دوستان من الان تایپیکو دیدم و همشو خوندم و کلی خندیدم دوستان زیادی جک میگن و چون مطالب زیاد بود همشو نقل قول نکردم خودم خلاصه مطالبو نوشتم
بابا ولمون کنید با این سیمبینتون
نوکیا ؟؟؟!!! یکی از دوستان حرف خوبی زده بود شما اسم نوکیا رو بذار جلوی اسم microsoft نوکیا به غلط کردم میفته
دوستان سیمبین دار
اولآ در بحث بازی که اقا علی گفت شما 10 تا بازی با حجم بالا برام بیار تا قبول کنم اون دوستمون هم این کارو کرد میخوام بگم علی جون یه چیزایی میگی ها
دوست من پستات خیلی ضایع میزنه ها
پست درست حسابی به این نیست که تعداد سطرهای پستت زیاد باشه انشای یه خطی درست حسابی بهتر از 10 خطی .... (تعبیر چند نقطه با خودتون)
حالا که بحث بازی شد روی صحبتم با سیمبینی هاست میخوام بگم که واسه من 1 بازی بیارید که گرافیکی نظیر بازی syberia در وین مو یا چیزی شبیه اون باشه(بیخود نگرد پیدا نمیشه!!!!)
پس خواهشآ بحث بازی نکنید
در مورد سیمبین تاچ بحث شد اینم خنده دار بود سیمبین تاچ؟؟؟ بابا نوکیا 5800 زد بیرون با نسخه جدید سیمبین و سیمبینیها خیلی ازش طرفداری میکردن ما هم گفتیم بریم ببینیم چیه ولی فقط بسی موجب خنده شد
سیمبین تاچ رو دارید با ویندوز موبایل مقایسه میکنید ؟!!!!!!!!!!!!!
یکی دیگه گفته بود که در سیمبین تاچ هم میشه آیکونها رو خودت تکون بدی و در جاهای مختلف گوشی قرار بدی؟؟؟
میخوام بگم دوست عزیز اینی که شما میگید واسه ما تو وین مو آب خوردنه این که جز چیزای خیلی پیش پا افتادست تو وین مو
خداییش بحث اینترفیس شد
برید خودتون اینترفیس های مختلف وین مو رو ببینید و خودتون قضاوت کنید
touch flo
touch wiz
spb mobile shell
titanium
.....
همون تاچ فلوش کافیه که بگیم اینترفیس های وین مو بهتره
حالا شاید بگید این پوسته هاییه که شرکت های سازنده میزارن روش در جواب باید بگم که خوب بزار شرکت هایی که سیمبین میریزن رو گوشیسون از این اینترفیس ها بزارن رو گوشی در ضمن اگه وین مو توانایی ساپورتش نداشته باشه که اونا نمیتونن به زور بریزن روش و همچنین اینم یکی از مزایای وین مو هستش که میتونن واسش این اینترفیسهای مختلفو بزارن
تازه دوستان سیمبینی باید بهتون بگم که یا ویندوز 6.5 رو حتی از دور هم ندیدید یا اگه میدیدید که دیگه بحث اینترفیس نمیکردید
همون lock device وین مو رو نگاه کنید که slide to unlock داره (چیزی شبیه اونی که تو آیفونه) کل سیمبین رو بگردی اینو داره یا چیزی شبیهش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتن واسه یه sms باید 5 تا 6 تا تیک رو یزنی تا بفرسته در جواب اونم باید بگم که حرف الکی نزن؟ویندوز موبایل رو تو فیلمها دیدی؟؟
والا ما که وین مو داریم مثل بچه آدم sms ها رو مینویسیم بعدش send رو میزنیم اونم بنده خدا send میکنه؟؟تیکش کجا بود دیگه اگه راست میگی واقعآ چنین چیزی!!! خوب بیا دقیق اون تیک ها رو بگو چه تیکی بزنیم تا ما هم بفهمیم بریم به microsoft بگیم این مشکلو برطرف کنه!!!
بحث دوربین شد(فکر کنم آقا علی بود این بحث رو کرد)
ببین دوست عزیز میگم که پستات ضایع میزنه نگو نه
اسم تایپیکو خوندی و وارد شدی؟
نوشته برتری های سیمبین و ویندوز موبایل به هم این یعنی سیستم عاملاشون اما باشه چیزی گفتی جوابتو میدم
ما ویندوز موبایل رو به خاطر دوربینش نمیخریم(بازم میگم حرفت ربطی به مقایسه سیستم عاملها نداره ولی واسه خالی نبودن عریضه جوابتو میدم) مثلآ خود من رفتم یه xperia خریدم در صورتی که میتونستم با پولش یه samsung i8510 بخرم با یه دوربین 8 مگاپیکسلی ولی من ویندوز موبایل میخواستم نه camera phone !!!!!
بابا آیفون تا همین چند ماه پیش با اون همه فروشی که داره دوربین 2 مگاپیکسلی داشت تازه اونم دوربینی که فیلم برداری نمیکرد و فلاش هم نداشت داری چی میگی دوست عزیز؟؟؟؟
بحث شد گفتن ما برای گوشیای سیمبینمون همیشه آپدیت داریم و خیلی روون کار مکنه با آپدیت در صورتی که ویندوز موبایل بعد 2 سال دیگه نمیشه ویندوز جدید بریزی روش
بابا یه حرفایی میزنید میگم خنده داره میگید نه
دوست من بدون اطلاعات حرف نزنید
شما اصلآ میدونید الان چند تا رام مختلف برای ویندوز موبایل دارها اومده و اینم بگم که بله رامها بعضیاشون باگهایی دارن ولی این رامها بعد یه مدت ورژن جدیدشون میاد که اون باگها رو فیکس میکنه تازه گوشیهای ویندوز موبایل از طریق شرکت سازندشون هم آپدیت میشن و فقط سیمبین نیست که آپدیت میشه نمیدونم چه جور این حرفا رو میزنید
اینم شد چی؟؟؟ یه برتری دیگه چون در وین مو هم رامها(همون ویندوز ها ) آپدیت میشن و در ورژن های بالاتر مشکلاتشون بر طرف میشه هم گوشها از طرف شرکت ها سازنده آپدیت میشن جالبه نه؟
اینم بگم که برخی از حرفهایی که زدم دوستان سیمبینی در تایپیک بالایی یعنی symbian یا windows mobile ؟ گفته بودن که به دلیل اینکه 2 تایپیک تقریبآ مثل هم بودن جواب همه رو در این پست و در همین تایپیک دادم
یه سوال میخوام بپرسم خدا وکیلی جواب منطقی بدید
میخوام از شما بپرسم که سیمبین چه برتری نسبت به وین مو داره؟کاری که وین مو نتونه انجام بده؟
در پایان هم باید بگم که ببخشید که زیادی نوشتم ولی چون من الان اومدم توی این تایپیک و 4 صفحه از تایپیک گذشته و دوستان مطالب زیادی نوشتن منم مجبور شدم که مطالب زیادی رو در پاسخ بگم