اگر دختر باشی بعد از یه مدت این جمله از پسرا برات عادت میشه : همه ترم اولیا ...پشت بندشم صدای خندشون !
اگر دختر باشی بعد از یه مدت این جمله از پسرا برات عادت میشه : همه ترم اولیا ...پشت بندشم صدای خندشون !
یه چیزی هم من بگم که از نون شب براتون واجتره :دی
پیشنهاد میکنم روز اول که دانشگاه رفتید و اولین کلاسی که قراره تشکیل بشه حتما حتما زودتر از همه سر کلاس باشید .
بعدش برید و اخر کلاس بشینید و به کسایی که وارد کلاس میشن نگاه کنید و از خنده روده بر بشید :دی
اخه روز اول پسر و دختر اینقدر به خودشون میرسن که فقط به درد خنده می خورن .
سعی کنید روزهای اول خیلی زیاد به خودتون نرسید که تابلو می شید تو دانشگاه .
سال بالایی ها بهتون نگاه می کنند و می خندن .
بابا بزرگا ممنون از این که تجربتون رو تو این تایپیک میگید.
اگه میشه بحث رو تخصصی ترش کنید و هر روزی در باره یه قسمتی بحث کنید و تجربتون بگید
مثلا اگه میشه بیشتر و با جزییات بیشتر در باره روش هایه نمره بالا (نمره 17 به بالا) توسط خر خونا (ببخشید) بگید
نقل قول:
هم اکنون نیازمند یاری تجربیات شما بابا بزرگا هستیم انجمن دانشجویان ترم اولی
يكي از دوستان صحبت كتاب كرده بود
بهتره كتاب رو از كتابخونه امانت بگيريد و الكي پول كتاب نديد چون كتب دانشگاهي خيلي گرونه(به جز كتبي كه در آينده به دردتون ميخوره كه استاد ها بعضي ها ميگن كدوم كتاب رو حتما بخريد،كه البته اگر اونم گير آورديد احتياجي به خريدنش نيست).يه ترم كه بگذره كم كم با بقيه كه آشنا شديد مي تونيد از اونا كتاب امانت بگيريد و همينطور متقابلا اونا از شما.
يه نكته ديگه اينكه اگه ميخوايد استادا به عنوان بچه درس خون شما رو بشناسن كافيه كه ميان ترمشون رو يه نمره بالا بگيريد اونوقت آخر ترم ميبينيد كه چطور هواتونو تو نمره دارن.
يه نكته ديگه : تو اون رشته كه درس ميخونيد اگه كارشناسي مي خونيد بريد منابع كارشناسي ارشد رو آمارشو در بياريد و اگر كارداني هستيد منابع كارشناسي رو آمارشو در بياريد تا بدونيد اون درسايي كه مهمه رو عميق تر بخونيد.
دوستان یه سوال ترم اولیم دانشجوی برق
19 واحد دانشگاه تهرا ن بهمون داده!:18:
به نظر شما یه نمه زیاد نیست؟:blink::9:
بچه ها یجور صحبت میکنید ، که دارم کم کم میترسم و از دانشگاه رفتن پشیمون میشم ! :دی
خدا بخیر بگذرونه ، 5 مهر روزه موعود !!!
يه واحد ديگم جور كن بشه 20 تا.نقل قول:
كارگاه عمومي مثلا
زیاد که چه عرض کنم!دیگه بیشتر از این جا نداشته مثل اینکه!:31::27:نقل قول:
روز اول بلند نشی بری ها.....اون وقت تابلو میشه که ترم اولی...من خودم ترم اول 1 هفته بعد رفتم....بازم زود بود.....حداقل 1 هفته دیگه برو....نقل قول:
خدا بخیر بگذرونه ، 5 مهر روزه موعود !!!
آقا ما کلی نصیحت نوشتیم نمیدونیم غیب شد چرا!
از الان که ترم اول هستید تصمیم بگیرید میخاین برید برای ارشد یا نه(البته به اکیپ دوستاتون بیشتر مربوط میشه که اونا شما رو تو چه جوی بندازن).درسهایی که تو ارشد میان رو وقتی تو دانشگاه میگیرد بشینید هرچقدر میتونید بخونید که پایتون قوی بشه و کلاس کنکور ارشد که خاستید برید یک پله جلوتر از بقیه باشید
بعضی ها هم هستند میخان معدلشون بالای 17 بشه که بدون کنکور برن ارشد با اونها که حرفی ندارم ولی اگه تصمیمتون این نیست زیاد به فکر معدل نباشید.معدلتون رو 14 به بالا نگه دارید کافیه
اگه هم نمرتون پایین شد اصلا خجالت نکشید.بعد از امتحان هم عین بچه اسگولا هی از هم نپرسید تو چند میشی؟ وای من نیم نمره فلان جا ننوشتم!
خاطره: همین ترم بهار بعد یه امتحان من خوشحال بودم که پاس میکنم این درسه رو.رفیقم داشت میزد تو سر خودش که وای فلان سوال رو اشتباه نوشتم و زیر 18 میشم!
(راستی من شدم 13 اون شد 17)