چرا بایرن مونیخ تو گزینه ها نیست؟
بازی که بایرن مقابل یوونتوس انجام داد اگر در ادامه هم انجام بده حتما قهرمانه.
Printable View
چرا بایرن مونیخ تو گزینه ها نیست؟
بازی که بایرن مقابل یوونتوس انجام داد اگر در ادامه هم انجام بده حتما قهرمانه.
یکی از تیمهای بارسلون یا چلسی یا رئال مادرید یکی قهرمان می شهالبته بایرن مونیخ هم هست
طرفدار منچستر هستم ولی میگم چلسی قهرمان میشه حتی اگه فینال با بارسا باشه
احتمالشم زیاده فینال پارسال تکرار بشه !!
در رابطه با دوستانی که راجع به نبودن بایرن مونیخ در این نظر سنجی اعتراض دارند همونطور که در ابتدای تاپیک عرض کردم برخی گزینه ها میتونستن باشن که نیستن مثل همین بایرن اما دوستان عزیز بایرن هرچند که تیم رو به پیشرفتیه و داره کم کم به تیمی که از لوییس فان گال ( ونگال ) انتظار میره تبدیل میشه اما تنها عملکرد خوبش در لیگ قهرمانان به نظر من به همین بازی برگشتش با یوونتوس بر میگرده .نقل قول:
بنظرم بارسلون رو از این لیست جدا میذاشتید ......
تابلو که قهرمانه......
با دیدن رئال در این لیست بسی خندیدیم....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلان و اینتر و آرسنال هم که باطلند.....
احتمالا مثل پارسال یاچلسی با mu قراره دوباره در فینال ببازند ....
فرگوسن که از الان غمش گرفته...از گواردیولا خواسته بیاد سرمربی منچستر بشه.....
شیاطین چه سرنوشت تاسف باری داشتند .......
جالب کریس رونالدو از یک طرف با خروجش منچستر بدبخت شد
از طرف دیگه رئالی ها که بعد ازچند سال تیمشون یک تکونی خورده
تو کف کریس رونالدو موندن .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازیکن از تیم خودش نداره همه قرضی........
رائول هم از اینجا بره دیگه چه شود...........
دیگه هیچ تیمی مثل بارسا کارخونه ستاره سازی نداره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان باید قبول کنید تیم های خوب زیاد هستند. ولی به نظر من تیمهایی بیشتر شانس قهرمانی دارند که به غیر از داشتن بازیکنان عالی دارای هماهنگی خیلی خوبی باشند.مثلا تیم هایی مثل چلسی و بارسلونا و منچستر واقعا این شرایط رو دارند و تیم هایی مثل رئال و اینتر بازیکنان خیلی خوبی دارند ولی هنوز هماهنگی کامل بازیکنان با هم ندارند.چون مثلا تیمی مثل رئال در ترکیب اصلی پنج شش تا تغییر داده که این خیلی تغییر زیادی است و شاید فصل دیگه اگر همین بازیکنان باشن بتونه قهرمان بشه.البته این فصل هم شانس داره.ولی مثلا تیمی مثل چلسی امسال تغییر آن چنانی نسبت به پارسال نداشته و تقریبا بیشتر بازیکنان با هم هماهنگ هستند و تیم بارسلونا هم همچنین شرایطی رو داره.ولی در ضمن اینو بگم که تیم هایی مثل آرسنال و بوردو هم میتونن شگفتی ساز بشن چون خیلی تیم های هماهنگی هستند.
میلان هم اگه بتونه از پس منچستر بر بیاد یکی از شانسهای فیناله ... مخصوصا حالا که رونالدینیو تقریبا به اوج برگشته!
رئال افتاد جلو...!:31:
میگم جای گزینه هیچ کدام بایر مونیخ میبود یا لیون بد نمی شد!!:20: (حداقل بیشتر از یه دونه رای میاورد...:46:*
اکثر طرفدارای بارسلونا و رئال متاسفانه فرق بحث و نظرسنجی دوستانه رو با کل کل الکی نمیدونن.:13: واقعا که:13:نقل قول:
ماه پسر جان! خیلی از تاپیک های این فروم به خاطر دعواها و حرکات زننده بی دلیل امثال شما بسته شده.:19:
فقط بیا نظرتو بگو و برو. چرا میخوای جو راه بندازی؟:2: