فیلم "همسر" بود به کارگردانی مهدی فخیم زاده...نقل قول:
البته اون جا نقش مقابل معتمد آریا ، مهدی هاشمی بود...
آره ، من هم دیشب یاد همون فیلم افتادم و به بچه ها گفتم! واقعاً کپی تابلوییه!:27:
ولی بعداً بهتر میشه...:11:
Printable View
فیلم "همسر" بود به کارگردانی مهدی فخیم زاده...نقل قول:
البته اون جا نقش مقابل معتمد آریا ، مهدی هاشمی بود...
آره ، من هم دیشب یاد همون فیلم افتادم و به بچه ها گفتم! واقعاً کپی تابلوییه!:27:
ولی بعداً بهتر میشه...:11:
اینقدر تابلو بود که من داشتم تو اتاق دیگه ای فقط صداشو میشنیدم داد زدم که : این که مثل فیلم همسر شده!:دینقل قول:
به خصوص اون صحنه ی اولتیماتوم معتمد آریا که هنوز شروع نکرده همه برگشتن سر کارشون...بابا دیگه صحنه ها رو که دیگه کپی نکنید!نقل قول:
حتماً در ادامه داستان به تبع اون اول پرستویی بر می گرده سر کار و معتمد آریا ضایع میشه ، آخر سریال هم همه چی بر می گرده به قسمت اول و زن میشه رییس ، شوهر زیردستش...!:27:
با اینکه این سریال رو دنبال خواهم کرد ولی چندان به دلم نشسته و به نظر میاد که به خوبی از ظرفیت های اینهمه بازیگر خوب در کنار هم استفاده نشده و یه ذره مصنوعی از آب دراومده...
حالا قسمتای بعدیش رو ببینیم شاید بهتر بشه ولی در کل طبق روال سال های اخیر احتمالاً این سریالم یه چیز مزخرفیه مثل قبلیاش (یه ذره بهتر)...! :13:
مسافران از همه بهتره :دی ولی حیف که داره محرم میاد و روزهای آینده تموم میشه... :41:
بازم چنگی به دل نزد ...
این قسمتش خیلی هم بی مزه تر از دو قسمت قبلش بود.:2:
دوستان، امشب پخش می کنه؟
همون صحنه كه در شكل فعلي يك تقليد بيمزه س با يك ديد خوب ميتونست بصورت يك اداي دين به فيلم همسر دربياد.نقل قول:
البته در شكل ايده آل. نه در اين سريال.
و عجيب اينكه محمد رضا هنرمند بايد از عهده اينكار برميومد. با در نظر گرفتن سريال كاكتوس.
با اینکه هنوزم چنگی به دل نمیزنه ( برای من ) اما بدک نبود:31:.
دوستان تكرار اين سريال ساعت چند پخش ميشه ؟
جدول پخش برنامه ها رو چک کردم ننوشته بود ! اما قاعدتاً باید سه شنبه ها ساعت 15 تا 15:10 باشهنقل قول: