نقل قول:
سلام
نخير؛ قيمت 3g 8gb حدود 700 و قيمت 3gs 16gb حدود 1100 هستش.
و اما نظر من:
من كلاً با خريد 3g موافق نيستم؛چون با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند. ( البته اين سخن صرفآ نظر و پيش بيني بنده است و هيچ منبع موثقي براي آن ندارم:31:)
همچنين با خريدن آيپاد تاچ در اين زمان هم مخالفم!(كلاً من با همه چيز مخالفم:27:)چون به زودي نسل جديد آن به بازار عرضه مي شود....
نقل قول:
همونطور که خودتم گفتی هیچ منبع و ماخزی نداری :31: هیمنجوری گفتی که گفته باشی:10: دوست عزیز iPod Touch 2G چندان برتری که فک کنی توو برنامه و بازی های آینده توو اجرا شدنشون تاثیر بزاره نسبت به iPhone 3G نداره ( 533 مگاهرتز در مقابل 400 مگاهرتز و رم جفتشونم که 128 مگا بایت ولی 3GS چرا سی پی یو 600 مگا هرتزی با 256 مگابایت رم)
سلام
قسمت سبز رنگ رو كاملاً قبول دارم....
ولي همون طور كه در قسمت قرمز ميبيني من با خريد آيپاد هم مخالفم و به ايشون توصيه كردم كه براي ورود نسل جديد آن صبر كنند كه از نظر سخت افزاري ارتقا پيدا كرده است. پس مي توان گفت نسل جديد آيپاد تاچ (احتمالاً) برتري محسوسي نسبت به iphone 3g خواهد داشت.
نقل قول:
معلومه 3GS از هر دوی اینا بهتره ولی ... ولی داره :27: ولی در صورتی که هیچ جوره محدودیت مالی نداشته باشه طرف , من خودم دارم لح لح میزنم واس 3GS و منتظرم 16 گیگش رو اگه بتونم بخرم :8:
راستش منم دارم لح لح مي زنم:31:
نقل قول:
iPhone 3GS 16GB کمترین قیمت : 900
iPhone 3GS 32GB کمترین قیمت : 1000
اين قيمتا براي امروزه؟
آنلاك فكتوري؟
نقل قول:
آدم خیلی به خودش فشار میاره یک ماه میتونه دو تا دستگاه با خودش بیرون ببره
اين يكي رو راست ميگي شديد...من يدونشم به سختي بيرون مي برم:10:
ولي ايشون محدوديت بودجه دارن و نمي تونن نسل جديد iphone رو بگيرن( دليل پافشاريم بر نسل جديد در آخرين نقل قول مي باشد) پس بهتره كه يك گوشي ساده + نسل جديد آيپاد تاچ را بگيرن
نقل قول:
بودجه شون 600 نیست , میگن دور و ور 400 تومنه گویا در حال حاضر
اگه بودجشون 400 و نمي تونن افزايش بدن كه نه ميشه آيفون گرفت و نه Z770+new ipod touch (البته شايد دوميشو بتونن بگيرن)
در مورد اين سخن:
نقل قول:
با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند.
ممكنه دوستان توضيح بدهند چرا اين حرف، اشتباه است؟