خدمت دوستن عرض كنم كه اين يه روش غير علمي نيست ولي اشكالاتي هم داره .
اولا بچه ها براي نتيجه دقيق و واقعي در مورد فركانس 21000 ( هرچند به كار بردن واژه فركانس براش درست نيست ) اين فايل ها رو بايد توي حافظه دستگاهي كپي كنين كه هدفون مخصوص شنوايي سنجي بهش وصل هست ( مراكز بهزيستي و درمانگاه هايي كه خدمات واكسن و . . . رو انجام ميدن اين دستگاه رو دارن ) ولي براي بقيه گزينه ها ميشه از هدفون هاي كامپيوتري اورجينال كه كيفيت مناسب براي پخش استريو دارن و همچنين از هدسفري هاي گوشي هاي نوكيا و سوني اريكسون استفاده كرد .
در ضمن ، احتمال داره نشنيدن صداهاي بالاي 19000 ربطي به مشكلات گوش نداشته باشه و صرفا بخاطر ناراحتي هاي اعصاب ( به خصوص اتصالات سيانس هاي موجود در اطراف مخچه ) باشه و اين بدين معني نيست كه شما نميتونين اين صداها رو بشنوين . بلكه ميشه اين مشكلات رو ( در صورت فوق ) برطرف كرد
حتي بسياري از افرادي كه اين صداها رو نميشنون ، با كمي دقت ميتونن بين يك محيط كاملا ارام و ساكت و يك محيط كه اين صداها ( بالاي 19000 ) پخش ميشن تمايز قايل بشن .
من صحت و سقم اين فايل ها رو نميدونم كه آيا كاملا اون چيزي هستند كه مراكز درماني ازشون استفاده ميكنن يا نه ولي فكر ميكنم نشنيدن صداهاي 17000 و 18000 مشكل شنوايي حساب ميشه .
راستي ؛ من خودم 21000 رو بدون مشكل ميشنوم و آهنگ هم اتفاقا زياد گوش ميدم :8: