Forum ما که همه از روی علاقه و انتخاب های خودشون به بازی ها رای می دن که این شکی نیست.
بقیه سایت ها و مجله های حرفه ای زمانی این هارو انتخاب می کنند که خودشون همه این بازی هارو بازی کردن و فاکتور هایی مثل قیمت زمان ساخت مقایسه با شماره های قبل اگر داشتند و نوآوری اینجور چیزها ...
مثال :
- شاید دزدی ترین اتفاق در تاریخ بازی ها MW2 بود. قیمت زیاد، نبود نو آوری کافی در ادامه یک بازی و سو استفاده از طرفداران CoD4 MW باعث شد که از خیلی جایزه ها عقب بمونه و مهمتر از این تله پول استفاده کنه و بهانه ای برای شماره بعد هم داشته باشه. بازی که نسبت به پولی که برای می دید نمی ارزه ( از دید شما ایرانی ها نمی گم ) چون تقریبا حتی آماتور ترین افراد غیر ایرانی RPG باز هم هستند. مشکل زبان ندارند یه سبک بازی نمی کنند برای همین MW2 بازی خیلی قشنگی بود اما جای خودشو داره. Masterpiece که نیست. بازی Shooter خیلی خوبیه در اصل بهترین Shooter هم می تونه باشه اما زمانی این حرف می شه زد که کسی Resistance 2 مثلا بازی کرده باشه یا FPS های دیگه مثل Crysis .
- و Gears of Evil 5 اوخ ببخشید Resident Evil 5 به جز گرافیک خیلی خوب اصلا در کل RE بازی های جهان را راضی نکرد. حس RE اصلا به آدم نمی داد بیشتر شبیه یه بازی Action شده بود Dead Space یه برنده کامل جلوی RE در قسمت ترس بود. یا ....
نتیجه من نمی گم این بازی ها مشکل دارن ولی وقتی کسی میگه Resident Evil انتظار یه بازی Horror دارم نه یه جیزی مثل Gears of War . یا MW2 بازی بود که من خیلی انتظار ازش داشتم. حتی الان CoD4 که بازی می کنم واقعا از این شماره بهتر هست. ما انتظار داریم که این شماره بهتر از 4 باشه که خوب نیست. این بحث ها همش جدای بحث های Fan بودن اینا هست. ( کاری به شماها ندارم )
من خودم 20 سال به صورت حرفه ای بازی می کنم هر بازی که فکرشو بکنید بازی کردم هر سبکیو که بگید بازی کردم و می کنم و برای من فرقی نمی کنه که این تخیلیه یا این Super تخیلیه یا این خیلی واقعیه یا این شبیه سازه یا این ماله کدام پلتفرمه ( من متاسفانه PS3 از دست دادم. هر چی سن آدم میره بالا وقت کم میاره ). بازی هایی هستند که واقعا براشون زحمت کشیده شده و نمیشه متوجه شد تا وقتی آدم بازیشون نکنه و محتواشونو درک نکنه.
لیست ما یه لیست کاملا بر حسب فاکتور های خاصیه ! ( نمی گم چون می دونم بد برداشت میشه ) و همه نظر های شما هم علاقه ای خاصی هست ! تعصب نسبت به سری بازی خاص و Fanboy بودنو از این حرفا.
برای همین بقیه سایت های حرفه ای نمره دادنشون اشتباه نیست از فاکتور هایی استفاده می کنند که قابل درک برای خیلی ها نیست.