جيميل ميخواي؟؟نقل قول:
اگه ميخواي پيغام خصوصي بده تا من واست ببينم ميشه بسازم يا نه؟
نامي هم كه ميخواي رو بگو و يه پسورد بگو واست بسازم. بعدا خودت پسوردت رو عوض كن
Printable View
جيميل ميخواي؟؟نقل قول:
اگه ميخواي پيغام خصوصي بده تا من واست ببينم ميشه بسازم يا نه؟
نامي هم كه ميخواي رو بگو و يه پسورد بگو واست بسازم. بعدا خودت پسوردت رو عوض كن
منظورتون چیه از اینکه "ببینم میشه بسازم یا نه؟" ؟؟؟ اگر مطمئن نیستید، پس چرا میخواهید پا پیش بگذارید؟نقل قول:
من یکی رو میخوام که مطمئن باشه میشه اکانت جی میل درست کرد.
تازه با این حرفتون، از کجا معلوم نام یوزر رو برای خودتون بر ندارید؟ یه نقطه اطمینان ارائه بدید تا مطمئن بشم.
نام کاربری و پسوردی که می خوای بسازی رو تو پیغام خصوصی بفرست تا برات درست کنم و بعد خودت پسورد رو تغییر بدهنقل قول:
چون هنوز تعداد پست هام به 10 عدد نرسیده سیستم انجمن سایت، اجازه ارسال PM را بهم نمیده.نقل قول:
بنابراین یا شما آدرس ایمیل تون رو بهم لطف کنید تا من از اون طریق اقدام کنم یا اینکه به محض 10 تا شدن پست هام براتون یوزر و پسورد را ارسال می کنم.
در کل بسیار ممنون که همکاری می کنید.
پیغام خصوصیتون رو چک کنیدنقل قول:
فقط پسورد رو عوض کنید:10:
آقا یه دنیا ممنون. دست گلت درد نکنه.:11: در این مورد خاص، واقعأ نمیشد به یه دکمه تشکر خشک خالی اکتفا کرد.نقل قول:
ببخشید اشتباه کردم من اصلا حالم خوب نیست ببخشید معذرت میخوام
براتون از این لینک() نقل قول می کنم:کد:http://j.mp/dCVFhC
نقل قول:
این ربطی به ایران و ... نداره. این امکا جدید گوگل برای جلوگیری از ثبت نام های انبوه و ... هست.
برای رد شدن از این بن بست(!):
1-می تونید در قسمت Recovery mail یک ایمیل بنویسید. فرقی نمی کند این ایمیل وجود داشته باشد یا نه.
2- می تونید از راه حل برنامه ای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
3-*می تونید از مرورگر دیگه ای استفاده کنید.(احتمالا با درست کردن یک پروفایل دیگه در فایرفاکس هم بشه)
4-*تمام رد پاهای اکانت های گوگل رو از مرورگرتون پاک کنید.
*این دو تا روش رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر شده و من امتحان نکردم.
با سلام
بچه ها منم همین مشکل ثبت نام رو داشتم.
با نوشتن یک ایمیل الکی در قسمت recovery email هنگام ثبت نام مشکل حل شد.
البته قبلا هم تمام کوکی ها و هیستوری رو پاک کرده بودم.
ولی به احتمال زیاد مربوط به همون recovery email بود. :20:
توی ایمیل recovery ایمیل الکی ننویسین.
یه بار مشکل پیش بیاد بخواین پسوردتونو بگیرین میره واسه اون ایمیل.