خدمت دوست عزیز Babak:
نمیدونم شما لحنت اونطوری بود یا من بد متوجه شدم ولی شما تو صحبتاتون به کلی از پایه این مباحث رو زیر سوال بردین و همشو با توجه به اینکه جسمی نمیتونه به سرعت نور برسه رد کردین (شاید من اینطور متوجه شدم)
ولی خوشحالم که نظرتون عوض شد و دید مثبت تری پیدا کردید
نقل قول:
صد در صد دارای اشکال هست. یا بهتره بگیم دارای نقص. مثل نظریه نیوتن که اگر چه بسیاری از مسایل گرانش رو توضیح میده ولی بدلیل لحاظ نکردن نسبیت در تبیین بسیاری پدیده ها (رخداد های سرعت بالا یا تحت تاثیر انحنای فضا) ناکام میمونه. نظریه نسبیت میاد و مشکل رو حل میکنه (مثل اختلالات مدار عطارد تحت تاثیر انحنای فضای اطراف خورشید) . اما نسبیت هم نمیتونه همه مسایل رو حل کنه.
نیاز داریم به نظریه جدید برای حل مسایل لاینحل فیزیک. تکلیف پیش از مهبانگ، رخداد های درون سیاه چاله، تکلیف ماده تاریک، انرژی تاریک و ... .
اگر مشکلات فناوری حل بشه ما به سرعت 99.999999999999 درصد سرعت نور در خلا میتونیم برسیم. مانع علمی وجود نداره براش. خود این سرعت دنیا رو از این رو به اون رو میکنه برامون. تصور کند شدن زمان در این سرعت وحشتناکه. فضانوردمون 1 ساعت با این سرعت بره بیاد، تو زمین 100 ها سال گذشته.
منم همینو میگفتم دیگه!
نقل قول:
خودتون در مثال یاد آوری کردین که توی ماشین ، ما وقتی متوجه تغییر میشیم که تغییری در سرعت اتفاق میوفته. مطمئن باشین که زمین هم اگر ناگهان متوقف بشه همه ما خیلی واضح متوجهش میشیم.
کاملا درسته! نمیدونم چرا بعضی وقتا مخم کار نمیکنه و حتی این چیزای ساده رو هم یادم میره!
نقل قول:
من راه عملی مقاومت در برابر تلاشی سلولی رو راه شیمیایی ( یه دارو یا چیزی مشابه) یا تغییرات ساختاری در بدن انسان میدونم. توضیح شما هم شاید عملی باشه، قرار دادن فضانوردان در حصاری گرانشی یا هر چیزه دیگه.
نمیدونم چرا ولی من نمیتونم منظورمو درست برسونم و به قول معروف فن بیانم ضعیفه! منظور من از یه پوشش (تو مقاله) همین راه حل شما بود، به نظر منطقی میاد و بعید نیست که در آینده عملی بشه
نقل قول:
یاداوری: حتما زمان تحقیق و مطالعه علمی به منابع متفاوت مراجعه کنید . اشتباهات وحشتناکی در کتب علمی دیدم که اساس اون علم رو بر باد میده. یک ترجمه غلط .
کاملا درسته! من روزی 200 بار اینو به خودم میگم ولی بازم یادم میره، به دوستان هم همینو پیشنهاد میکنم
بار ها این اشتباهات واسه من پیش اومده ( بیشتر تو مقالات)
مثلا یه بار سرعت نور رو فراموش کرده بودم(!) :d
تو یه جا نوشته بود 30 کیلومتر بر ثانیه! یجا نوشته بود 30 هزار کیلومتر، یجا دیگه گفته بود 300 هزار کیلومتر! آخرسر نفمیدیم چی شد!
اشتباهات علمی تو مقالات زیاده به خصوص وقتی توسط یه فرد غیر متخصص ترجمه میشن
نقل قول:
مقاله جناب Soheil-Green رو خوندم. خیلی قشنگ و ساده و یه جاهاییش مبهم صحبت کرده ولی در کل من ازش بسیار ممنونم.
خیلی ممنون!لطف دارین، اون قسمتای مبهمشم به خاطرهمون فن بیان ضعیفمه، شما ببخشید!
ایشالا وقتی ادامه ی مقاله رو نوشتم، کل مقالات رو یکی میکنم ، اشکالاتشو رفع میکنم و میدم به یه نفر واسه ویراستاری تا دیگه از این مشکلات پیش نیاد
نقل قول:
در مورد این بحث آخر که درباره جرم فوتون دارید، اکثرا بر این عقیده ان که یه جرم بسیار کوچیکیه که چون با سرعت نور حرکت می کنه به انرژی تبدیل میشه. و جرم فوتون در حال سکون رو هم صفر در نظر می گیرن.
در مورد حرکت با سرعت نور هم باید عرض کنم کسی تا حالا نگفته که نمیشه با سرعت بیشتر از نور حرکت کرد، بحث سر اینه که اگر بشه این کارو کرد اصول حاکم بر جهان که به وسیله انیشتن کشف شده رو باید رد کرد. اینم اضافه کنم که چند وقت پیش یه ستاره منفجر شد و یه هاله از گرد و غبار برای مدت کوتاهی با 0.99999 سرعت نور حرکت کرد. ولی باز هم به سرعت نور نرسید.
در کل بیش از چند صد سال کسی رو حرف نیوتن حرف نمی زد اما الان تو دانشگاه ها راحت قانون های نیوتن رو نقض می کنن. حالا اون که قانون بود چه برسه به این صحبتا که همش نظریس. با این وجود من با سهیل عزیز موافقم که نباید رو یه نظریه پافشاری کرد.(البته اگر نظریه معتبر باشه و درست مطرح شده باشه.)
منم حرف شما رو قبول دارم!(خوش حالم که یه نفر منظورمو درک کرد!)
نقل قول:
نظریه نیوتون هنوز هم برای تبیین بسیاری پدیده ها از گردش سیارات به دور خورشید گرفته تا گردش کل مجموعه ستارگان کهکشان ها بدور هم و مجموعه های کهکشانی به دور هم صادقه. اصلاحیه به نام نسبیت شامل انحنای فضا + محدود بودن عالم + محدود بودن سرعت گرانش و ... روش انجام شد.
درسته و دلیلش هم این بود که قوانین نیوتن با تمام درستیش، بعضی جاها رو اشتباه کرده بود که توسط نسبیت اصلاح شد
حرف منم اینه که شاید نسبیتم با تمام درستیش یه جاهایی اشتباه کرده و باید اصلاح بشه
بازم از همه تشکر میکنم که وقت گرانبهاشونو واسه خوندن مقاله صرف کردن و نظرات ارزشمندشونو گفتن
اگر هم چیزی رو بد فهمیدم، یا بد گفتم و شما بد فهمیدید عذر میخوام
منم قصد جنگ ندارم، به قول دوست عزیزمون seymour ، هدف ما اینه که چیزی به اطلاعاتمون اضافه بشه نه اینکه دعوا کنیم