عزیزم پراید رو یا باید دوگانه سوز بگیری یا با ای بی اس هر مدلی که میخواد باشه.همزمان باهمو نداره که بایدسفارش بدی...
من پرسیدم و گفته بصورت امانی باید باشه و طول میکشه
این مشخصاتیم که فرمودید حدود 8:500درمیاد
Printable View
عزیزم پراید رو یا باید دوگانه سوز بگیری یا با ای بی اس هر مدلی که میخواد باشه.همزمان باهمو نداره که بایدسفارش بدی...
من پرسیدم و گفته بصورت امانی باید باشه و طول میکشه
این مشخصاتیم که فرمودید حدود 8:500درمیاد
سلامنقل قول:
من دارم الان اسم می نویسم تا اردیبهشت بهم بدن
این که گفتی یعنی اگر سفارش بدی چقدر طول میکشه چطوری ؟؟
میگم اگه دردسر داره بنزینی بگیرم هان؟؟
سلامنقل قول:
اگه خودشون گفتن که با ABS و دوگانه سوز و فرمان هیدرولیک تحویل میدیم حتما تحویل میدن :46:
یعنی اگه به این صورت ثبت نام میکنن
سلام بچه هانقل قول:
این دیگه چه وضعیتی
اینجور که پیداس باید بیخیال دوگانه سوز بشم چون همرو باهم نداره تازه فرمان هیدرولیکاش هم همه امانی
این امانی یعنی کی کسی امانی گرفته ببینه کی تحویل میدن
من ماشین با این مشخصات امانی بگیرم حدودا چقدر طول میکشه تحویل بدن ؟؟؟
پراید 132 فرمان هیدرولیک ترمز ای بی اس ایمولایزر با فول انژکتوری
با این اوضاع بیخیال دو گانه سوز شدم چون تو این مدل دوگانه سوز تنها داره
نمایندگی با نمایندگی فرقم داره؟؟
کسی نمیگه این امانی یعنی چه ؟؟؟
دیدی گفتم میگن امانی اینجا ایرانه زوریه!!!باید حتما چیزی که اونا تولید کردنو بخری!!اگه چیزی میخوای به دلبخواه وبصورت امانی باید مدتها صبر کنی!!!!یا ای بی اس یا دوگانه مسئله این است!!
حیف که دیر این تاپیک رو دیدم!!
اگه هنوز ماشین نخریدی شما با بودجه ای که داری و با توجه به وضعیتی که داری میتونی دنبال یه 206 تیپ 4 باشی! بهترین انتخاب واسه شماست! اونطوری که من آمار دارم یه 1000 تایی تولید شده! به نمایندگی های ایران خودرو بسپاری برات پیدا میکنن!
روا بخر! پرايد زياد جالب نيست. گرچه روا هم.... ولي خوب!!
نقل قول:
به نظر من شما پراید بگیری خیلی بهتره
به نمایندگی سفارش بدید مدل فرمان هیدرولیک و دنده اتومات بهتون میدن
مناسب ترين خودرو براي شما با توجه به شرايطي كه دارين همون پرايده! البته اگه سفر خارج شهر ندارين!نقل قول:
در مورد صداي رواي سال من چيزي نشنيدم. كسايي كه گرفتن خيلي راضين و اتفاقا مي كن صداش خيلي كم شده!