مسي: بايد در مادريد پيروز شويم
ستاره آرژانتيني بارسلونا آرزو کرد آبي-اناريها در بازي هفته آينده برابر رئال مادريد به پيروزي برسند.
ليونل مسي زننده هر چهار گل ديدار تيم هاي بارسلونا و آرسنال از دور برگشت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پايان اين مسابقه گفت: بسيار خوشحال هستم. هواداران هميشه با من بخوبي رفتار کردند. احساس بسيار خوبي دارم و از اين برد خوشحالم.
بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2009 ادامه داد: ما ميدانستيم که برابر هوادارانمان بايد چنين مسابقهاي را برگزار کنيم. ما شروع بدي داشتيم اما مسابقه را بسيار جنجالي به پايان رسانديم. آنچه اهميت دارد آن است که تيم همچنان پيروز ميشود. آرزو ميکنم بتوانيم اين گونه ادامه بدهيم، با اين حال براي اين موضوع بايد همينطور به کارمان ادامه بدهيم.
مسي افزود: اکنون بازي بسيار بااهميتي را برابر رئال مادريد پيشرو داريم. ما بايد در آنجا آنچه را که در اين مسابقه به پايان رسانديم ادامه بدهيم. مهمترين موضوع پيروزي ما در آنجاست. حتي اگر شده با نتيجه يک بر صفر اما بايد پيروز شويم.
کد:
http://football3.ir/news.do?itemid=20394
چهارشنبه 18/01/13
نقل قول:
تایید میشه ... همون بازی رفت اگه رونالدو اون موقعیت 100 درصد رو بیرون نمیزد شرایط بازی فرق میکرد !
از این اگرها نمیشه نتیجه ای گرفت. شاید بازی فرق می کرد اما به نفع کی؟ مثلا در مورد همین آرسنال نظر اکثر کارشناس ها بود که بهترین حالت براش اینه که گل اولو بزنه. دیدید که زد و 4 تا خورد. شاید اگر نمیزد با همچین نتیجه ای حذف نمیشد و رسانه ها حرف از نابودی توپچی ها نمیزدن. در اون صورت هم احتمالا بعضی ها می گفتن اگر مهاجم آرسنال موقعیتی رو که والدز مهار کرد (و فرضا گل نشد) گل می کرد شرایط فرق می کرد.