توی بخش شایعات.خیلی وقته.پیداش میکنم میزارم لینکش رو.
یکیش اینه:
کد:http://www.netbooknews.com/747/sony-ericsson-is-working-on-a-smartbook/
Printable View
توی بخش شایعات.خیلی وقته.پیداش میکنم میزارم لینکش رو.
یکیش اینه:
کد:http://www.netbooknews.com/747/sony-ericsson-is-working-on-a-smartbook/
آقا یه سئوال:
این گوشی Kanna سونی اریکسون، چیپ گرافیکی داره؟؟؟؟؟؟
The Kurara goes official as Sony Ericsson Vivaz
سلام خدمت بروبچ گل
اسم گوشی عوض شد به نام vivaz
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کاملتر شده
75MB of internal memory
با یه مموری 8 گیگی همراه
full-touch
Symbian S60 platform
8 megapixel autofocus camera capable of recording 720p video
3.2" display sports a resolution of 640 x 360 pixels and is capable of showing up to 16M colors
The CPU clocks at 720 MHz
microUSB
Wi-Fi
GPS
3G with HSDPA
3.5mm audio jack
FM radio
microSD card
عکس از این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلهنقل قول:
PowerVR SGX graphics
بالاخره دیروز معرفی نیمه رسمی و امروز معرفی رسمی شد ...
طراحیش برعکس عکس های قبلیش به نظرم قشنگه. اونی که دست الدار بود انگار با مواد توپ پلاستیکی و با دست جمع شده بود ... و الدار هم تمام سعیشو در بی ریخت نشون دادن گوشی کرد و موفق هم بود :دیکد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/vivazprfinal-20100121
طراحی سری جدید سونی اریکسون از فلسفه طراحی ’human curvature’ پیروی میکنه که اولین نمونه ش رو تو X10 دیدیم ... که از شکل بدن انسان گرفته میشه ... من که طراحیش رو بیشتر از ساتیوی خودم دوست دارم ...
شعار سونی اریکسون برای این گوشی هم " Catch Life in HD with Sony Ericsson Vivaz " هست که واضحه که تمرکز سونی اریکسون رو کیفیت فیلمبرداری این گوشی بوده ... هی پشت هم هم در مورد فیلمبرداریش میگه :دینقل قول:
features the new design philosophy ’human curvature’, first introduced with the Xperia X10, which will become a consistent feature of Sony Ericsson’s portfolio going forward. Designed to mirror the shape of the human body, and at the same time delivering a precise and compelling phone interaction, Sony Ericsson Vivaz™ is instantly recognisable.
از تغییرات خوبش افزایش سرعت سی پی یو به 720 مگاهرتز بوده که مسلما تاثیر مستقیمش کیفیت فیلمبرداریه ...
قویترین سی پی یوی استفاده شده در یک گوشی سیمبین رو داره و به همین خاطر سریعترین سیمبین حال حاضره ...
قابلیت جدید دیگه هم فوکوس ادامه داره ... یعنی چیزی که تو پیکسون 12 استفاده شده بود که باعث میشه بهترین کیفیت فیلمبرداری رو بده ...
نقل قول:
* Capture - record spontaneous moments and memories in HD quality and crisp high resolution for a real-life video experience. The dedicated video key allows consumers to shoot video instantly with continuous auto focus for the perfect film every time.
* View - review video content in the standby panel or online via Wi-Fi on the 3.2 inch widescreen
* Share - upload via Wi-Fi onto YouTube™ and Picasa in high resolution while still using other features on the handset
از نکات خوب دیگه ابعاد جمع و جور (107 x 51.7 x 12.5 mm) و وزن واقعا کم این گوشیه که تنها 97 گرمه!! (یعنی از K750 هم کمتر!!) جنس بدنه هم شبیه ساتیو به نظر میرسه که عالیه و رنگ نقره ای ساتیو که من دارم جای هیچ اثر انگشتی روش نمیمونه (غیر از صفحه نمایش)
مشکل باتری هم حل شده و با 430 ساعت استندبای جز خوب ها و با 13 ساعت تاک تایک جز غول هاست ...
اضافه شدن جک 3.5 میلیمتری و microUSB در گوشی های سونی اریکسون رو هم با فال نیک میگیریم :دی
به نظر من
مهمترین المانش همون سی پی یو شه:8:
مشکل8910 این بود که سی پی یو اش برای پردازش و سیو 24 فریم اچ دی بعلاوه صدا با کیفیت بالا
توان و پهنای باند لازم رو نداشت
واسه همین مجبور بودن یا از فریم ریت تصویر بزنن(که البته زدن و گوشی من 22.7 فریم بر ثانیه میگیره)
تا بتونن کیفیت صدا رو بالا ببرن
ولی با این افزایش فرکانس از 600 به 720 ان شا ا.. که این مشکل حل شده باشه
البته یادمون نره که یه ماهه دیگه تو بارسلون برند های دیگه هم گوشی هایی با فیلمبرداری اچ دی عرضه خواهند کرد
البته کاش سامسونگ به ای هول هولکی عرضه اچ دی به بازار برای فروش بیشتر
بیشتر روش کار میکرد و گوشی فوق العاده تری به بازار عرضه میکرد که در اون صورت واقعا بی رقیب میشد8910
من عاشق گوشی های نوکیا هستم. ولی...
از این Vivaz نمیشه گذشت. بهترین گوشی موبایل دنیا!!!! باور نمیکنین؟؟؟ چرا؟؟؟؟
چی کم داره؟؟؟
CPU قدرتمند.
چیپ گرافیکی (چه حالی میده) .
دوربین 8 با فیلم برداری HD . اندازه معقولانه (مثل 8910 بزرگ نیست) .
سیستم عامل ورژن 5 سیمبین (به نظر من بهترین سیستم عامله. با این CPU فکر کنم پرواز کنه. ویندوز موبایل که با 2 گیگاهرتز CPU هم گیر می کنه!!).
GPS - WLAN - Blutous 2.1 ...
فوق العاده هستش
اسم تاپیک رو به Vivaz تغییر بدین
بیام 2 تا ایراد بزارم رو گوشی
1. این که نمیدونم کدوم احمقی جک 3.5 میلیمتری رو گذاشته بغل این گوشی
(به نقل از مهدی)
(فست پورت های سونی اریکسون سیم هندزفریشون با گوشی زایوه 90 نمیسازه بر عکس امتداد فیش 3.5)
2.تاچ مقاومتی
(به نقل از فری)
آرنا حدود قیمت رو زده 300 یورو
اگه اینجوری باشه که عالیه !
شاید هدفون این هم مثل فست پورت زاویه 90 درجه داشته باشه که در راستای گوشی قرار بگیره :دینقل قول:
اصلا با توجه به نوع طراحی گوشی غیر از بغل گوشی جایی نیست که :دی
تاچ مقاومتیش هم که طرف گفته مثل تاچ خازنیه :دی
این 300 رو من پیدا نکردم :دی کجاش نوشته؟ تو فروما صحبت از 400 یورو میشه ...
یه سری عکس و فیلم از این گوشی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.se-first.com/de/Sony-Ericsson-Vivaz-Live-pics-video.html
/
/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /
/
ولی خیلی جمع و جوره ها ... نازک هم هست ...نقل قول:
Today the Sony Ericsson Vivaz aka 'Kurara' got official - read on to see some exclusive live pictures, first hand impressions and a comprehensive 5 minutes video demonstrating the Symbian OS powered smartphone in action.The [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] was Sony Ericssons first Symbian OS 5th Edition powered smartphone. The Vivaz now joins the family with a slightly updated version of the Symbian OS. New features include the possibility to change the standby-panels. It looks like any flash content can be set as a panel (not sure at this time what the restrictions are). Pre-installed comes a Twitter panel, which is a little bit clumsy to use since the user name and password has to be entered every time the phone is restarted. This seems to be a limitation of the flash implementation though.
Another novelty is the dedicated video capture button, next to the camera button. It opens the video interface, which provides the pretty well known camera UI with its settings. The 8MP camera captures videos in HD resolution (720p). Our prototype unfortunately had a problem with the camera module, therefore we can't provide you with any cam/video samples for the time being.
Hardware-wise, the Vivaz makes a very solid impression. Although the touchscreen is still using resistive technology, the sensitivity is pretty impressing. It almost feels like a capacitive screen, not to compare with e.g. Satio's touchscreen.