شنيده بودم بازي دوبلور هاي سريال را نداره البته به غير از مايكل سرطاني:دي
Printable View
شنيده بودم بازي دوبلور هاي سريال را نداره البته به غير از مايكل سرطاني:دي
من که از سریال ابکی و کش دارش حالم به هم خورد حیف عمرم که پای این سریال گذاشتم.از نصفه های فصل 1 با x3 نگاه میکردم.فقط سریال یعنی Fringe.جون داداش کل سریال تو 4 ساعت خلاصه میشد.
این بازی اونطور که دیده میشه یک چیزی تو مایه بازی هایی که از روی فیلم ساخته میشه یعنی به لعنت خدا هم نمیارزه.اخرین مثال اوتار.بعدشم بتمن اصلا از روی فیلمش نبود خدا رو شکر چون من به فیلمش 6/10 میدم یا وانتد داستانش با فیلمش فرق می کرد ..تنها مورد همون ایکس من بود که دوستمون اشاره کردند.این تازه بازی 2010 هست هم فقط کافیه شما گرافیک رو با اون ها مقایسه کنی .
به قول دوستمون بازی میرفتیم تو نقش تی بگ یک چیزی(اول:10: بعدش :21:).حتی اگر بذارن بری تو نقش مایکل اسکوله با اون داداش کله پوکشم فایده نداره
دوستان Save های بازی کجا هستند ؟
من تا Chapter 6 رفتم، بعد مجبور شدم ویندوز عوض کنم، و هر چی گشتم سیو هاش رو پیدا نکردم که کپی کنم و ناچارا بدون اونا ویندوز رو عوض کردم...
حالا میگه باید از اول کلش رو بری :41: خیلی ظلمه
حتما نسخه boys team رو داری که یادمه همیشه یه کرمی داشت یا تو سیو یا اینستال !!نقل قول:
دوستان Save های بازی کجا هستند ؟
من تا Chapter 6 رفتم، بعد مجبور شدم ویندوز عوض کنم، و هر چی گشتم سیو هاش رو پیدا نکردم که کپی کنم و ناچارا بدون اونا ویندوز رو عوض کردم...
حالا میگه باید از اول کلش رو بری خیلی ظلمه
سلام کسی سیستم مورد نیازشو نمیدونه چون من کامپیوترم قدیمیه میخوام ببینم میشه بازی کرد یا نه؟؟؟:20:
نقدی بررسی چیزی از این بازی نیومده؟ میشه یه نفر کامل توضیح بده که چطور بازی هست؟
عکس های این بازی رو ببین داستان این بازی رو که همه می دونن پس خود حدیث مفصل بخوان از این محفل
TOM PAXTON کیه ؟؟؟
توی سریالش نبود:13:
دوست عزیز شما محل سیو بازی رو میدونید کجاست ؟نقل قول:
:angry::grrr:نقل قول:
اااااا