از این کارا روش پیاده بکنی؟؟؟
بله کیف رو پکش بود.هرکی ایرانسل داره تو پ.خ بهم بگه تا شمارم رو بدم.یه اس ام اس فارسی بدین بهم تا بگم:31:نقل قول:
کیبورد فارسی که کلا نداره!حتی عربینقل قول:
خواهش می کنم به کیبورد فارسی و کلا فونت فارسی هم توجه کنید.
آره سعید.دقیقا داره میشه مثل تاپیک قبلی:13:نقل قول:
دوستان اینجا کسی پستی نده مگر اینکه سوالی داشته باشه. بقیه بحث ها بره توی همون تاپیک قبلیه. سامان این تاپیک رو زد که هکه جور پستی درش داده نشه. اینو با خودم هم بودم
نقل قول:
سامان کیفیت ساختش به نظرت چطوره؟
ال سی دیش چطوره؟
2-3 روز دیگه آمار شارژش رو هم بده
به نظر ای من که کیفیت ساختش خیلی خوب.رو همه چیزش کار شده جز بلندی صدا(البته بازم میگم واسه من چیز مهمی نیست)گوشیه که اگه بگیری حداقل 2 یا 3 سال کارت رو راه میندازه.هیچی کم نداره.دوربین. اینترفیس. دیزاین.سیستم عامل خوب ال سی دی روون.خوشگل هم که هست.
ال سی دی ش عالیه.حساسیتش که توپ.رنگ بندیشم خوبه.زیر نور آفتاب هم ردیفه..
و باطری...من دیشب شارژ کردم.فول.با یه استفاده زیاد امشب خالیه خالی شد.حدود ۱ ساعت و نیم مکالمه داشتم.حدود 30 تا اس ام اس .1 ساعتی موزیک گوش کردیم!(با یکی دیگه :دی).حدود 20 تا 30 تایی عکس گرفتم.و یه15 دقیقه هم فیلم برداری کردم.چنذ دقیقه هم بازی کردم و کلی هم تو منوهای دیگه گشتم.:10:
یه چیز دیگه دوستان.مادربرد لپتاپم سوخته:19:.فعلا با یه لگن انلاین میشم که کیبورد فارسی هم نداره.دیگه خودتون درک کنین:13:.یه صفحه IE میخوام باز کنم هنگ میکنه:31:
تا یه 2 ساعت دیگه چند تا عکس و فیلم که باهاش گرفتم میزارم:11:
سامان خیلی مبارک باشه.
کلی اسمایلی گل و بوته:دی...
حالا كه اينجوري ميگيد...نقل قول:
دوستان قصد جسارت و بي احترامي ندارم و منظورم با كسه خاصي نيست اما...
جا داره از همه دوستان خواهش كنم فقط بحثهاي همين گوشي رو پي بگيرن اينجا و سوالس در مورد اينكه برنامه فلان چي چي بود و اينها نكنن...
دوستان لطف كنن و سوالاتشون رو جمع كنن و توي يه پيغام تو تاپيك بزارن تا اقا سامان كه مياد يه دفعه جواب بده...
من كه چك كردم ايشون معمولا 12 ظهر به بعد ميان اينور و سر ميزنن...
پس همه دوستان تا اون ساعت سوالات خودشون رو بزارن و ايشونم جواب ميدي انشالله...
كسيديگه اي هم بغير ايشون كه گوشي رو دارن لطفا از شنيده ها و اينكه فلان سايت گفته چيزي جواب ندن...
انشالله دوستان ديگه هم كه گوشي رو گرفتن بيان زودتر كمك اقا سامان كه اين بيچاره داره كچل ميشه
اي كاش مديران و همكاران اين بخش هم يه كمكي ميكردن
اقا سامان اينجوري خوبه به نظرتون؟؟؟
اينايي كه گفتم فقط براي پيش برد بهتر تاپيك هست...
اگه موافقيد از همين الان شروع كنيم...
دستاتون روي زنگ...