متاسفانه گاها حرفهایی میبینم اینجا که در شان دوستان نیست
من vrx سه تایی با پلاک شهر خودمون دیدم بله نمونه های جدیدیش کمه یعنی مدل 2008 که فیس لیفت شده ولی مدل قبلی خیلی هم وجود داشت به تعداد زیادی هم بود
در مورد بند پ هم شما راس میگی من خودم با همین بند پ تا وارد کردن یه گالانت نسل 8 هم رفتم مدل 2002 بود
نخیر در مورد وارد نشده ها هیچ قانونی وضع نشده همون قانون قبلی ولی قانون نا نوشته توی کشور ما زیاده چطور یک لکسوس 8 سیلندر به راحتی میتونه مجوز واردات بگیره ولی به زحمت به یه مرسدس یا بی ام و با این مشخصات اجازه واردات میدن .
در واقع مشکل قانونی وجود نداره قوانین سوری و لفظی این مشکلانت رو به وجود میاره
مساله میرسه به همون شورای قیمت گذاری خودرو که یک لکسوس رو با 130-140 میلیون میشه خرید ولی بی ام و با همون حجم موترو و مشخصات فنی بالای 200 میلیون قیمت داره .
من تا جایی هم که گشتم و دیدم فعلا ایر تویا هیچ قیمتی کلا در مورد لنکروزر اعلام نکرده حتی gxr واقعیتش من از وقتی این واردات خودرو آزاد شده هیچ نظمی نه در مورد اجرای قوانین واردات دیدم نه در خود واردات .
کلا در مورد ماشینی که هنوز معلوم نیست کی وارد بازار بشه اظهار نظر نکنیم بهتره چوناحتمال اینکه به سرنوشت ماشینی مثل مورانو دچار بشه هم وجود داره .نمیشه چیزی تیو این مملکت پیش بینی کرد.