سلام به دوستان
ما قراره آخر اين هفته بريم براي خريد ال سي دي
ميشه دوستاني كه تازگي رفتن يكم اطلاعات بدن
سوني 40 اينچ چه حدودي هست
راه و هوا چطوره؟
ميشه يكي دو روزه رفت و اومد؟
در كل ارزش رفتن براي خريد يه ال سي دي رو داره؟
Printable View
سلام به دوستان
ما قراره آخر اين هفته بريم براي خريد ال سي دي
ميشه دوستاني كه تازگي رفتن يكم اطلاعات بدن
سوني 40 اينچ چه حدودي هست
راه و هوا چطوره؟
ميشه يكي دو روزه رفت و اومد؟
در كل ارزش رفتن براي خريد يه ال سي دي رو داره؟
سلام به همه دوستان!
من بعد از يكي دوهفته بررسي به اين نتيجه رسيدم كه براي خريد تلويزيون 32 يا 40 اينچ اصلاً رفتن تا بانه صرف نميكند. اونهم سر سياه زمستون.:41:
ما كه رفتيم جمهوري و يك تلويزيون 32 اينچ سوني سري v550 خريديم 800هزار تومن با گارانتي لطف كردند يك كارت قرعه كشي هم بهمون دادند.
خدا را چه ديدي شايد هم رفتم آفريقا جام جهاني روببينم:31:
پيروز باشيد.
تورو خدا اين امضا رو بردار من هر دفعه ميرسم به پستاي شما يه بار اين button مربوط به آدم فوضولو كليك ميكنم:31:نقل قول:
دوستی که اسم کاربریشون saghezshop هست دفعه بعد اگر پستی از شما دیده بشه که نشون بده شما در این تاپیک فعالیتهای غیر مجاز مثل خرید و فروش انجام میدین آی دیتون از سایت حذف میشه.
سعی میکنم رعایت بشه.نمیدونستم. مطالب فقط جنبه اطلاع رسانی بوده.
لطفا امضاتون رو ویرایش کنید.نقل قول:
ویرایش شد .اگه مشکلی نداشته باشه
سلامنقل قول:
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
سلام
دوست عزیز میخواستم ببینم بلاخره g10 از بانه خریدی یا نه ؟ اگر خریدید چقدر با تهران فرق داره
از دوستان کسی هست که شماره تلفن یکی از فروشندگان پاناسونیک تو بانه را داشته باشه ازش سوال کنم چون اینجا هر سوالی میشه هرکس به جای جواب یه سوال دیگه مطرح میکنه
ممن شنیدم پاناسونیک g10 تو بانه هم هستش ولی قیمت ندارم
ممنون
قيمتهاي پاناسونيك دربانه باتهران زياد نبايد تفاوتي داشته باشه.
من يكسال پيش كه ميخواستم پلاسماي پاناسونيك بخرم تفاوت در حد 100 تا150 تومن بود.
ولي ماركهاي ديگه مثل LG تفاوت قيمتشون زياده.