عجب بحثی شده ! عیب نداره خوبه به تجربیاتمون اضافه میشه ...
خوب اون ارنا چی داره ؟ من زیاد در موردش نمیدونم ولی در این حد میدونم که بیشتر یک گوشی فانتزی هستش تا یک گوشی کاربردی ... در همین حد اگه اطلاعاتشو بدی ممنون میشم
Printable View
خوب اون ارنا چی داره ؟ من زیاد در موردش نمیدونم ولی در این حد میدونم که بیشتر یک گوشی فانتزی هستش تا یک گوشی کاربردی ... در همین حد اگه اطلاعاتشو بدی ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو گزاشتی حرفای منو تایید کردی دیگه
یه سایتی داره که میشه مجازی باهاش کار کنی برو ببین چجوری کپی کرده
i8000 هم که کاملاً با اینا متفاوته
حالا اس کلاس!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S-Class فقط 4 وجه داره...و به 4 جهت ميچرخه...ولي Cube..يك مكعب كامله و به همه جهات ميچرخه...اما خب بازم شيبه همند...
3" 16M-color capacitive TFT touchscreen of WVGA resolution (480 x 800 pixels)نقل قول:
S-Class Touch UI
Quad-band GSM/GPRS/EDGE support
3G with HSDPA (7.2 Mbps)
Wi-Fi and GPS receiver with A-GPS
5 megapixel autofocus camera with Schneider-Kreuznach optics, LED flash, geotagging
D1 (720x480 pixels)@30fps, VGA@30fps, QVGA fast-motion video and QVGA slo-mo video
8GB built-in storage
Hot-swappable microSD card slot
Standard 3.5mm audio jack and TV out
USB Mass Storage
Bluetooth 2.0 with A2DP
Accelerometer for screen auto rotate
Multi-touch input
3D hardware accelerator
DivX and XviD support
Dolby for Mobile audio enhancement
FM radio with FM transmitter
Office document viewer
Smart dialing
این مکعبش با اون فرق میکنه ... چجوری میگی شبیه همن ؟ مال ارینا اصلاً مکعب نیست 4 تا وجه بیشتر نداره ولی این واقعاً مکبه
راستی گفتی صدای ارینا عالیه gsmarena زده good ولی مال امنیا اچ دی very good ه
تو اسپیکر شاید باشه (اون گوش کوب بایدم صداش زیاد باشه:دی)نقل قول:
راستی گفتی صدای ارینا عالیه gsmarena زده good ولی مال امنیا اچ دی very good ه
ولی تو هدفون با توجه به دالبی دیگه این حرف رو نزن که خودت می دونی hd تو هدفون از 5700 و n95 ضعیفتر هستش(نقل قول از نینجا3000)
راستی کیفیت اسپیکر اچ دی چرا انقدر نوسان داره؟!
نقل قول:
متاسفانه نمیدونم چی بگم !
نقل قول:
فقط میتونم بار دیگه بگم ... برید مثال پراید رو بخونید متوجه میشید !
تکنولوژی بکار رفته در طراحی گوشی N86 مروبط به 2 تا 3 سال پیش هستش و این طراحی رو شما در گوشی های قبلی نوکیا هم دیده بودید و با طرح و نواوری جدیدی در طراحی و ظاهر گوشی مواجه نمیشید ...
بنده وقتی صحبت از نواوری میکنم منظورم نواوری در طراحی هست ... بله واقعا سامسونگ گوشی های جدیدش با گوشی های قبلش طراحیش فرق کرده و همینطور اینترفیس و امکانات جانبی که روش میزاره عوض شده .. اما به قول خود بچه های نوکیا برای کس یکه N82 داره خرید N86 جذاب نیست و تفاوتی رو احساس نمیکنه ...
نقل قول:
8910 یک گوشی موبایل هستش با امکانات یک دوربین عکاسی چون قدرت امکانات جانبیش به دوربینش میچربه .. اگه 8910 دوربین عکاسی هستش با امکانات موبایل ... پس 8800 یا ال جی رنوار و 8300 و اینا چی هستن ؟ که سیستم عامل هم ندارن و کلا از لحاظ امکانات نصف 8910 هم نیستن
نقل قول:
درسته ما دعوایی نداریم و داریم بر سر مسئله مورد اختلاف صحبت میکنیم و بنده کوچیک دوست عزیزم هستم و هدف منم همینه که ایشون ذکر کردن ...
بنده در مورد شما نگفتم ... بلکه ذکر کردم غالبا کسانی از N86 خوششون میاد که فن بوی یا طرفداری برند نوکیا باشن ... وگرنه یک تعدادی هم هستن که خوششون بیاد و طرفدار هم نباشن و بنده شمارو نگفتم ...
البته اینکه کسی طرفدار برند خاصی نباشه و به موبایل علاقه داشته باشه .. به نظرم اشتباهه ! چون باید یکی برای خودت انتخاب کنی ... که سیاست هاشو بیشتر میپسندی ... این سیاست ها هر چه به طرف رضایت مشتری بره برای من مهمتره ...
و این یک ضعف نیست بلکه یک مزیت هستش و اینو بد نمیدونم ...
اما اگر محصولی توان رقابت با محصولی رو نداشته باشه بنده نمیارم و مشاوره نمیدم ! ...
بالافرض هم اگه دوستی بیاد بده و متعصبانه عمل کنه .. امثال شما و فن بوی های برندهای دیگه میتونن بیان و ایراد نظر کنن و به صورت تئوری و عملی یا فیلم و یا عکس نظراشونو بگن تا دوستان انتخاب کنند و این به نظرم هیچ ایرادی نداره ...
هر چند که اصلا متعصبانه صحبت نمیکنم و این گوشی های قدرتمند سامسونگ مجبور میکنه تا معرفیشون کنیم شاید برای کسانی که اشنایی چندانی ندارن یک مقدار متعصبانه به نظر بیاد ولی د راینده خودشون متوجه میشن که متعصبانه نبوده !
سروری:11:
اگه اون دالبی داره این sorund 5.1 دارهنقل قول:
سامسونگ برای اینکه به گوشی آسیب نرسه خودش صداشو کم میکنه راحت میشه صداشو انقد زیاد کرد که با درجه صدای نصفش کل ایپاد و هر چی هست بخابونی
خودم 8510 رو صداشو زیاد کردم هدفون داشت منفجر میشد
نینجا گفت از نظر کیفیت یکی هستن یا حتا 8910 بهتره ولی صداش یکی کمتره
اگه میخای آموزش افزایش صدا رو برات بزارم
اصل S-Class اينه...
ایول سامی کارا رو میسپاره به خریداران(مثل جریان فرستنده اف ام هستش که خود طرف باید فعالش می کردش)نقل قول:
اگه اون دالبی داره این sorund 5.1 داره
سامسونگ برای اینکه به گوشی آسیب نرسه خودش صداشو کم میکنه راحت میشه صداشو انقد زیاد کرد که با درجه صدای نصفش کل ایپاد و هر چی هست بخابونی
خودم 8510 رو صداشو زیاد کردم هدفون داشت منفجر میشد
نینجا گفت از نظر کیفیت یکی هستن یا حتا 8910 بهتره ولی صداش یکی کمتره
اگه میخای آموزش افزایش صدا رو برات بزار
در ضمن یادم رفت دیگه زیاده روی نمی خواستم بکنم!
در اخر اینو می گم و بس!
تو این که در مالتی مدیا ارینا از اچ دی و یا حتی از w995 بهتره شک نداشته باشین!
hd هم گوشی خوبی هستش ولی در کلاس مقایسه با ارینا نیستش(مخصوصا تو قیمت)
منم دیگه باید برم!
اومدم جواب تون رو میدم:21: