پس انگلیسی کو ؟!نقل قول:
Printable View
پس انگلیسی کو ؟!نقل قول:
من عمومی ام نزدیک به شماستنقل قول:
فقط ریاضی را زدم 50 فیزیک 70 شیمی 65 شدم 2000
[quote=radbehnam;4033374]دا دا فرید من واقعا ناراحت شدم چرا ریاضیو این همه پایین زدی؟
======================
radbehnam جان والا خودمم نمیدونم چرا اینجوری گند زدم !!!...پارسال ریاضی رو نخونده 30 زده بودم !!...ولی امسال یه اشتباهی کردم : اول شیمی رو بعد فیزیک آخر رفتم سراغ ریاضی !!!!! به طور طبیعی آخرش مغزم داغون شده بود، زدیم ریاضی رو هم داغون کردیم!!!!!!
شرمنده !!! انگلیسی : 45نقل قول:
منم رتبم شده 636 زير گروه1.فكر كنم همينو بگيم همه از همه بهتره!
كارنامه رو شب ميزارم.فعلا
من 8732 شد رتبه منطقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یه مقدمه چینی کنم که به مامان بابام بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه منطقه همون سهمیه است.شما وقتی تو ثبت نام منطقه یا سهمیه 1 رو زدید بر اساس منطقه یا سهمیه 1 حسابهنقل قول:
مثلا می نویسه
رتبه در بین 100 (که در منطقه یا سهمیه 1 شرکت کردن 55 شده
بعد همینطوری زسرگروه 1 2 3 4
:10:
تو روستای ما به این میگن یه رتبه خوب:31:نقل قول:
من اصلا باورم نمیشه!!!!! 79 منطقه شدم!!! 122 کشور!!!! کارنامرو امشب میذارم.الان سیل تلفن ها روانه!!!!
فقط از مدرسمون امیر علی اکبری و علی میرخرازی هر دو 8 منطقه و 13 کشور شدن!!!!
بچه ها بدبخت شدم ، چه خاکی به سرم بریزم ؟ با چه رویی به دوستام بگم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]