ببین دوست عزیز
اول از همه کیفیت فیلم خیلی مهم هستش. این LCD ها و LED ها همانطور که از اسمشون پیداست برای تصاویر HD طراحی شدند.
تصاویر HD به معنای واقعی، نه اسمی. وقتی فیلمی کیفیتش پایین هست، نباید از LCD یا LED توقع معجزه داشته باشی.
بهتره روی یه چیز مشخص صحبت کنیم، کانال های ماهواره ای:
کیفیت کانال هایی مثل RTL, ZDF, Italia1, BBC, atv Turk, foxMovie, Cine5 با وجود اینکه HD نیستند ، خیلی خوبه.
من با این کانال ها هیچ مشکلی ندارم. اگر شما با این کانال ها مشکل داری دو حالت داره:
یا تنظیم رنگ و کنتراست LCD تون مناسب نیست و یا رسیورت کیفیت خوبی نداره.
دستگاه من Strong4622XII هستش و با فیش Component وصلش کردم و Color ----- هم رو حالت Default قرار دادم.
با LNB Strong و کابل آنتن کرمان و تبدیل چهار به یک Nokia
اگه رو بعضی از برنامه ها، تصویر تیک می زنه به خاطر کیفیت برنامه هستش، مثلا رو بعضی از DVD ها یا بعضی از کانال های ماهواره که کیفیت ندارند ممکنه این حالت پیش بیاد. در این صورت realCinema رو off کن.
رو برنامه هایی که کیفیت ندارند ممکنه TruMotion High نتیجه عکس بده و باعث لرزش یا تیک تصویر بشه پس بذارش رو LOW
روی بعضی از برنامه ها که کیفیت ندارند اگه TruMotion Off باشه تصویر تیک میزنه و لرزش پیدا می کنه پس بذارش رو LOW
مثل کانال ایران موزیک یا دیدار . اگه TruMotion Off باشه نمودار تبلیغاتی پایین صفحه لرزش و تیک پیدا می کنه ولی روی کانالی مثل RTL اگه TruMotion Off هم باشه تغیری به چشم نمیاد.
درباره وضوح تصویر سینما خانگی که گفتی، روی چندتا DVD تست کردم. کم یا زیاد شدن وضوح تصویر، کوچکترین تاثیری در کیفیت فیلم نداشت. نه بهتر می شد نه بدتر. نه روون می شد و نه کند.
برای تنظیمات رنگ بهترین حالت همون Vivid هستش ولی با این حال:
اینو برای ----- تست کن و برای سینما خانگی همین تنظیمات رو با بکلایت 87 انجام بده.
حالت Cinema(User)
Backlight= 77
Contrast=97
Brightness= 50
Sharpness= 71
Colour= 53
Tint= 0
Advanced Control
Colour Temp= Cool
Dynamic Contrast= High
Dynamic Colour= High
Noise Red= High
Gama= High
Black Level= High
RealCinema= off
TruMotion= low
ColourGamut= Wide
EdgeEnhancer= High
OPC= On
energySaving= 83%
اگه تنظیمات فوق روی یه کانال خوب مثل BBC یا RTL رنگ مشکی مد نظر شما رو فراهم نکرد
در همین تنظیمات، در قسمت Advanced Control تغیرات زیر رو انجام بده:
Gama= medium
Black Level= low
اگه با این تغییر تصویر خیلی تیره شد می تونی با افزایش Backlight و یه مفدارکم Brightness تصویر رو درخشنده تر و روشن تر کنی.