نه رفع نشده. برای منم آلارم نمیزنه!!!! :31:نقل قول:
اون تاریخ ها رو هم نگاه کردم مشکلی ندیدم برای خودم!!! مشکل شما چیه دقیقا؟
Printable View
نه رفع نشده. برای منم آلارم نمیزنه!!!! :31:نقل قول:
اون تاریخ ها رو هم نگاه کردم مشکلی ندیدم برای خودم!!! مشکل شما چیه دقیقا؟
چرا کسی راهنمایی نمیکنهنقل قول:
این که مناسبت هارو یه روز جلو نشون بده طبیعیه؟
به هر حال دستتون درد نکنه، عالی بود
چه جوری اون قسمت محل جستجو و اشتراک آنلاین رو تو صفحه اصلی حذف کنم ؟
نگفت طبیعیه!! گفت جالبه. منم اینطور که الان هست و بیشتر دوست دارم. چون راحت میتونم از الان برای فردام هم برنامه ریزی کنم. بدون اینکه بخوام تو منو ها بگردم.نقل قول:
نقل قول:مطمئنی private پاک شد؟ اونها فایلهای سیستمی هستن و پاک نمیشن. اگه هم پاک بشه دیگه گوشی بالا نمیاد.....!!!نقل قول:
َActive Standbye رو غیر فعال کن......نقل قول:
بالاخره من نفهمیدم که باید اینجوری باشه یا نه!نقل قول:
نگفت طبیعیه!! گفت جالبه. منم اینطور که الان هست و بیشتر دوست دارم. چون راحت میتونم از الان برای فردام هم برنامه ریزی کنم. بدون اینکه بخوام تو منو ها بگردم.
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اگه میشه به منم بگید تو 6220 کجاشه!نقل قول:
َActive Standbye رو غیر فعال کن......
نقل قول:
نه. این اشتباهیه که توی فایل outlook به وسیله ی سازنده ی این تقویم ایجاد شده و در اصل باید مثل نیمه ی دوم سال و یا سال گذشته 1 روز رو نشون بده. اما این مشکل به نفع من تموم شده...:8:
نمیدونم منوهای گوشیتون چطوریه. اما باید برید تو تنظیمات . برای من که تو setting و بعد از phone setting منوش هست. مال شما رو نمیدونم. خودت بگرد تو تنظیمات standby mod رو خاموش کن...
آره مطمئنم وقت با اکسپلورر روی آن میرومنقل قول:
هیچی باز نمیشود !!!
سلام دوست عزیز پاک نشده برای دیدن محتوای داخل این پوشه باید گوشیتون رو حالت هـک باشــه اگه رو حالت هـک نباشه پوشه خالی نشــون میــده و هیچی نمایان نمیشــه اگه گوشیتون هــک شده پچ ها رو فعال کنید بعد با X-Plore امتحان کنید :46:نقل قول: