خبر جديدي از fw46 نيست؟
Printable View
خبر جديدي از fw46 نيست؟
امروز همینجوری رفته بودم پایتخت! رفتم آی کامپیوتر یکی از نمایندگیهای سونی . یه پسر جوونی هم بود بهش گفتم جریان این fw46 چیه چرا هی میگین امروز و فردا! اولش خواست منو کتک بزنه تا اسم fw46 رو شنید :دی بعدش گفت چرا بخوام بهت دروغ بگم احتمال داره 90 درصد دیگه نیاد چون موجودی این مدل همه جا کم شده!خودشم نمیدونست چرا قحطی شده! 10 درصد شاید وارد بشه اونم نه با این قیمت شاید تا 1800 پیش بره! خلاصه براش تعریف کردم که چقد تو صف وایسادن تا این مدل بیاد با کله بیان بخرن! این یکی که اینجوری میگفت شاید یه نمایندگی دیگه یه چیز دیگه بگه!
چه جالب چون منم امروز با همین آی کامپیوتر صحبت کردم و کاملا 360 درجه برعکس اینی که گفتی به من گفت و گفت امروز فردا میاد.نقل قول:
گفت جنسا تو گمرکه و قطعا میاد .
در مورد قیمت درسته ممکنه 1800 بشه.
همچنین من با نمایندگی تو پاساژ ایران هم صحبت میکردم میگفت تا فردا میاد . قیمتش گفت شده 1800
فقط باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.
به هر حال اگه 1800 بشه من نمیخرمش و میرم 1640 یا 1225میگیرم.
-------------------------------------------------------------------------------------
ما هم با این fw 46 کشتیم همه رو ها . :27:
همه از دست ما شاکی هستن اینجا
:18::18::18::18:نقل قول:
یعنی این همه صبر کردیم آخرش هیچی به هیچی!!!
1800 چه خبره!!!! اینا عجب آدمایی هستن حداقل باید 1700 بدن نه دیگه 1800!!!!:19::19::13:
اگه این قیمت بخوان بدن به نظر من همون 1640 بهتره!!!
آقا خبر اینه که فعلا همه باید توی صف بایستید تا یک دفعه بیاد و با قیمت بالا تا همه بخرند
والا توی گمرک نیست توی تهرانه ... به دوستم زنگ زدم گفت حدود 15 تا دارم ولی الان نمی دم بیرون تا وقتش ...
حال کنید بازار اینه : احتکار لپ تاپ :دی
الان چند نفری هم توی اهواز میخواستند ولی نیست ... میشه الان تا 2.000.000 قیمت داد :21:
من خیلی صبر کنم تا اواسط هفته بعده . بعدش میرم میخرم.نقل قول:
بابا همچین چیز توفه ای هم نیستش.
به خاطر گرافیک پایینش یکم شک دارم. سی پی یوش هم همینطور :13:نقل قول:
اگه این قیمت بخوان بدن به نظر من همون 1640 بهتره!!!
نطرت روی 1225 چیه ؟
به نطرم اون بیشتر به 46 شبیهتره تا 1640 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزایای Sony Vaio FW نسبت به HP :
1- داشتن LCD بهتر و کیفیت بالاتر
2- عمر نسبتاً بالای قطعات و کیفیت بالای بدنه و استحکام بالاتر از HP
مزایای اچ پی 1225 نسبت به سونی :
1- داشتن light Scribe
2- داشتن ریموت کنترل
3- داشتن تکنولوژی imprint در طراحی یعنی طرح دار بودن نوت بوک و طراحی ویژه که بسیار جذاب شده
4- داشتن پورت e-Sata برای اتصالات پرسرعت ساتا II
5- وضوح صدای بیشتر با اسپیکرهای ویژه Altec lansing
آره اونم خوبه بیشتر شبیه به fw46 هست اما واسه مانیتورش یکم شک دارم نمیدونم مانیتور 1640 با کیفیت تره یانقل قول:
1225 اما بازم HP هست منم زیاد طرفدار اچ پی نیستم
من بیشتر یه نوت بوکی لازم دارم که کیفیت مانیتورش خوب باشه فقط هم سونی یا دل
به هرحال امیدوارم که آخر این مدل سونی رو بیارن و بگن قیمتش چنده تا بفهمیم میخوایم چیکار کنیم
تو این وضعیت صبر کردن خیلی سخته هر روز مثل یه قرن میگذره
ایران رهجو هم که خیلی بی برنامه است یه حرفی رو که درست نمیزنه بی برنامه یه چیزی میگه
به هرحال اگه این مدل نشد یا به قول شما 1225 یا 1640
یه چیزی رو درباره هارد سونی بدونید بد نیست ...
سیونی هاردش درون یک شیلد قرار گرفته و به خوبی محافظت میشه ... یکی از دلایل کمترین آسیب دیدن هاردهای لپ تاپ سونی همین موضوع می باشد
:دی
من که از همون چند وقت پیش که دیدم بازارش رفته تو حالت ابهام و مه آلود شده تصمیم گرفتم از تو لیست کاندیداهام خارجش کنم، تو این شرایط مشتریِ که ضرر میکنهنقل قول:
گور بابای 200 مگاهرتز کلاک و نمایشگر 1080i ، اگه 200 تومن به خاطر بازی های فروشندگان سرم کلاه بره هیچوقت خودم رو نمی بخشم
راستی، در مورد progressive , interlaced بودن تصویر:
اکثر بلوری هایی که الان منتشر میشوند تصویر با فرمت progressive بر رویشان ذخیره شده، هرچی دیدم رویشان نوشته 1080p ،یعنی تا حالا بلوری یا اچ دی با رزولوشن 1080i یا 720i ندیدم،حالا نمیدونم اگه این فیلم های p رو با مانیتور 1080i ببینیم چه اتفاقی میافته،احتمالا یه جوری کانورتشون میکنه
یک مساله دیگه اینکه اگه مانیتورت i باشه وقتی داری فایل ویدئویی interlaced رو نگاه میکنی دیگه تصویر مثل اون عکسی که دوستمون پست کرده بود نوار نوار نمیشه،تصویر کاملا طبیعی است، اون اتفاقی است که توی مانیتور های معمولی برای تصاویر interlaced شده میافته