آفرین حمید جان
خیلی باحال شده و پر جزئیات
عالیه پسر
Printable View
آفرین حمید جان
عالیه پسر
ایول خیلی عالی شده. اون قضیه ی هر کدوم cc300 رو که میدونم، منظورم از حجم سیلندر، همون سایز و اندازه بودش که آیا یه سیلندر 300 cc اندازش همینقدره یا باید بزرگتر باشه. حالا به قول شما میگیم مهم نیست.
اما مدل و رندرش تا اینجا خیلی خوب شده... اگه میشه یه تصویر وایر فریم لوپولی هم که بشه توپولوژی کار رو به صورت مناسب دید بذارید که بیشتر با جزئیات و زحماتی که میکشید آشنا بشیم و تکنیکهای شما رو هم کش بریم. :دی مرسی...:10:
ممنوننقل قول:
آفرین حمید جان
عالیه پسر
نه بابا مگه 300 سی سی چقدره این نوشابه تک نفره ها که با فلافل می گیری 300 سی سی می شه حالا سیلندراش مگه چقدر باید باشهنقل قول:
ایول خیلی عالی شده. اون قضیه ی هر کدوم cc300 رو که میدونم، منظورم از حجم سیلندر، همون سایز و اندازه بودش که آیا یه سیلندر 300 cc اندازش همینقدره یا باید بزرگتر باشه. حالا به قول شما میگیم مهم نیست.
اما مدل و رندرش تا اینجا خیلی خوب شده... اگه میشه یه تصویر وایر فریم لوپولی هم که بشه توپولوژی کار رو به صورت مناسب دید بذارید که بیشتر با جزئیات و زحماتی که میکشید آشنا بشیم و تکنیکهای شما رو هم کش بریم. :دی مرسی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دومی رم نمی دونم (من با راینو کار می کنم نه مکس باسه همین از اصطلاحات مکث سر در نمی یارم بیشتر توضیح بده چی میخوای(منظورت عکس بدونه رندره؟)
ادامه!!!
خوب سیلندرها رو عوض کردم حالشو بردم خیلی باحال شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نما دور تر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول خیلی خوبه
میگم متریال فلزت رو یکم محو کن بازتابشو
ایولا
چی شده!!!!!!!1
کارت حرف ندره ....
پر جزئیات و عالییییییییی
ممنون مسابقه تموم شد
عشق است راینو کارا......
برو تا تهش باهاتم حمید جان.....
مشکل داشتی...بهم بگو...شاید بتونم کمکت کنم (البته من شاگردم ها)
دوس داشتی برام یاهو آف بزار
hesam_g59