این همه کوبیدی رفتی بانه بدون گارانتی خریدی اونم 200 تومان ارزون تر ؟نقل قول:
تهران این مدل با گارانتی 2 ساله بازرگانی ایران و منو فارسی و حمل و نصب رایگان و ..... 950 تومان هست
Printable View
این همه کوبیدی رفتی بانه بدون گارانتی خریدی اونم 200 تومان ارزون تر ؟نقل قول:
تهران این مدل با گارانتی 2 ساله بازرگانی ایران و منو فارسی و حمل و نصب رایگان و ..... 950 تومان هست
با سلام w550صد هرتزه وmotion flowهم داره واين دو مدل دقيقا يكسان نيستننقل قول:
تكنولوژي 46W550A تا حدودي مشابه 46W400A مي باشد (هر دو 60 هرتز مي باشند و بدون امكان Motion Flow)
اين هم جواب به خودم:نقل قول:
به آدرس سايت زير مراجعه كردم ، به نظرم سايت خيلي مفيدي در مورد مقايسه انواع تلويزيون ها باشه:
در منو هاي سمت راست و چپ ، سازنده و مدل تلويزيون را انتخاب مي كنيد و سپس از منوي وسط صفحه (Choose a Test) نوع تست را انتخاب كنيد تا نتايج مقايسه را به شما نشان دهد.کد:http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=10&ma1=16&mo1=169&p1=3304&ma2=16&mo2=565&p2=5697&ph=14
مثلا" مي توانيد از اين منو ، بهترين يا بدترين عملكرد دو تلويزيون را در تصاوير سريع بازي كامپيوتري مشاهده نماييد و غيره.
همچنين از لينك Product Test مي توانيد شرحي از عملكرد و نقاط ضعف و قوت تلويزيون مورد نظر را مشاهده نماييد.
با توجه به نتايج تست اين سايت مي توان گفت تلويزيون هاي 46W400A و 46V550A از عملكرد تقريبا" مشابهي دارند (با اندك برتري به نفع 550A) و هر دوي اين تلويزيون ها به درد كساني كه از پلي استيشن استفاده مي كنند نمي خورد (بدترين پاسخ اين دو تلويزيون به تصاوير بازي هاي سريع قابل قبول نيست) اما براي ساير كابردها عملكرد خوب و قابل قبولي دارند.
اول: 200هزارتومان برای من خیلی ارزش داره (برای تو رو نمیدونم)نقل قول:
دوم: فکر میکنی گارانتی بازرگانی ایران شامل چه مواردی میشود؟ تازه نصب کردن مگه کار شاقی هست که خودم نتونم انجام بدم!
سوم: برای منم منوی فارسی داره (البته دفترچه فارسی هم داره که من فکرمیکردم عربی هست)
چهارم: رفتن به بانه هم فال بود و هم تماشا و هم خرید های دیگه ...
موفق باشی