آرسنال اگه بازی قبلیش رو مساوی نمیکرد ، منچستر الان سوم جدول بود.
Printable View
آرسنال اگه بازی قبلیش رو مساوی نمیکرد ، منچستر الان سوم جدول بود.
بهترین تیم چلسیه بعد اون اینتر:21:
شما چه طوری؟ مگه قرار نبود دیگه از شنبه این انجمن نیای؟:31:نقل قول:
راستی دوستان راهی نداره که از یه جایی به شبکه 3 بگیم که دیگه خیابانی رو برای بازی های حساس نذارن؟ باور کنید نصف هیجان بازیو می بره. فقط باید بشینیم سوتی های اونو بشماریم.
اینجا رو داشته باشین..::33:نقل قول:
افتخار ما اینه که همه منتظر باختمون هستن..از بس عقده ای شدن تو این 3،4 سال...:27: با باخت ما روحیه میگیرن..:39::16:
دوما من یو به خاطر نبود رونی اینجوری نبود..کلا الان رو فرم نیست..بازی با بایرن هم همینجوری بود..اون موقع کع رونی دیگه بود....ثاثا اینکه رونی توی حمله نبود..ولی هافبک ها و مدافعامونم زیاد خوب نبودن..حتما میخواین بگین اونام از غم نبودن رونی بد بودن..:27:
اگه به جای برباتف ماچدا و به جای اسکولز یا گیگز نانی از اول بود..تیم نمیپاشید..سر الکس هم هدف صلیشو رو بازی بایرن گداشته بود..نیمکت نشینی کریک و نانی از همه تابلو تر بود...
دیگه باختو توجیه نکنید. پیشنهاد می کنم الان از اینجا فرار کنید چون بازی کری الان خیلی داغه:evil:
آره خداییش اول بازی تا دیدم خیابانی گزارشگره حالم گرفته شد :2:نقل قول:
دو تا سوتیاش هم یادمه : اونجا که میگفت مسئولان چلسی اشلی کول رو به خاطر مسائل اخلاقی از تیم کنار گذاشتن! میدونید که اصلا همچین چیزی نیست و اشلی کول مصدوم شده و حداقل تا یک ماه دیگه نمیتونه بازی کنه!
سوتی دومش هم درباره میکل بود که آخرای بازی میگفت مایکل!:31:
دقیقا! من می خواستم بگم تو گفتی!!!نقل قول:
دو تا سوتیاش هم یادمه : اونجا که میگفت مسئولان چلسی اشلی کول رو به خاطر مسائل اخلاقی از تیم کنار گذاشتن! میدونید که اصلا همچین چیزی نیست و اشلی کول مصدوم شده و حداقل تا یک ماه دیگه نمیتونه بازی کنه!
:39: اواخر نیمه اول بود فکر کنم وقتی گیگز زده بود به عمق و ناگهانی پارک افتاد رو زمین و هی توپ و از زیر پای اوبی میکل و اینو اون به حالت درازکش میزد، خیابانی یهو قاطی کرد و گفت: مایکل اوبی میکل جان مایکل... و خود میکل حالا صاحب توپه...!!!!:39:نقل قول:
سوتی دومش هم درباره میکل بود که آخرای بازی میگفت مایکل!:31:
راستی خنده دارترین سوتیش رو یادم رفت بگم ... میگفت دکو بین تماشاگرا چیکار میکنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آها مثل اینکه تعویض شده ! :دی
یکی این خیابانی کلاس بازی رو آورده بود پایین یکی هم داور!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی خنده دارترین سوتیش رو یادم رفت بگم ... میگفت دکو بین تماشاگرا چیکار میکنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آها مثل اینکه تعویض شده ! :دی
چرا فرگوسن توی بازیهای مهم بیشتر از بازیکنای مسن استفاده میکنه ؟ مثلا هم توی بازی با بایرن هم این بازی گری نویلی رو بازی داد که فقط از دفاع کردن تکل زدن یادش مونده ؟ به نظر من رافائل حداقل اگه بهتر از نویل بازی نمیکرد بدتر هم نبود . یا پل اسکولزی که دیگه اون هافبک جنگنده و بازیساز سابق نیست چرا باید فیکس بازی کنه ؟ یا رایان گیگزی که پس از مصدومیت ، سایه ای از رایان گیگز اول فصل هم نیست باید بازی کنه و پارک جی سونگی که داشت به نسبت خوب بازی میکرد تعویض بشه ؟ یعنی این بازی که میتونه به منزله از دست رفتن قهرمانی جزیره تلقی بشه کم اهمیت تر از بازی با بایرن بود برای فرگوسن ؟