فتوکپی کارنامه آزموننقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه فهمیدم منظور همون پرینت نتیجه ی قبولیه کنکوره که چی قبول شدی
Printable View
فتوکپی کارنامه آزموننقل قول:
من امروز رفتم دانشگاه فهمیدم منظور همون پرینت نتیجه ی قبولیه کنکوره که چی قبول شدی
خواهشن هرکی چیزی در رابطه با مدارک ثبت نام میدونه منو کمک کنه .
من رفتم سایت سازمان سنجش اونجا دانشگاهی که قبول شدم مدارک مورد نیاز برای ثبت نام رو دیدم که از 2 تا از موارد آن سر در نیاوردم .
1-اصل دیپلم یا گواهی موقت . آیا این گواهی موقت همون گواهی موقت پایان دوره متوسطه است ؟ . در ضمن این گواهی موقت باید اداره آموزش و پرورش اون رو تایید کنه؟ .چون من بردم اداره گفتن تایید لازم نیست . مهر مدرسه کفایت میکنه .
2- اصل گواهی سال ماقبل دیپلم چیه من که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم :13:.
لطفا هر چه سریع تر منو راهنمایی کنید با تشکر .
.................
اوه..اوه...خدا بهتون صبر بده!!!تجربه تلخی دارم از ثبت نام.نقل قول:
1-آره همونه منتهی برای ثبت نام موقت کافیه.ولی بعدا اصلشو دانشگاه ازت میخواد.برا من که مهر نیاز نداشت.پس حتما نداره.
2-قربونت برم خودت داری میگی که،سال ماقبل دیپلم.یعنی دوم دبیرستان.در ضمن شما نباید پیداش کنی.توی پرونده ایه که دست مدرسه هست.تمام مدارکت از ابتدایی تا الان تو همون پروندته.
فکر کنم بخواد هر دانشگاهی که بیبینه الکی یه رشته ی دیگه رو نگفته باشی که قبول شدی . هرچند آخر سر میرن تو سایت نگاه میکنن که مطمئن شن ولی ببری از اول ضرر نمیکنی:46:نقل قول:
من گرفتم همه ی مدارکمو.
یکیش هست نوشته گواهی نامه ی پایان تحصیلات دوره ی متوسطه که زرده.
یه کارنامه هم هست که نوشته کارنامه ی فارغ التحصیلی که معدل و اینای سوم رو داره . نمیدونم کدومشونه ولی احتمالا همون فارغ التحصیلیه باشه که ماله سومه
نه بابا اونا فک کنم سنجش یه لیستی در اختیارشون میزاره
ee اون گواهی که زرده من ندارم
کارنامه فارغ التحصیلی همون کارنامه سوم هست دیگه ؟
من 2 تا دارم
یکیش مهر و امضا هم زیرش خورده ولی یکی نه
ریز نمراتم فک کنم بخوان
ریز نمرات سه سال دبیرستان با ریزنمرات پیش دانشگاهیی
نقل قول:
شاید رنگش برای شما فرق بکنه/
همون کارنامه اس ولی بالاش نوشته کارنامه فارغ التحصیلی. بالای کارنامه های معمولی نوشته شده کارنامه ی تحصیلی سالانه.
شما هر دوتاشو ببر. شاید یکیش دیپلم باشه یکیش کارنامت!
آره ریز نمرات هر 4 سال رو میخوان
ایییییییییی خدا این سنجش ما رو کشت !!!!!!!!!!!!!.باب جریان این اسکن چیه !!!! صفحه اول یه چیز گفته صفحه بعدی یه چیز دیگه !!!!!
این گواهی ما قبل دیپلم دیگه چیه !؟؟؟؟؟.........ضمنا جریان تاییدیه چیه ؟!؟! صفحه اول که چنین چیزی نگفته ؟!!؟؟!....
کسی مدرک ارزش تحصیلی پیش دانشگاهی رو از پست گرفته؟ چه جوریه؟
1-اصلش رو از کجا بگیرم . حتما تو پروندم هست یا جای دیگه ای؟نقل قول:
2 منظورت همون کارنامه سال دوم دبیرستان هست ؟