سلام
من هم میگم این b690 نیست ،اگر دقت کنید به لبه های عرضی تلویزیون میبینید که نوار قرمز رنگی داره،در صورتی که b690 لبه های عرضی قرمز رنگ ندیدم داشته باشه،البته شاید بعضی ها داشته باشن من خبر ندارم
Printable View
سلام
من هم میگم این b690 نیست ،اگر دقت کنید به لبه های عرضی تلویزیون میبینید که نوار قرمز رنگی داره،در صورتی که b690 لبه های عرضی قرمز رنگ ندیدم داشته باشه،البته شاید بعضی ها داشته باشن من خبر ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسارو از نزدیک انداختم چون از دور ملوم نبود از دور اینجوریه داخل قاب اون سطح یکی دو میلیمتری که میره میخوره به صفحه تلویزیون اول ترک خورد بعدش مثل یه ورقه گرد شد بعدش من خودم کندمش البته کندن که نه دست بهش زدم افتاد مثل یه ورقه بلند شد تازه الان یه جای جدیدشم داره همینجوری میشه اون کسایی که اومدن اینجا نظر میدن میگن این b690 نیست مثل اینکه تا حالا تو عمرشون b690 از نزدیک ندیدن .
بعضی از بچه ها به اندازه کافی کمک کردن.
بای
صاحب تاپیک بالاخره اومد.نقل قول:
بازم عکست ناواضح و کوچک هست. هرچند اگر عکس واضح هم بندازی ما بجز اینکه بگیم گارانتی رو پیگیری کن کار دیگری از دستمون برنمیاد.
من برات با کیفیتش رو میزارم :31:نقل قول:
خدا پدر اونی که سرچ رو آفرید بیامرزه :31:
اگرم اورجینالش رو میخوای میتونی اینجا پیداش کنی
......................کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1152509
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک کاربر بود توی پیتی و پی هالز که همه رو سر کار میگذاشت و 100 تا ایدی عوض کرده بود. براش اسم جالبی گذاشته بودن. منتها یادم نیست. کسی یادشه؟
فقط میتونم بگم متاسفم واسه....:13::13::13:
ايشالا كه برات عوض كنه. ولي كلا گارانتي سامسونگ به لعنت خدا هم نمي ارزه. با اين همه ايرادايي كه داره اينم وضع گارانتي كردنشونه.
اين بنده خدا هم يه همچين مشكلي داره(البته فرق داره. بهش كمك كنين اگر واردين عزيزان)
باسلام ... من دو روز هست که یه lcd سامسونگ 46 اینچ b580 خریدم ... امروز متوجه یک مورد شدم که نمیدونم این ایراد هست یا نه ... وقتی تلوزیون روی یه تصویر سیاه میمونه(برای مثلا 10 ثانیه) ... در نور کم اتاق و بیشتر در تاریکی مطلق یک هاله ابر مانند مایل به سفید و روشن از چهار گوشه ال سی دی به سمت مرکز نمایان میشه که مثل یه ابر میمونه-یعنی مرکز صفحه کاملا مشکیه ولی گوشه ها مثل یه ابر شروع به سفید شدن میکنه ... آیا تلوزیون ایراد داره ؟ دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند که تا گارانتی تعویض تموم نشده تلوزیون رو عوض کنم
اينم لينكشه:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=4753224&posted=1#post4753224
شما فکر کنم متوجه تاپیک نشدی !نقل قول:
یه بار دیگه از اول بخونی متوجه میشی که چی به چیه ؟ :31::2:
با سلام
از مدیران محترم می خواهم به علت سر کار گذاشتن مخاطبین، به die my darling اخطار داده و این عنوان را از این تاپیک حذف کنند.
يعني مشكل نداشته؟ من كه هنوز موندم منظورتون يا منظور اون آقا چيه؟
شايد دوربين نداشته بنده خدا. زود قضاوت نميشه كرد. پس اون 2 تا عكس اوليه چي بود؟؟ پس اين فلش قرمزا كه تو AVforum بوده چطوري حذف شده؟؟؟ يكي به منم بگه چه خبره اينجااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااا:19: