پس چرا امروز کسی پیدا نمیشه جواب سوال های من رو بده؟؟؟!!!!!!!!!!!
به غیر سوال های بالا یک سوال دیگه داشتم و اون اینکه Power Corsair HX 850 چه قیمته و فرقش با TX 850 چیه؟
Printable View
پس چرا امروز کسی پیدا نمیشه جواب سوال های من رو بده؟؟؟!!!!!!!!!!!
به غیر سوال های بالا یک سوال دیگه داشتم و اون اینکه Power Corsair HX 850 چه قیمته و فرقش با TX 850 چیه؟
به زمان تاخیر رم میگننقل قول:
latency به چه معناست؟
هر چقدر پایین تر باشه سرعت رم بیشتره
یکی CL8 هست و یکی CL9نقل قول:
به عنوان مثال این 2 تا latency با هم چه فرق هایی دارن ؟
24-9-9-9 و 20-8-7-8
مسلما CL8 بهتره
نقل قول:
من هنوز تو انتخاب ال سی دی و دی وی دی رایتر به جمع بندی نرسیدم اگه کسی بتونه معیارهای انتخاب یک ال سی دی و دی وی دی رایتر خوب رو بگه ممنون میشم.
نقل قول:
ال سی دی های پیشنهادی خودم و دوستان
مانیتور که زیاد بحث کردیمنقل قول:
1- SAMSUNG T220P
HP W2207H -2
دی وی دی رایتر هم اگه لیبل زن ها خوب هستش از اون نوع معرفی کنین.
T220 با توجه به رزولوشن بالاش برای بازی زیاد مناسب نیست
دی وی دی رایتر هم اگه Light Scribe خوب میخوایین HP 840i حدود 60 تومن انتخاب خیلی خوبیه
نقل قول:
به نقل از دوست خوبم Streamنقل قول:
TX850 بر اساس طراحی PSH کمپانی CWT ساخته شده و HX850 بر اساس DSG که هم جدیدتر است و هم بهتر و از لحاظ ساختاری با هم به کل متفاوت هستند و Specification متفاوتی هم دارند که از مهمترینشون میشه به Single 12v Rail بودن اشاره کرد.
قیمت دقیق HX850 رو ندارم به نظرم 220-230 تومن باشه
من اگه جای شما بودم کارت گرافیک رو 4870x2 یا حداقل 4850x2 میگرفتم!!
خرید gtx275 اشتباهه !! 4850x2 خیلی از 275 قویتره و قیمتشم با اون یکیه!!!!
راستی بچه ها من یه جارو قیمت دارم که 275 bfg رو میده 280 تومن !!! تو بازار رضا اسم مغازشم میثاق کامپیوتره! پس توروخدا قیمت اشتباه به این بنده خدا ندید !!قیمت 275 الان از بهترین برند 280! و قیمت 4890 از برند msi که oc هم هست الان 253 هست !!
راستی این گرافیک های سری 5000 Ati وارد شدن و تا جایی که میدونم برند 5850 HIS قیمتش ما بین 370 تا 400 تومن هست به نظر من شما رم رو پایین تر و ارزون تر بردارین و بجاش صبر کنین اینو بگیرین که از Direct x 11 هم ساپورت میکنه .
یه سوال : کارت هایی که Direct X 11 باشن بازی های پایین تر رو اجرا خواهند کرد ؟ ولی تا جایی که تو سایت Anand دیدم فقط روی ویستا و 7 درایوشون نصب خواهد شد که این خیلی بده البته فعلا .
بله با DX های قبلی مشکلی ندارننقل قول:
یه سوال : کارت هایی که Direct X 11 باشن بازی های پایین تر رو اجرا خواهند کرد ؟
بلهنقل قول:
ولی تا جایی که تو سایت Anand دیدم فقط روی ویستا و 7 درایوشون نصب خواهد شد که این خیلی بده البته فعلا .
DX10 هم روی XP نصب نمیشد!
سلام دوستان عزیز
من یه کم در مورد کارت گرافیک دچار مشکل شدم.
1#اگه لطف کنید فرق GeّForce و ATI و اینکه کدومشون بهتر هستش رو بگین؟
2#کارت گرافیک ها چه مشخصاتی دارند که میشه فهمید کدوم کارت گرافیک از یک کارت گرافیک دیگه بهتره و این مشخصات ( اعداد و علائم روبروی GeForce و ATI ) نشان دهنده ی چی هستن ؟
3#و یه سوال دیگه اینکه، لینک کراس فایر 16X که باعث میشه همزمان از دو کارت گرافیک استفاده کرد فقط در مورد کارت گرافیک ATI صادقه ؟
4# Direct X چیه و دارای چه کارایی هستش و کلا همه چی در موردش؟
نمیشه گفت کدوم بهترهنقل قول:
1#اگه لطف کنید فرق GeّForce و ATI و اینکه کدومشون بهتر هستش رو بگین؟
هر دو مدلهای خیلی خوبی دارن
شما از روی بنچ مارکهای سایتهای مختلف میتونید به قدرت کارت گرافیک پی ببریدنقل قول:
2#کارت گرافیک ها چه مشخصاتی دارند که میشه فهمید کدوم کارت گرافیک از یک کارت گرافیک دیگه بهتره و این مشخصات ( اعداد و علائم روبروی GeForce و ATI ) نشان دهنده ی چی هستن ؟
با اعداد و ارقام هم زیاد نمیتونید به قدرتش مطمئن بشید
بله لینک کراسفایر مختص ATI هستنقل قول:
3#و یه سوال دیگه اینکه، لینک کراس فایر 16X که باعث میشه همزمان از دو کارت گرافیک استفاده کرد فقط در مورد کارت گرافیک ATI صادقه ؟
برای Nvidia به استفاده همزمان SLI میگن
اینجا رو مطالعه کنید:نقل قول:
4# Direct X چیه و دارای چه کارایی هستش و کلا همه چی در موردش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي بابت پاسخ ولي منظور من اين بود كه آيا اين كارت گرافيك اگه رو سيستم باشه ميشه از ويندوز اكس پي استفاده كرد يا نه ؟نقل قول:
بله
DX10 هم روی XP نصب نمیشد!
همونطور که گفتم مشکلی از لحاظ اجرای بازیها نیستنقل قول:
مرسي بابت پاسخ ولي منظور من اين بود كه آيا اين كارت گرافيك اگه رو سيستم باشه ميشه از ويندوز اكس پي استفاده كرد يا نه ؟
فقط ویندوز XP از DX11 پشتیبانی نمی کنه،و بعضی از افکتهایی که بازیهای DX11 داره رو پشتیبانی نمی کنه
بهترین ویندوز برای ساپورت DX11 ویندوز Seven هست
ultra black جان من در مورد ال سی دی پیشنهادیت(HP W2207H) یه کم search کردم از لحاظ زیبایی ، ظاهر و فیزیک و امکانات خیلی عالی بود فقط از لحاظ کنتراست منو همونجور که میدونی تو انتخاب دچار مشکل کرده.
چند تا سوال داشتم واسه اینکه ذهنم روشن بشه؟
1-کنتراست با وضوح چه فرقی داره ؟
2- این استاتیک کنتراست چه فرقی با اون یکی کنتراست داره ؟(اصلا چند تا کنتراست داریم)
2- شما گفتی ال سی دی با کنتراست بالا نمی تونه برای بازی مناسب باشه
این دلیلش به خاطر اینه که از کارت گرافیک استفاده میکنه و کارت گرافیک کمتر قادر به ساپورت بازی میشه ؟
3- این کنتراستی که مدل HP W2207H داره مشکلی ایجاد نمیکنه واسه بازی ، فیلم و نرم افزارها(در آینده و حال)؟
(اگه اشکالی ایجاد نمیکنه زیر سیبیلی ردش کنم بگیرمش)
4- شما گفته بودی استاتیک کنتراست مدل های LG و SAMSUNG ،ا 1:800 یا 1:1000 هستش در صورتی که من تو معرفی این مدل ها خوندم 1:50000 یا 1:20000 و .... هستش !!!!!!