داشتم Fatal Frame بازي مي كردم دقيقا همينطوري شدنقل قول:
ولي من كلا دستگاه رو پرت كردم بيرون
كلا با پرت كردن رابطه خوبي دارم :31:
Printable View
داشتم Fatal Frame بازي مي كردم دقيقا همينطوري شدنقل قول:
ولي من كلا دستگاه رو پرت كردم بيرون
كلا با پرت كردن رابطه خوبي دارم :31:
تو dead space هم همین طوری میشه یه غولی داشت هر چی تیر میزدی بعد چند ثانیه اعضاش ترمیم شد باز پا میشد یه جایی بود باید وسیله ها رو جا بجا میکردی رد میشدی اونجا قلبم داشت با ضربان بالا میزدنقل قول:
بازی ASSASSIN'N CREED یه جایی بود که ازش پایین پریدم
وهمین جوری رفت پایین و از صفحه اصلی بازی اومد بیرو ن و کشته شد:18:(کاش از این صحنه عکس داشتم)
توی پرنس 1 یه بار یه کد تقلب دیدم که بینهایت رو دیوار راه میرفت تا به جایی بخوره.
توی غار بود که دیدم سقفش به دیوارش وصله. از دیوار رفتم بالا.تا جایی که پرنس کاری کرد که اصلآ نکرده.راه رفتن رو سقف
تا حالا شده تو Crysis یه قورباغه رو به هوا برتاب کنید. قورباغه ی پرتاب شده تو این بازی از قانون اول نیوتن پیروی نمی کنه!
تویه کانتر یکی دست هاشو مثل صلیب باز میکرد.
جامپ میزد و یهو مثل صلیب میشد این برام عجیب بود:دی
یه روز most wanted رو با ماشین ming تموم کردم بعد از مسابقه ی اخر به جای اینکه بی ام و رو بده باهاش پلیسا رو دودر کنم ماشین mingo داد.آخرشم bmw رو بهم نداد.(دوستان فکر کنم تلفظ فارسی bmw میشه بی ام دبلیو:20:)
من هم توی رزیدنت اویل 3 بود
قسمتی که یادم رفته پسره بود یا دختره از راهرو رد میشه یکهو دستهای زامبی ها از پنجره بیرون میایند من شب بود بازی میکردم از صندلی فکر میکنم 3 متری رفتم بالا بعدش هر موقع بازی میکردم به خودم میگفتم یادم باشه ان صحنه نترسم باز یادم میرفت روز از نوروزی از نو
این که چیزی نیست :دینقل قول:
تویه کانتر یکی دست هاشو مثل صلیب باز میکرد.
جامپ میزد و یهو مثل صلیب میشد این برام عجیب بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه مد داشتم اسمش Gangester بود سرچ کنید بگیرید
یه دستش کلته با اون یکی دستش داره یه علامتی میده :34:
يه بار ديدم تو بازي كمبات4 واقعا عجيب بود دشمنو هرچي ميزدم ازش خون كم نميشد ولي اون منو يه بوكس زد مردم بعد هم يه فيتاليتي ناز زد بهم.